Γεια σας, είμαι ο βρυκόλακας της γειτονιάς σας!
Τις τελευταίες μέρες πάσχω από αυπνίες και τραβάω πολλά μαρτύρια! Κάθε μέρα αν δεν ξημερώσει δεν πάω για ύπνο. Δοκίμασα τα πάντα, δε γίνεται τίποτα. Αργώ στη δουλειά, σέρνομαι όλη μέρα και κοιμάμαι ελάχιστες ώρες. Σήμερα με έπιασε μια υπνηλία καλή και δεν πίστευα στην καλή μου τύχη. Κοιμήθηκα το μεσημέρι και ξύπνησα στις 7.30 το απόγευμα! Φαντάζεστε τι νυχτέρι με περιμένει! Θα διορθωθεί, όμως και αυτό, που θα πάει!
Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα νέα σας, κουρασμένη γυναίκα.. Προς το παρόν δίνω συγχαρητήρια στο κοριτσάκι για την απώλειά του. Εννοείται ότι εμείς ξέρουμε τον πόνο των κιλών. Έχασα κι εγώ δύο, αλλά έπεται συνέχεια.. Τον τελευταίο χρόνο δεν τα πήγα όπως τα είχα σχεδιάσει, γιατί πλέον είναι λίγα αυτά που μου απομένουν και δεν είναι πια τόσο εύκολο. Σας φιλώ πολύ, θα τα πούμε αύριο λεπτομερώς. Όχι πια τζινάκια, αλλά φιλάκια! Αρκετά μας ανέχτηκε η Τζίνα. Καλή καλή, αλλά κι εμείς της κάναμε αρμένικη τη βίζιτα!
Τώρα έβαλα στο πλυντήριο μία κουβέρτα. ʼρχισα τις καλοκαιρινές προετοιμασίες, παρόλο που καλοκαίρι ακόμη δε βλέπω.. Τζίιινααα, βάλε κανένα ζακετάκι, παιδί μου, είπαμε, δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, παρά μόνο τυπικά.