και εγω ειχα παει σουπερ και μολις γυρισα!
παω να σιδερωσω κανενα ρουχο γιατι ειπα εχθες να τα στειλω στη λιλα αλλα ακομη δε μου απαντησε
Printable View
και εγω ειχα παει σουπερ και μολις γυρισα!
παω να σιδερωσω κανενα ρουχο γιατι ειπα εχθες να τα στειλω στη λιλα αλλα ακομη δε μου απαντησε
σιγα μην σου απαντήσει.... τώρα θα πλεει σε πελάγη ευτυχίας!!!
σημερα ναι για αυτο ηλπιζα εχθες να πει στειλε τα !
αν και ειπε οτι μεχρι τις 7 θα ειναι σπιτι δε φανηκε καθολου!
wow τι εγινε σε αφησανε???
Γιουχου!!!!εκανα τις κουρες κοπελιες.ειμαι ολη δικη σας για σιδερωμα απο τριτη κοπελιες τωρα εχω τα ρεπο μου.σας φιλω!!!!!
Εγώ τό'ριξα πάλι στον ύπνο. Λίλα καλά να περάσετε, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα, δεν έχει και συγκινημένη φατσούλα να βάλω!
Αγγελική είναι πολύ ωραίο το νέο σου τικεράκι, όλο ήθελα να στο πω και το ξεχνούσα.
Πάω να κάνω τις ανταύγιες της τζιναδερφής, να ξεβαρεθώ και λίγο. Θα σας δω αργότερα, φιλάκια.
Καλησπέρα τσούπρες και Φίλλιπε!
Φίλλιπε πόσο χαίρομαι που πέρασες από τα μέρη μας!!! Εύχομαι να περνάς καλά και γι αυτό να μην μας επισκέπτεσαι συχνά ;).
Ναταλία νο2 περαστικά βρε παιδί μου! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να την βγάλεις με κανένα αντισταμινικό που το μόνο που έχουν ως παρενέργεια είναι η υπνηλία. Περιμένουμε νέα σου μόλις επιστρέψεις.
Αβουλίνα μου ξενύχτισα ποιες σκέψεις σου κλέβουν τον ύπνο σου; Χαίρομαι που αλάφρυνες κατά 2 κιλάκια είμαι σίγουρη ότι είναι μία ανακούφιση και αυτό. Κανένα πλάνο για το τριήμερο έχουμε;;
Λιλάκο μου να περάσεις υπέροχα απόψε! Τελικά τι θα μαγειρέψεις στο αγόρι δεν μας είπες;
Τζινάκι φιλάκια στην Τζινοοικογένεια! Εύχομαι να σας βγουν καλές οι ανταύγειες :D
Λιλα τι ωρα ειναι το ραντεβου? τι θα μαγειρεψεις?
Καλως τον Φιλιππο και νομιζαμε οτι μας παρατησες φιλε μου. Να περνας καλα και μην σκας και παρα πολυ , τα εχουν σχεδιασμενα ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει. Χαιρομαι που εισαι σταθερος και γυμναζεσαι!! Θα πρεπει να νιωθεις πολυ καλα . Να χαρεις το καλοκαιρακι . φιλια
τι επαθες βρε Μαρια παλι?? ελπιζω να γυρισεις συντομα και να μην σε κρατησουν μεσα. Προφανως τωρα που γραφω εισαι στο νοσοκομειο. Ανυπομονω για νεα σου.
Thanks Τζινακι! είπαμε τέρμα τα ψεματα.... ευχομαι η πεταλουδίτσα μου να φτασει τα κοριτσια μου!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Aγγελική είναι πολύ ωραίο το νέο σου τικεράκι, όλο ήθελα να στο πω και το ξεχνούσα.
σημερα μου βγαίνει όλη η κουραση της βδομάδας.... νιώθω ότι θα πέσω κάτω!
ευτυχώς ο μπαμπάς μου είχε πάρει τον μικρό παιδική όταν γυρισα και τον έφερε κατά τις 7.... η μαμά μου έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν έιμαι στα φόρτε μου και ασχολείτε η κακομοιρα με τον μικρό όσο περισσότερο μπορεί. Μάλλον τελικά θα φύγουν με τον μικρό την Τετάρτη για το Χωριο και θα γυρίσουν την Κυριακή! Μακάρι γιατί αυτή η βδομαδα θα είναι πολύ δυσκολη και ο συνζυγος θα είναι στην Χαλκιδικη... κυνως καμία βοηθεια! καλά να 'ναι και να έχει δουλεια.
Σημερα επεσε τρελή πείνα. δεν ξέρω γιατί και τώρα το βράδυ εψησα σολομο και το αγαπημένο μου junk - το cake λαχανικών που έχει το Ikea με μπρόκολο και πατάτα και έφαγα και χόρτασα! ήπια και ενα ποτηράκι κρασί γιατί το είχα αναγκη αλλά it's OK ...
αυτά τα ολίγα....
α και μεταξυ αστείου και σοβαρου μου προτείναν και αλλη δουλεια! αν κάτσει νομιζω ότι θα το αποφασίσω.... έχει πολύ καλυτερο ωράριο και τα ίδια λεφτα... θα φύγω από αυτό που λατρευω σαν δουλεια αλλά αξίζει να μην χάνω σιγμές από τον μικρο!
Σουπα πάλι το μυαλό μου πραγματικα!
Καλησπέρα ψυχούλες μου!!!!!!!!!
Μπήκα να σας ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο τριήμερο και να περάσετε φανταστικά!!!!!!!!!
Τα νέα σας τα διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!
Τα φιλάκια μου !!!!!!!!:tumble::tumble::tumble:
Aγγελική,στάσου,μύγδαλα!Πού θα πας καλέ στη νέα δουλειά;Quote:
Originally posted by angel79
α και μεταξυ αστείου και σοβαρου μου προτείναν και αλλη δουλεια! αν κάτσει νομιζω ότι θα το αποφασίσω.... έχει πολύ καλυτερο ωράριο και τα ίδια λεφτα... θα φύγω από αυτό που λατρευω σαν δουλεια αλλά αξίζει να μην χάνω σιγμές από τον μικρο!
Σε τι θέα μπροστά θα πίνω εγώ τον καφέ μου όταν θα έρχομαι Αθήνα;