πηνελοπααααααααακιιιιιιιι ιιι!!!!!!!!!!!
χρονια ποοοοοοοολλαααααααααααααα ααα με υγεια πανω απολα κ χαρα!!!
να εισαι αξια παντοτε να φτανεις τους στοχους σου κ να τους διατηρεις!
Printable View
πηνελοπααααααααακιιιιιιιι ιιι!!!!!!!!!!!
χρονια ποοοοοοοολλαααααααααααααα ααα με υγεια πανω απολα κ χαρα!!!
να εισαι αξια παντοτε να φτανεις τους στοχους σου κ να τους διατηρεις!
Nα ζησεις!!! Ό,τι επιθυμείς, με υγεία πάνω απ'όλα! .. κ κορμί φέτες δευτερευόντως :P :P :PQuote:
Originally posted by penelope1985
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY PENELOPE
HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEEEEEEEEEE!
shmera ginomai 25 (klaps) kai exasa 300 gr.
56.9
Kanonika shmera tha stamataga diaita alla den me pairnei katholou. To vrady tha faw tourta pagwto opote tha xanapaw 57. Filakia!
Χρόνια Πολλά,χρόνια καλά,χρόνια ευτυχισμένα!!!Ό,τι επιθυμείς!!!
kalhmeres! 84.6 κ απο αυριο θαρχισει να πεφτει το βαροςμου αφου αρχιζω προσεγμενη διατροφη,.
τερμα οι κρεπαλες, τα βουλιμικα, κ καθε φυσεως υπερβολικη καταναλωση φαγητου για οποιονδηποτε λογο.
καιρος για δραση κ,..αρχιζω.
Καλή επιτυχία!
Καλημερα... 78,6 παλι χωρις να καταλαβω απο που πηρα αυτα +800γρ... Αλλα συνεχιζουμε!!!
Σημερα στα ιδια.Εχω 6 χρονια να δω 6αρι...θα ερθει δυσκολα, αλλα θα ερθει.Δεν τα παραταω με τιποτα!:)
κονστανς μην τα παρατας, κ γω αρχισα για 7
κ οταν θα παω 7 θα με συνηθισω εκει για παντα.
οπως εχωω μαθει το 8 κ δεν ξεκολλαω θα μαθω κ το 7. α στο καλο μου πια. ολα στο μυλαο ειναι.
ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛʼ, Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!Quote:
Originally posted by penelope1985
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY PENELOPE
HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEEEEEEEEEE!
shmera ginomai 25 (klaps) kai exasa 300 gr.
56.9
Kanonika shmera tha stamataga diaita alla den me pairnei katholou. To vrady tha faw tourta pagwto opote tha xanapaw 57. Filakia!
καλημερα!
Constance γερά με τσαμπουκά!θα ρθει το 6 εισαι ηδη τόσο κοντά!
Κοραλάκι καλη αρχή!αντε απο σήμερα να αρχίσει η κατηφόρα!
Εγω σήμερα είμαι 58.600.κατι ειναι κ αυτο.αλλα τερμα οι ελευθερες μέρες,ηρθε το καλοκαίρι κ θέλω να φορεσω τα πάντα!ηδη μπήκα σε ενα παντελόνι νουμερο 26!!!!!ειμαι πολύ χαρούμενη,βεβαια ειναι ελαστικο κ σε ενα αλλο 26 δεν εκλεισε το κουμπι αλλα που θα μου παει!
γεια σας! Σήμερα δε ζυγίστηκα καθώς τελικά με πήρε από κάτω το διήμερο..εχτές φανταστείτε, ένα θα σας πω, βάφλα παγωτό που, φυσικά, δεν μπόρεσα να τη φάω όλη (πώς;;;; αφού έχω συνηθίσει σε ολιγοφαγία) και μάλιστα με άθλια αποτελέσματα στο έντερο..καθώς, μάλλον, τα λιπαρά με "πείραξαν" σήμερα και επισκέφτηκα αρκετές φορές τν τουαλέτα...οπότε, ζύγισμα αναβάλλεται..
Βλέπω κορίτσια, έχετε πολύ καλα αποτελέσματα...άντε κουράγιο!!!!!
αΧ, βρε Κονστάνσ μου...τι γλυκειά...να σου πω όμως;;;;;Ας μένω σταθερή τουλάχιστον..κάτι που αυτό βλέπω.Ας πούμε χτές έφαγα μισή βάφλα παγωτό και ήπια και μπύρα...εεεεεεε δεν τολμάω να ανέβω, παρόλου που τα υπόλοιπα ήταν ψητή μπριζόλα και μισό κεμπάπ με σαλάτα, εννοείται, ότι βράδυ δεν έφαγα...Quote:
Originally posted by Constance
Σε ρωταω πιο πολυ γιατι απορω.Πιο πολυ θα χαρω αμα ξεκολλησεις εσυ παρα εγω ρε συ tide.Επειδη βλεπω τοσο καιρο τι τρως και τι προσπαθεια κανεις.Κι αυτοι οι γιατροι ψαχνουν απο δω ψαχνουν απο κει και τιποτα δε βρισκουν στο τελος.Τι να πω.
KOritsakia sas euxaristw oles. Molis gyrisa apo Xania opou efaga ton kwlo m sthn kyriolexia. Kai twra tha paw sthn pisina na vouthxw kai tha paw sto pato san thn agkyra. Shmera +300 giati meta thn tourta pagwto phgame kai gia fai. Alla ta +300 den einai tpt. 57.2 dld.
Ayrio gyrnaw opote tha ta leme kanonika...
γεια σας!!!
μετα απο κραιπαλη 2-3 ημερων ζυγιστηκα και εχω ανεβει στα 68,100!!!! απο αυριο φουλ γυμναστικη κ σωστη διατροφη μηπως και ξαναερθω στα 66!!!!
kala mia apo ta idia, εφαγα χθες πολυ μεξικανικο που λατρευωQuote:
Originally posted by tidekpe
γεια σας! Σήμερα δε ζυγίστηκα καθώς τελικά με πήρε από κάτω το διήμερο..εχτές φανταστείτε, ένα θα σας πω, βάφλα παγωτό που, φυσικά, δεν μπόρεσα να τη φάω όλη (πώς;;;; αφού έχω συνηθίσει σε ολιγοφαγία) και μάλιστα με άθλια αποτελέσματα στο έντερο..καθώς, μάλλον, τα λιπαρά με "πείραξαν" σήμερα και επισκέφτηκα αρκετές φορές τν τουαλέτα...οπότε, ζύγισμα αναβάλλεται..
Βλέπω κορίτσια, έχετε πολύ καλα αποτελέσματα...άντε κουράγιο!!!!!
κ τωρα βιαζομαι να παω τουαλεττα να παω στη δευτερη δουλεια...
ειχα ολα τα τρεχαματα,
εχω να σκεφτομαι κ το αν θα χε@#$@# με το συμπαθειο.
χαλια στομαχι, θα μου γινει μαθημα κ δε θα τρωω 800 μεριδες κοτοπουλακι φτερουγες, κρεμμυδια, πατατες μιαμ
ΥΓ +4 μπυρες ποτηρια μικρα!
απορω που στο καλο τα εβαλα ολα αυτα...