Tα ζωγραφος ειναι ωραιοτατα.Απλα ζυγιζε τις μεριδες σου.Η penelope μου τα προτεινε.:)
4 μηνες για την ακριβεια θα κλεισω σε μια εβδομαδα.
Printable View
Tα ζωγραφος ειναι ωραιοτατα.Απλα ζυγιζε τις μεριδες σου.Η penelope μου τα προτεινε.:)
4 μηνες για την ακριβεια θα κλεισω σε μια εβδομαδα.
oy δεν τα εκανα ειχαν τρελο χρονο βρασιματος...
εκανα τα απλα ολικης δεν ηταν ασχημα, αλλα εψαχνα κατι καλυτερο.
Ολα τα γευματα οκ μεχρι το μεσημεριανο,
δεν πηγα γυμναστηριο λογω...χαμενου χρονου σε δουλειες,
οποτε τελευταιο γευμα 5+
σταματαω να τρωω εδω γιατι τιγκαρα σοτυς υδατανθρακες (μισο πακετο μακαρονια στις 3 + γλυκο τωρα)
κ εχω σκασει.
αν τυχον πεινασω το βραδυ 2 γιαουρτια με ο,τι μου εχει ο διαιτολογος...
τα φρουτα παλι δεν εχω διαθεση να τα φαω...
τελικα τωρα πεινασα κ πηρα κανονικο βραδυνο,
αγγουροντοματα με ελαιολαδο
μελιτζανοσαλατα
2-3 ελιες
1/2 κεσε κοττατζ
1 τριγωνο τυρακι
2 φ. πολυσπορο
βουτυρο κ μαρμελαδα
σημερα ηταν καλη μερα, δεν μπορω απο κει που ετρωγα τον αγλεουρα να περιμενω να πεσω σε παλιες ποσοτητες, θαταν ουτοπικο.
αλλωστε ταχε κ το διαιτολογιο μου μεσα περιπου οσα εφαγα
οχι ομως για τις 12 το βραδυ...
επισης δεν εφαγα φρουτα παλι σημερα,
απο αυριο καλυτερα!
α κ απο αυριο θα προσπαθησω οχι γλυκο
ΑΔΗΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
* ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, Π.Χ. ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ. ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, Π.Χ. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ.
1. ΤΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΑ Ή ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ:
* ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
* ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΒΟΛΑ ΓΕΜΑΤΟΣ/Η.
* ΤΡΩΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
* ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟΣ/Η ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ.
* ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ.
2. ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ.
3. ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.
4. ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΑ, ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΥΠΕΡΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΑ, ΧΑΠΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣ.
απο εδω http://hcfed.gr/index.php?option=com...=141&Itemid=75
ελληνικο κενττρο διατροφικων διαταραχων! τα ειδη της βουλιμιας
Αυτο ηταν..παμε σοβαρα απο αυριο πρωι πρωι.8α στραφω για μια εβδομαδα τουλαχιστον στα ψητα για να επιστρεψω στο 66 μου και μετα παμε γερα για αλλα 5..ειναι στοχος μεχρι το τελος αυγουστου να δω 62..ξερω δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. πει8αρχια θελει μονο
θα κανονισω να φτιαξω παλι τα νερα μου γιατι τα εχω καταργησει σχεδον και πρωινο το γιαουρτι μου με τα κορνφλειξ, ενδιαμεσο 1 ροδακινο η βερικοκα μετα το ψητο με σαλατα η σουπα , μετα παλι φρουτο και βραδυ γιαουρτι παλι..
γυμναστικη καθε μερα ειτε μπανιο ειτε τρεξιμο ειτε και τα δυο και ασκησεις στο στρωματακι σπιτι.
αυριο θα κανω μια προσπα8εια για φρουτοθεραπειαα αλλα θα δειξει γιατι θα ειμαι σε ταξιδι. αυτη ειναι η μεγαλη δοκιμασια καθως 8α ειμαι στην ατρα με το αγορι μου που μονο τοτε δεν μπορω να συγκρατηθω.. ευχηθειτε μου καλη επιτυχια,... πηνελοπη και ελενη φυλαχτειτε...ερχομαι!!! κονστανσ...παραβγαινουμε μεχρι την γωνια?/
φιλακια σε ολες..
ωστε περσι ημουν οντως βουλιμικη...τοοοσο καλα!!
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Τοστ(γαλοπουλα τυρι)
Μεσημεριανο Μπιφτεκι, σαλατα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
καλημέρα σε όοοοοολες τις κουκλίτσες!!!!!!!!!!!!
