τζινακο με το λαλλαγγι χτες τι εγινε???
Printable View
τζινακο με το λαλλαγγι χτες τι εγινε???
Καλησπέρα. Μόλις γύρισα από το σπίτι της φιλενάδας μου, πέρασα πολύ ωραία, καφεδιαστήκαμε, φάγαμε, με έφτυνε και όλη την ώρα γιατί είχε να με δει από το χειρουργείο της κήλης που ήμουνα 82 κιλά και τα σλιβοείπαμε κιόλας.
Λιλάκο μεγειά το φορεματάκι σου και τα παπουτσάκια σου. Καλή φάση αυτό το μαγαζί που άνοιξε τώρα, θα σου χρειαστεί! Το λαλάγγι το ξύπναγα επί τρία τέταρτα και λίγο πριν τις 1 κατάφερε να ξυπνήσει, του έφτιαξα κι έναν καφέ κι όξω από την πόρτα! :lol: Όντως περνάει γρήγορα ο καιρός, κι εγώ την ημέρα των εκλογών στις 17 θα κλείσω 1 χρόνο σλιβάτη.
Otiosa καλώς ήρθες στην παρέα μας.
δλδ για να καταλαβω σε ενα χρονο θα εχω αφησει το τριψηφιο?????
Καλλιόπη δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά θα το αφήσεις το τριψήφιο σε λιγότερο από ένα χρόνο! :lol: :lol:
μακαρι τζινα μου!
δε με τρομαζεις καθολου!!
α και ειδε η κορη μου τη φοτο σου και δε το πιστευε ποσο εχεις αλαξει
Με τη βοήθεια του Θεού εδώ θα είμαστε και μετά από ένα χρόνο γοργόνα μου και θα συζητάμε για το διψήφιό σου που θα το έχεις συνηθίσει κιόλας και δεν θα σου κάνει μεγάλη έκπληξη!
δλδ θα ξαναγινω 20 χρονων!
τελεια!!!!!
:lol::lol::lol::lol:
youxou!
Πίνω την απογευματινή καφεδιά μου μετά από ένα καυτό ντουζ και πριν από δουλειά..
Έρχεται σ/κ, ήδη σχεδιάζω πως θα το περάσω, όμορφες προτάσεις , άλλες πραγματοποιήσιμες, άλλες ποθητές αλλά μάλλον δύσκολες στην παρούσα φάση, κάνω όμορφες σκέψεις για καλοκαιρινές αύρες που θα μπατσίζουν το πρόσωπο μου, άμμο που θα μπαίνει στη σαγιονάρα μου, πρόσωπα που θα στριμώχνονται στο μυαλό μου..Είμαι γεμάτη εικόνες!
σημερα ο καιρος ειναι υπεροχος και ειναι οτι πρεπει για τετοιες σκεψεις μακ!
μακαρι να βγουν αληθινες!
το λιλακι ακομη σιδερωνει??
θελω να της στειλω και τα δικα μου μολις τελειωσει !
Μακ τι όμορφα που τα λες, ζήλεψα και θέλω κι εγώ μπάτσες! :lol:
καλο?????
:lol::lol::lol::lol:
σαν να υποψιάζομαι ότι φέτος θα τις φάμε κάποια στιγμή μαζί τις μπάτσες!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μακ τι όμορφα που τα λες, ζήλεψα και θέλω κι εγώ μπάτσες! :lol:
Ε,όχι κι έτσι,γοργόνα μου!Ας μείνουμε στο ερωτευτώ.Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε...
ʼσε που δε γίνεται να μας βαρεθεί άνθρωπος εμάς!Οπότε σταματά εκεί ο συλλογισμός...
Λιλάκι,ακόμα σιδερώνεις;Χαχαχαχα