Εγω αλλο σκεφτομαι.Τι θα γινει το φορουμ ετσι και πλακωσει ολο το σοι να κανει ποστ.Θα παθει υπερφορτωση απο τα πολλα νεα τοπικς.:( :crazy:
Printable View
Εγω αλλο σκεφτομαι.Τι θα γινει το φορουμ ετσι και πλακωσει ολο το σοι να κανει ποστ.Θα παθει υπερφορτωση απο τα πολλα νεα τοπικς.:( :crazy:
εγω παντως μετα τη ξαδερφη ολα τα περιμενω:lol::lol::dork:
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ αχααχαQuote:
Originally posted by AliceSante
Quote:
Originally posted by absolute
εγω παντως μετα τη ξαδερφη ολα τα περιμενω:lol::lol::dork:
προς νέα μέλη : προσοχή! κυκλοφορεί πολυμορφικός ιός :spin:
Ρε σταματήστεεεεεε...ΒΟΗΘΕΙΑΑ� �Α λιωνωωωω σβήνω χάνομαιiiii
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ειδικά με μπατζανακισσα Constance η μαμα μου φωναξε να δει τι έπαθα, ουρλιαξα λεμε)
Που να φερω και τη συμπεθερα δλδ.:dork:
Εεεεεεπ σας επιασαααα! Κοριτσια τι ειναι αυτα που διαβαζω γιατι με αφηνετε στο ααααπολυτο σκοταδι;;; Ενημερωση καποιος παρακαλω, μην αγωνιουμε και τζαμπα . Μαντμουαζελ κονστανς τι κανετε;;;;
Ριξε μια ματια εδω mitsokolo
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3288
Καλα ειμαι εγω την παλευω.Προσπαθω να χασω τα τελευταια μου κιλα αλλα ολο συντηρηση καταληγω να κανω.Δε βαριεσαι.:P Εσυ καλα εισαι!?
Πολυ καλα ομως τα πηγες και η συντηρηση αρκετα θετικη! Τουλαχιστον εχεις λιγο δρομο ακομα μπραβο κοριτσι! Εγω καλα παρουσιαστικε ενα γυναικολογικο θεματακι και θα κανω μια επεμβασουλα μετα το πασχα, ας γινει και αυτο να τελιωνουμε να βαλω μπρος για το κουτσουβελακι χαχαχα .. Παω να ενημερωθω απ το λινκκκκ
Τωρα σοβαρα παιζει τετοιο θεμα; Δεν παρακολουθω πολυ και χανω λιγο το μπουσουλα ... Αν ειναι ετσι τα πραγματα λυπαμαι γιατι εγω της μιλησα ειληκρινα και απο καρδιας.
ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ εχω λιωσει στο γελιοοοοοο με κοιταει ο γατος μου λες και ειμαι εξωγηινη!!!
Απλα τραγικη για αλλη μια φορα!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by mitsokolo
Πολυ καλα ομως τα πηγες και η συντηρηση αρκετα θετικη! Τουλαχιστον εχεις λιγο δρομο ακομα μπραβο κοριτσι! Εγω καλα παρουσιαστικε ενα γυναικολογικο θεματακι και θα κανω μια επεμβασουλα μετα το πασχα, ας γινει και αυτο να τελιωνουμε να βαλω μπρος για το κουτσουβελακι χαχαχα .. Παω να ενημερωθω απ το λινκκκκ
Nαι ειμαι ικανοποιημενη δε μπορω να πω.Εχω κατσει σε αυτα τα κιλα απο το Σεπτεμβρη μεχρι τωρα.Ο διατροφολογος μου ειχε πει παλια οτι τα τελευταια 4-5 θα ειναι δυσκολα γιατι ποτε στην ενηλικη ζωη μου δεν ημουν κατω απο 68.Ας μεινω και 68 για παντα αρκει να μην τα ξαναπαρω.:)
Γυναικολογικο θεματακι.Μανουρα μου μυριζει.Ελπιζω να παει καλα η επεμβαση mitsokolo.Γρηγορα περαστικα και να περασεις καλα το Πασχα.Και με το καλο να ρθει και το νινι.:D
Οσο για το λινκ και το θεματακι που προεκυψε τι να σου πω οτι ξερεις ξερω.Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν ακριβως οτι σκεφτηκαν τοσα μελη εδω μεσα.Τυχαιο?Δε νομιζω....Αλλα στην τελικη δεν εχει και σημασια.:smirk:
Να σαι καλα βρε κοριτσι μου αν και λενε οτι ειναι ρουτινας, ινομυωμα θα αφαιρεσω. Τελος παντων, βρε εσυ εισαι και ψηλο κοριτσι πιστευω στα 68 θα εισαι τζετ!!! Οσο για το αλλο θεμα τι να πωωωωωω ας μιλησουν τα ποστσσσσς .. Και για να μπω και στο θεμα μας ξανα σκευτομαι οτι γεμισα ασπρες τριχεσσσσσς σ σ σ
Σκεφτομαι οτι μας αφησε ο Νικος Παπαζογλου.Να αναπαυθει η ψυχουλα του.
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σκεφτομαι οτι μας αφησε ο Νικος Παπαζογλου.Να αναπαυθει η ψυχουλα του.
τι? πλακα κανεις...
ρε γμτ ποσο λυπηθηκα για τον Παπαζογλου.