Αφιερωμένο στο Λιλάκι μας...
---> Jane Birkin & Serge Gainsbourg : Je T'Aime....Moi Non Plus
Printable View
Αφιερωμένο στο Λιλάκι μας...
---> Jane Birkin & Serge Gainsbourg : Je T'Aime....Moi Non Plus
Ζουρζουβίλα,τι κάνεις,βρε ψυχή;Πώς πάνε τα ποπ κορν;Τα χειρουργημένα νιάτα;Το καμάρι σου;
Ελα εσύ στην Αθηνα και θα πιεις με αυτή τη θέα καφε......Quote:
Originally posted by NADINE
Aγγελική,στάσου,μύγδαλα!Πού θα πας καλέ στη νέα δουλειά;Quote:
Originally posted by angel79
α και μεταξυ αστείου και σοβαρου μου προτείναν και αλλη δουλεια! αν κάτσει νομιζω ότι θα το αποφασίσω.... έχει πολύ καλυτερο ωράριο και τα ίδια λεφτα... θα φύγω από αυτό που λατρευω σαν δουλεια αλλά αξίζει να μην χάνω σιγμές από τον μικρο!
Σε τι θέα μπροστά θα πίνω εγώ τον καφέ μου όταν θα έρχομαι Αθήνα;
σου κανει?????
Γεια σου γλυκό μου Ναταλάκι!!!!!!
Εδώ είμαι ,προσπαθώ να δίνω το παρόν όσο προλαβαίνω!!!!!!!
Εσύ πως είσαι;
Όλα καλά;
Το νιάτο ευτυχώς είναι οκ,δε μας ταλαιπώρησε άλλο!!!!!!
Το μικρό μου ζελεδάκι είναι καλά κ άς είναι χιλιόμετρα μακρυά...έχω να το δω δύο βδομάδες,να δω πόσο θα αντέξω ακόμα!!!!!
Όσο για τα ποπ κορν!!!,είναι τα μοναδικά που κινούντε σε ικανοποιητικούς θα έλεγα ρυθμούς,αν με απογοητεύσουν κ αυτά τι να πω,θα χάσω την πίστη μου!!!!!
Ο γάμος μετά τα τέσσερα χρόνια,φαίνεται,βλάπτει σοβαρά τη μνήμη!Quote:
Originally posted by *Katie
τι επαθες βρε Μαρια παλι?? ελπιζω να γυρισεις συντομα και να μην σε κρατησουν μεσα. Προφανως τωρα που γραφω εισαι στο νοσοκομειο. Ανυπομονω για νεα σου.
ʼντε να το γιορτάσετε αύριο βράδυ μπας και ξεχαρμανιάσεις και συνέλθεις!
Ναταλάκι,περαστικά,σύντομα κι ακορτιζόνιτα!Παρτάκια θα υπάρξουν πολλά!Γίνε εσύ καλά κι όλα τ'άλλα τα βρίσκουμε!
Α ξεχασα να σου πω... η συγκεκριμένη θέα έχει σπιτικο καφε, κέικ και βουτηματα σπιτικα!!!
Αχ βρε Ναταλία,άπαιχτη είσαι!!!!!!
Αγγελικούλα καλή αρχή στη νέα σου προσπάθεια για τα κιλά αλλά και για τα πιο ανθρώπινα ωράρια!!!!!!
Σας καληνυχτώ κουκλάρες μου και πάω να την πέσω γιατί ξυπνάω στις πέντε!!!!!!!
Τα φιλάκια μου στα μαγουλάκια σας!!!!!
Καλό βράδυ!!!!!!
Kαλά είμαι κι εγώ σε γενικές γραμμές.Σε αντίθεση μ'εσένα δεν προλαβαίνω να διαβάζω τις καλπάζουσες σελίδες εδώ,
αλλά έχω τους τηλεφωνικούς μου χαφιέδες για ενημέρωση!Τελευταία έκανα κάποια ταξιδάκια,είδα αγαπημένα πρόσωπα
και έχω πάρει κάπως τα πάνω μου!Αύριο η μέρα έχει ημερίσια στην Καστοριά για φωτογράφιση και πολύ χαίρομαι!
Ελπίζω σύντομα να σφίξεις το ζελεδάκι σου στην αγκαλίτσα σου και όλα να συνεχίζουν να σας πηγαίνουν θετικά!Φιλάκια!
Quote:
Originally posted by giotaki
Όσο για τα ποπ κορν!!!,είναι τα μοναδικά που κινούντε σε ικανοποιητικούς θα έλεγα ρυθμούς,αν με απογοητεύσουν κ αυτά τι να πω,θα χάσω την πίστη μου!!!!!