Κάνω παραπάνω ΤΩΡΑ, όχι όταν πρωτοάρχισα! Εσύ είσαι φαινόμενον λέμε!Quote:
Originally posted by bouliana
με σταυρωμένα πόδια όχι κανονικούς.εσύ παραπάνω κάνεις αφού καλέ!Quote:
Originally posted by papa_justify
ΤΡΙΑ ΣΕΤ από ΕΞΙ;;; Έμεινα! :-Ο
Καλά, δεν σου είπα, χθες πήγα για αγορά αντιηλιακού και διαφόρων καλλυντικώνανε και, από τη χαρά μου, όταν επέστρεψα έκανα και μισή ώρα ποδήλατο παρά το γεγονός ότι είχα ρεπό από τη γυμναστική. Πρωτοφανές για μένα που είμαι της λούφας γενικώς στη ζωή. Πρέπει να οφείλεται στην καλή επιρροή του φόρουμ ;)
Όλα τα μπορείς και φαίνεται από το στιλ που γράφεις και μόνο. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, ευαισθησία και οξυδέρκεια δεν χρειάζεται πολλά περισσότερα για να πορευτεί προς τα εκεί που επιθυμεί.Quote:
Originally posted by badgirl11
τωρα ξερω οτι μπορω, κ αυτο ειναι μεγαλο ατου.
κ οταν ξερεις οτι μπορεις δεν καταδεχεσαι να μη το κανεις!
ναι κοπελιά αλλά έχει πάνω από δυο μήνες που κάνω bench και επίσης βαράκια για τα χέρια και πους απσ στον τοίχο.Quote:
Κάνω παραπάνω ΤΩΡΑ, όχι όταν πρωτοάρχισα! Εσύ είσαι φαινόμενον λέμε!Quote:
με σταυρωμένα πόδια όχι κανονικούς.εσύ παραπάνω κάνεις αφού καλέ!Quote:
ΤΡΙΑ ΣΕΤ από ΕΞΙ;;; Έμεινα! :-Ο
Καλά, δεν σου είπα, χθες πήγα για αγορά αντιηλιακού και διαφόρων καλλυντικώνανε και, από τη χαρά μου, όταν επέστρεψα έκανα και μισή ώρα ποδήλατο παρά το γεγονός ότι είχα ρεπό από τη γυμναστική. Πρωτοφανές για μένα που είμαι της λούφας γενικώς στη ζωή. Πρέπει να οφείλεται στην καλή επιρροή του φόρουμ ;)
επίσης έπαθα κατάθλιψη που ήταν κλειστό το φόρουμ,ήταν η πρώτη φορά που έβαλα πάνω από 2000 θερμίδες καθημερινή μετά από τόσο καιρό.
Ξέρεις ότι δεν έχει σημασία τι έκανες προχθές αλλά τι θα κάνεις σήμερα, και ότι όταν το σήμερα θα έχει γίνει χθες, πάλι δεν θα έχει σημασία τι έκανες τότε. Σήμερα, σήμερα και πάλι σήμερα, μόνο αυτό έχει σημασία για μας.Quote:
ναι κοπελιά αλλά έχει πάνω από δυο μήνες που κάνω bench και επίσης βαράκια για τα χέρια και πους απσ στον τοίχο.
επίσης έπαθα κατάθλιψη που ήταν κλειστό το φόρουμ,ήταν η πρώτη φορά που έβαλα πάνω από 2000 θερμίδες καθημερινή μετά από τόσο καιρό.
Αλλά μου βάζεις ιδέες! Λες να έχω πάθει φορουμοεξάρτηση και να μη μπορώ χωρίς φόρουμ στας διακοπάς;;; Είμαι κατά της τηλεόρασης και του ιντερνετίου στας διακοπάς, λες να παραβιάσω φέτος τη διακοπική ηθική μου;;;
ΣΗΜΕΡΑ ξεκινησε η μερα ασχημα με 68,6.τελικα τα πηρα τα 2 κιλα... δεν ηταν υγρα. απο εδω και περα να δουμε τι θα γινει.. ξεκινησα τη μερα μου με πεπονακι και φραπε.. εχουμε και ταξιδακι σημερα.. για να δουμε!!!
sanelaki μου πας διακοπουλες?Αντε καλα να περασεις.:)Quote:
Originally posted by sanelaki
ΣΗΜΕΡΑ ξεκινησε η μερα ασχημα με 68,6.τελικα τα πηρα τα 2 κιλα... δεν ηταν υγρα. απο εδω και περα να δουμε τι θα γινει.. ξεκινησα τη μερα μου με πεπονακι και φραπε.. εχουμε και ταξιδακι σημερα.. για να δουμε!!!
ουχί να μην την παραβιάσης,απόλα χρειαζόμαστε διακοπές ακόμα και απτο γρουπις θέραπι! ακόμα και από την γυμναστική που λέει ο λόγος, αν κ καλό είναι πάλι να κάνουμε ΄΄αλλα πράματα που μας κρατούν σε φόρμα,κολύμπι περπάτημα,σεξ ,χορό ,κτλ κτλ και όχι όλη την ώρα ξαπλωστροθεραπεία που κάνω εγώ το καλοκαίρι και ταβανοθεραπεία το χειμώνα!