-
βιτσιοζες μου βγηκατε ολες εδω μεσα , συμαζευτειτε ξετσιπωτες χαιντε!
σημερα μετα την δουλεια παρκαρα την κορουλα μου στην θεια Ελι να παιξουμε και πηγα και εκανα λειζερ αποτριχωσης. αχχχ ηθελα να το κανω εδω και καιρο αλλα να σας πω την αληθεια εψαχνα να βρω το κουραγιο να αντεξω τον πονο.μετα απο τοσο πονο που εφαγα με την πλαστικη ηθελα διαλειμμα. παει και αυτο. το επομενο ειναι να βρω το κουραγιο να κλεισω ραντεβου με τον γυναικολογο για το ετησιο τσεκ απ που πλησιαζει.
αυριο θα παμε την κορη μου για τις αιματολογικες εξετασεις της. ελπιζω ολα να βγουν καλα
-
κατερινακι μου ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις θα δεις.μην ανησυχεις.
κοριτσακι πρεπει να την εχεις στον υπολογιστη
-
κοριτσια κουτουλαω απο την κουραση και νομιζω θα παω για υπνο με τις κοτες.μολις κοιμηθηκε η κορη μου και λεω να παω να την πεσω και εγω ανασκελα.
καληνυχτα αγαπημενες
-
Με πήρε εκτάκτως η φίλη μου η Ναταλία για να βρεθούμε για λίγο και έφυγα με το κοντομάνικο μπλουζάκι και ξεπάγιασα, το καλοκαίρι μου μέσα!!
Κατερίνα καλή επιτυχία αύριο στις εξετάσεις της μικρής, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
-
τωρα που βραδιασε επεσε η θερμοκρασια τζινακι.το μεσημερι εκανε αρκετη ζεστη ομως,
κατερινακι καληνυχτα!!!
-
Πολλές καλησπέρες κ απο εμένα, πηγα να γράψω Τζινόκοσμε αλλά το διόρθωσα!
Καλά είστε όλες? Εγώ εδω στη ξενιτιά!
-
Καλώς την σοκολατίτσα μας. Τι κάνεις πουλάκι ξένο, ξενιτεμένο;
-
Καλώς την σοκολατίτσα μας!
Είμαι πτώμα γι αυτο παρόλο που σας διαβάζω δεν έχω κουράγιο να γράψω μία αράδα. Σοκολατίτσα μου πως ήταν η πρώτη σου βδομάδα; Από Δευτέρα ξεκινάς κανονικά;
-
-
Ελενακι καλως το!!!!!!τι κανεις κοριτσαρα μου???
-
γεια σου ελενα!!!
πως τα περνας?
πως παει η δουλεια??
-
ααα κοριτσια μου αρχισε η αντιστροφη μετρηση!!
αποχαιρετησα ενα κιλακι!!
στα 83,9 με περιοδο.
στοχος φυσικα.....να σπασει το φραγμα των 80!!!!!!!!!!!!
-
-
Καταιγισμός μηνυμάτων αλλά μιλουσα με τη μαμά μου κ εξαφανίστηκα!
Με τη δουλειά λίγο δύσκολα, όχι λόγω κουρασης, η κουραση δεν με φοβίζει αλλά λόγω κάποιων άλλων καταστάσεων, θα δείξει.........
Τα νέα σας, βλέπω πέφτει ξύλο!!!!!!!
-
καλησπερες!
Κατερινάκι μου όλα να πανε καλά με τις εξετασεις της μικρής πριγκηπισας!
Έλάκι όλοι εχουμε αναγκη την ξεκούραση που και που.... προσωπικά την ψαχνω χρόνια τωρα αλλά δεν την βρίσκω ... μου κρυβεται
Ναταλάκι μοιραζεις σφαλιαρες?????
Τζινάκι που πας ξυπόλητη στ' αγκαθια?? ενα ζακετάκι, μια εσαρπα ενα κατι τις???????
Κοριτσάκι μπραβο για το κιλάκι σου!!!
λιλάκι μου τα συγχαρητήρια μου για το σιδερο... εγω το βαριέμαι τόσο πολύ!!! πρέπει να σιδερώσω του παιδιου τα ρουχα αλλά δεν το χω....
Οι υπόλοιπες που είσαστε?????