Καλά,καλέ!Ξεχνιούνται αυτά;Ήδη ξέχασα την άλλη θέα!Ποιά θέα;Τι να φτουρήσει όλο το πέλαγος μπροστά στην υποψία του;Quote:
Originally posted by angel79
Α ξεχασα να σου πω... η συγκεκριμένη θέα έχει σπιτικο καφε, κέικ και βουτηματα σπιτικα!!!
Είναι σα να έχεις κατευθείαν μια γυμνή γκόμενα σε αντιδιαστολή με μια ντυμένη,που αφήνει περιθώρια στη φαντασία να καλπάσει!
Πιάσε όποια δουλειά θέλεις!Ακόμα και σε δεύτερο υτπόγειο σου επιτρέπω!Τόσο πολύ σέβομαι την ελευθερία σου!Κρίση!Πού πολυτέλειες θέας;
I Knew you would change your mind!!!!!
Κοινώς του λες του ανθρώπου δηλαδή να μην ξαναπατήσει ούτε το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του στον οίκο μας!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλώς τον Filippara, χαίρομαι που είσαι καλά και να έρχεσαι όποτε σου κάνει κέφι να τα λέμε. Σου εύχομαι καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. Επίσης σου υπόσχομαι ότι κάθε φορά που θα έρχεσαι στην παρέα μας θα είμαστε φρόνιμες τσούπρες! :lol:
Φιλ,χαίρομαι που έδωσες σημειά ζωής και μάλιστα μ'έναν ανάλαφρο αέρα!Ελπίζω όλα να σου πηγαίνουν κατ'ευχήν!Κι η δική μας αγάπη μαζί σου!
Μακόνες,τι έγινε τελικά με το γυμναστήριο;
ʼσκησες την κορμάρα σου,μωρό μου;
Ναταλία μπήκες με κέφι και μπρίο βλέπω απόψε
Καλά το τραμπολίνο όλα τα λεφτά! Έχω ξεραθεί στο γέλιο, μέχρι και στον Γιώργο το έδειξα και γελούσαμε και μαζί :lol::lol::lol:
Αγγελικούλα μου ότι αποφασίσεις εύχομαι να είναι για καλύτερο και για την οικογένεια σου και για τα επαγγελματικά σου. Είναι σημαντικό πάντως σε τέτοιες εποχές να έχεις επιλογές και μάλιστα με ισάξια αμοιβή. Χαίρομαι που γίνονται ακόμη τέτοιες προτάσεις, μήπως να αλλάξω επάγγελμα; Σε ποιον τομέα είπαμε δουλεύετε μαντάμ; :D
ΠοπΓιωτάκι μας από πότε έγινες Ποπ-ΚορνΓιωτάκι; :lol: Ααααχ ζόρικο να στερείσαι το ζελεδάκι σου αν και είμαι σίγουρη ότι οι κόποι σου, η υπομονή σου και η στέρηση των αγαπημένων σου θα φέρει τελικά καρπούς. Εύχομαι ο καιρός να είναι με το μέρος σας και να βοηθάει τα βλαστάρια σας να καρδαμώσουν γρήγορα.
Ναταλία μου τι όμορφα που ετοιμάζεις εκδρομούλα! Να περάσεις όμορφα αύριο και θα περιμένουμε τις όμορφες εικόνες που θα μας φέρεις πίσω...
Μαζεύτηκε και η κομμώτρια σπίτι της! Πως μας κατάντησαν, 23.00 η ώρα βράδυ Σαββάτου και να πρέπει να πάρω ταξί για απόσταση 5 στάσεις με το τρόλλεϋ! Μη ξέροντας πόση ώρα χρειαζόταν ακριβώς για να ξανθύνουν οι ανταύγιες τις έλεγχα κάθε τόσο, άνοιξα λοιπόν τα χρυσόχαρτα στα πλαϊνά και στα πίσω μαλλιά της αδερφής μου που ήταν έτοιμα και επειδή είχε περάσει η ώρα την άφησα να τσεκάρει τις αφέλειες. Τι τό'θελα; Με πήρε τώρα τηλ. και μου είπε ότι βιάστηκε τελικά να τις ανοίξει και τώρα έχει πορτοκαλί αφέλειες αντί για ξανθές! :lol: Οπότε αύριο θα πάω να της κάνω διορθωτικές ανταύγιες γιατί αλλιώς δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει χιχιχι.