...σκέφτομαι πως πονάνε τα κοκαλάκια μου....:(
Printable View
...σκέφτομαι πως πονάνε τα κοκαλάκια μου....:(
ανεμε thanks !! ρε συ το ηξερα αυτο !! αφορα τους εκπαιδευτικους κ το νομοσχεδιο που θελει να περασει η Διαμαντοπουλου για το νεο σχολειο, τις αλλαγες στις προσληψεις κ τον ασεπ κ δεν συμμαζευεται.... γι αυτο φωναζε ο δικος μας κ ελεγε οτι θα κανουν τα παντα να μην περασει.. το αμα θα πετυχουν ειναι βεβαια αλλο θεμα.......:p
Σκέφτομαι ότι απόψε...salt meets wounds....
επισης την καταργηση του ασυλου,την αλλαγη διοικησης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ,καταργηση πανελλαδικων εξετασεων...........καθηγητες με μηδεν ερευνητικο εργο,ο κουμπαρος του μπατζανακη της συνυφαδας και παει λεγοντας που γινεται λεκτορας επικουρος και οτιδηποτε αλλο θελεις που εχει δυο και τρεις εδρες και εργο μηδεν.....
ανεμε ετσι ακριβως, συμφωνω μαζι σου!! το βλεπω κ στη σχολη μου, κ καλα οτι προσφερουν κ κανουν ερευνες κ συμμετεχουν σε προγραμματα κ γραφει ο καθενας απο ενα βιβλιο κ νομιζει οτι εγινε κατι, κ ασε που βαζουν κ τους δικους τους κ γινονται λεκτορες κ δεν συμμαζευεται, επειδη εχουν το μεσον με τον μεγαλοκαθηγητη (μεγαλομαλακα) που κανουν ο,τι θελουν, πουτσες μπλε, λερωμενες ποδιες φιλανε ολοι, κ επισης "αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει" πως να το κανουμε.. αλλα εδω που ζουμε με αυτη τη κωλονοοτροπια κ τα κωλορουσφετια τους φτανουμε στον πατο κ ακομα παρακατω, δηθεν μου κ ταχα αλλαγες του κωλου, να ειχαμε να λεγαμε...
Lacrymosa μην συγχύζεσαι!
κοιτα εμεις διωξαμε τον Καραθεοδωρη και εχουμε το Νανοπουλο στο φτυσιμο τι αλλο να πουμε?Ελλαδαρα,λολ
ολοι για τον πουτσο ειναι ρε συ ολοι τους, να ξεκουμπιστουν κ να παν στα τσακιδια, ανεβηκαν σε μια θεση γλυφωντας κωλους κ το εχουν δει καποιοι κ καλα σπουδαιοι, κ μας δουλευουν κιολας απο πανω απο τον "θρονο" τους μη χεσω, αντε καλα ξεκουμπιδια ολοι τους, αθανατη ελλαδαρα μες στα σκατα......................
σκεφτομαι εναν γερακο με ασπρα μαλλια που στεκεται καλα παρολη την ηλικια του. αυτος ο γερακος που λετε ειναι ο υπευθυνος των Παντων, ας πουμε ο ΘΕΟΣ! τον φανταζομαι να μιλαει μεθυσμενα και με μια περιεργη βλαχικη προφορα, σχεδον αρχαια (απο τοτε που ανακαλυφθηκε η επικοινωνια)... και να χορευει μανιασμενα hakken!!! ενω ταυτοχρονα προσπαθει να μας δικαιολογησει τα παντα, απολογουμενος για τα χρονια των βασανισμων της ανθρωποτητας, τον κατακλυσμο, την πανουκλα κλπ.
Ποσα ναρκωτικα παιζει να χει παρει ο τυπος οεο ???
Σκέφτομαι να αρχίζω να πουλάω μπουκάλια με αρώματα!