Τις υπόλοιπες θα σας ικανοποιήσω αργότερα...Βγαίνω...Έχουμε και δουλειές...
Δηλώστε μου όργανο προτίμησης εντωμεταξύ οι ενδιαφερόμενες μαζόχες!Τζινάκιααααα
Printable View
Τις υπόλοιπες θα σας ικανοποιήσω αργότερα...Βγαίνω...Έχουμε και δουλειές...
Δηλώστε μου όργανο προτίμησης εντωμεταξύ οι ενδιαφερόμενες μαζόχες!Τζινάκιααααα
χμμμμ εχεις δικιο λιλα! ημουν αδιαβαστη!!!
τωρα που τελειωσα τις δουλειες εσεις κοψατε λασπη???
Έλα τα βίτσια να βγαίνουνε στην φόρααααα! :lol:
Δεν σας χαιρετησα κοριτσια απο τη χαρα μου που θα τις φαω απο τη μανταμ Ναταλι.Καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι κ καλες διακοπες σε οσες κανουν, αν κ επισημα το καλοκαιρι μπαινει στις 21 Ιουνιου με το θερινο ηλιοστασιο.Εγω φετος θα κανω διακοπες στο Ριο,Οχι Ντετζανειρο,με λουλουδατα νυχτικακια κ καλη παρεα απο οτι φαινεται.
Λιλα με γεια τα ψωνια σου!
Καλλιοπη το σιδερο ειναι πονεμενη ιστορια.Οποια μπορει να της στειλω κ τα δικα μου!Ασε που δεν εχω βαλει τις καλοκαιρινες κουρτινες ακομη...Ευτυχως ερχεται 3ημερο!
νοσηλευτικη και μαλιστα σε σχολη διετους οχι τειQuote:
Originally posted by koritsaki
βασικη ερωτηση: η κορη της γοργονας μας σπουδαζειιατρικη και μαλιστα ειναι στο 5 ετος??
αλλα απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο κοριτσακι
γλαυκη και εγω περυσι εκανα διακοπες στον εξωτικο Ευαγγελισμο!!!μιλαμε για χλιδη
λιλακι τελειωσες?????Quote:
Originally posted by lila198621
τωρα που τελειωσα τις δουλειες εσεις κοψατε λασπη???
να σου στειλω 2-3 πλυντηρια για σιδερωμα να σου βρισκοντε???
χεστα και πυρινικος φυσικος να εισαι δουλεια στην ελλαδα δεν βρισκεις.εφτιαξα σπιτικες τορτιγιες.σε δυο μεγεθη small για εμενα large για τη μπιρι μου.
κοριτσακια εγω εκανα τις δουλιτσες μου ομως δεν σταματησα εκει!!!
βρηκα ενα πολυ καλο φιλαρακι και λιωσαμε στο περπατημα!!!!
4 ωρες γυρνουσαμε!!κινηθηκαμε στην περιοχη tower bridge που ηταν πανεμορφα και ειναι απο τις αγαπημενες μου βολτες στο λονδινο!
αν μου πειτε πως μπαινουν οι εικονες θα σας ανεβασω καμια!!
γοργονα μου!!! εννοειται οτι ειναι μια χαρα.
εγω πιστευω οτι καποιες πορτες θα της ανοιξει.
λιλακι ειχα την εντυπωση απο γνωστες μου (μια φιλη και μια πρωτη ξαδερφη) οτι οι νοσηλευτριες βρισκουν ακομα δουλεια. αυτες δουλευουν και οι 2.
η φιλη ειναι στην ηλικια μου, του 86 και δουλευει σε ιδιωτικο.
η ξαδερφη ειναι μεγαλυτερη και εχει 2 χρονια διορισμενη. σε νησι αλλα δεν τη χαλασε κιολας.
μαλιστα γοργονα μου η ξαδερφη μου πρωτα ειχε τελειωσει τη διετους και μετα πηγε στο τει.
πας εκει που λεει post reply και μετα εκει που λεει αναζητηση βρισκεις τη φωτο και την ανεβαζεις
κοριτσακι το πιο κοντινο ιδιωτικο ειναι στην πατρα.και τα δημοσια παιρνουν αυτο τον καιρο μονο εποχικους.
λιλακι!!!! καλοφορετα τα ρουχα και τα παπουτσια!!!
επισης κατερινα να ζησετε με τον αντρα σου!!! παντα ερωτευμενοι!!! και σας ευχομαι να γιορτασετε μαζι diamond jubilee οπως γιορταζει εδω τη δευτερα η βασιλισσα!!!
καλε ακουστε κι αυτο!!!
την κυριακη στην εκκλησια ο πατερ εψαλε ''υπερ της βασιλισσης ημων ελισαβετ''
και λεω ποιος ηρθε???απο ποτε βαλαμε και βασιλια πανω απο το κεφαλι μας???
ξυπνησε βλεπετε η δημοκρατια μεσα μου!
ευχαριστω για την πληροφορια!!!
αλλα πρεπει πρωτα να εχω σωσει την εικονα στον υπολογιστη??
δεν μπορω κατευθειαν απο το ιντερνετ??
τι ασχετη που ειμαι Θεε μου!!!