ΑLINA Καλησπέρα ξεκίνησα με 130 κιλά και τώρα είμαι 110 και θέλω να φτάσω 60 περίπου άπλα δεν έχω χάσει τόσα κιλά μαζεμένα και τρόμαξα λίγο
Printable View
ΑLINA Καλησπέρα ξεκίνησα με 130 κιλά και τώρα είμαι 110 και θέλω να φτάσω 60 περίπου άπλα δεν έχω χάσει τόσα κιλά μαζεμένα και τρόμαξα λίγο
rinagr2004 ειναι πραγματικα πολλα τα κιλα που εχασες αλλα πιστευω δεν υπαρχει λογος να τρομαζεις,να το χαρεις :) απλα σιγουρεψου ο τι περνεις αυτα που χρειαζεται.συμπληρωμα πρωτεινης περνεις? βιταμινουλες?
αν τρως αυτα που σου εχει πει ο γιατρος σου τοτε θα ειναι ολα καλα :) λογικα σε λιγες μερες θα σε ξαναδει ετσι? πιστευω οτι αυτος θα σου πει αν χρειαστεις κατι παραπανω. θες να μας πεις κ εσυ τι τρως αυτες τι μερες? λογικα θα εισαι ακομα στα αλεσμενα ετσι?
τώρα ξεκίνησα να τρώω δεν τρώω πολύ
πίνω γάλα το πρωί ενα ποτήρι ποια
2 κουταλιές απο κομπόστα με φρούτα
κοτόπουλο η κιμά με λιγο πουρε (4 πιρουνιες)
μισή μπανάνα
νερο πινω πολυ
και ξανα φρουτα
και γαλα
μια χαρα ειναι, θα ηταν καλο να ξαναδοκιμαζες 2 πιρουνιες κιμα κ πουρε αλλη μια φορα μεσα στη μερα. γαλατακι μπολικο επεινα κ εγω στην αρχη κ με ανακουφιζε κ με κραταγε θυμαμαι
και μενα μαρεσει και το νερο μαρεσει πολυ
καλως ηρθες rinagr.οντως τα κιλα ειναι παρα πολλα για τοσο μικρο διαστημα.ο γιατρος σου τι σου λεει για αυτο???καλο θα ηταν ειδικα το πρωτο διαστημα που οι ποσοτητες ειναι τοσο μικρες να μην τρως φρουτα αλλα οση περισσοτερη πρωτεινη μπορεις αλλιως θα εχεις προβλημα.
πρωτεινες περνω και απο το κρεας και απο το γαλα ο γιατρος ειπε οτι καλα παω τα φρουτα τα εχει το διατολογιο που μου δωσαν
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα 10 ρογες σταφυλι
μεσ 3 κουταλιες φασολια χαντρες μια φετα ψωμι 30γρ φετα
απογ 2 φετες γαλοπουλα μια φετα ψωμι αργοτερα μια φετα γαλοπουλα 1/4 αγγουρι
βρ μια φετα ψωμι 2 μανιταρια ψητα μια φετα γαλοπουλα μια κουταλια σπρεαντ πιπεριας σπιτικο
Rinagr καλώς ήρθες στην παρέα μας. Οπως σου είπαν και τα κορίτσια τα κιλά που έχεις χάσει είναι πολλά, να ξέρεις ότι όσο πιο αργά χάνουμε τα κιλά μας τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχουμε στο μέλλον. Επειδή είσαι ακόμα στη φάση που δεν μπορείς να φας ποσότητα προσπάθησε να τρως πιο πολλές φορές μέσα στην ημέρα ώστε να συμπληρώνονται οι θερμίδες που πρέπει να τρως καθημερινά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
Rinagr νομιζω οτι οτι πρεπει να αφαιρεσεις φρουτα κ να προσθεσεις κοτοπουλο κιμα κ οτι αλλο κρεας.Καλη συνεχεια!
Rinagr απλα μην αγχονεσαι αλλα μην επαναπαυεσαι κιολας κ ολα θα πανε σουπερ!
σημερα
1 βανιλα,σταφυλι,νεκταρινι
φρεντο καπουτσινο σκετο, 5 μικρα κριτσινακια
2 κουταλιες πανακοτα
μισο μπολακι παγωτου τραχανα με μελιτζανες
γαλλικο καφε σκετο
3 κριτσινακια
μισο μπολακι τραχανα,μιση φετα ψωμι του τοστ
1 αγγουρακι,μια φετα τυρι του τοστ
λιγο σταφυλι,μισο νεκταρινι
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ ενα μικρο κολλιο περιπου 120γρ(σε μιση ωρα γιατι ηθελα να τον φαω ολο)
απο ενα μπισκοτο βρωμης αργοτερα μια ρυζογκοφρετα μια φετα γαλοπουλα
βρ μισο τοστ μια κουταλια γιαουρτι
Σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 2 φτερουγες κοτοπουλο
απογ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα γαλοπουλα αργοτερα ενα παγωτινι(ημουν σε επισκεψη)
βρ μια φετα ψωμι μια φετα γαλοπουλα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ μιση φετα ψωμι 30γρ τυρι 3 κουταλιες φασολαδα
απογ ενα μπισκοτο βρωμης μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μια ρυζογκοφρετα μια φετα γαλοπουλα
βρ μια φετα γαλοπουλα ενα αυγο σκραμπλντ