Η κνίτισσα ήταν....
Της έβρισα τα ιερά και τα όσια της,τον Στάλιν κλπ. δηλαδή.
Printable View
Εστω και μια που λες είναι πολλη για ανθρωπους σαν και εμας. Το να φερθεις ασχημα σε μια κοπελα που εκανε (θες το λαθος, πες το ετσι) να δει κατι σε εσενα που να της αρεσε και εσυ να της φερθεις ασχημα. αφου δεν γουσταρες (και σε καταλαβαινω σε αυτό) ας της ελεγες ότι δεν ενδιαφέρεσε ή οτι εχεις σχεση ή κατι καλυτερο απο το να την βρίσεις παντως
Cube,μου την έπεφτε συνεχώς.
Της είπα 2-3 φορές ότι είχα άλλη στο μυαλό μου,αλλά δεν καταλάβαινε.
Ώσπου,μια μέρα που μου ζάλισε τα @@@@,της έβρισα τα ''ιερά'' της,και ησύχασε.
Mariah,δεν ξέρω πως είναι η δική σου εμφάνιση,αλλά πολύ θα ήθελα να δω να απορρίπτεις έναν ωραίο.
Πες τα χρυσοστομη! Λιγο ελειψα και ολο μαλακιες λενε :P Βαλε εστω εσυ ταξη...Προσωπικα ξερω ενα ωραιο παιδι που ημουν τσιμπημενη απο το λυκειο ακομα και ολο αυτο το καιρο ειναι με μια παρα πολυ ευσωμη κοπελα. Και παντα απορουσα δεφακ...αλλα ειναι γυναικαρα με τα ολα της, περισσοτερο απο οποιαδηποτε ξερω, ουτε λυσσαει ουτε τιποτα. Ισα ισα αυτος λυσσαει και ειναι κολημενος τοσο καιρο. Και μπραβο τους και τους χαιρομαι στη τελικη σα ζευγαρι.
Νικ χαζομαρα σου που το ανεφερες, επειδη σου ετυχε μια χοντρη με θεματα αυτοπεποιθησης δεν σημαινει πως εχουν ολες η οτι δεν εχουν στανταρ...δεν σου εχει τυχει καμια νταρντανα να πεις το δεσποτη παναγιωτη μου φαινεται :P Το μονο που καταφερες ειναι να κολλησει ο why στα χαζα του κι αλλο.
Remedy με τη μερα της μαρμοτας πεθανα στο γελιο, mariah εχεις δικιο, καλο θα ηταν να μιλαμε και για τιποτα αλλο κι οχι συνεχεια ασχημες ομορφες και χαζα...αντε βοηθα κι εσυ :)
Ναταλια τι να πω μωρε, καθε μερα τα ιδια και τα ιδια εδω, και κατι αλλο να πουμε ο why παλι εκει θα το παει.
Να προτεινω τη χαζομαρα μου; Διαβαζετε βιβλια; Θελετε να ξεκινησουμε book club μερικα μελη? :P
Ισως θα εκανε καλο σε καποιους...διαλεγουμε ξερω γω ενα βιβλιο και το συζηταμε ανα κεφαλαιο σε ορισμενες μερες μεχρι τις οποιες θα φροντιζουμε να τα εχουμε διαβασει ολοι....Η σινεμα...να βλεπουμε καποια ταινια και να τη σχολιαζουμε. Και τη βλακεια μας θα πουμε και τη "θεραπεια" μας θα κανουμε...