Σκέφτομαι λοιπόν εδώ και λίγες μέρες την πρόσφατη ανακάλυψη των επιστημόινων να διαβάζουν τις σκέψεις. Για να δω αν θα βρώ το άρθρο. Α ρε σοφέ λαέ. Το μικρό παιδί και ο τρελός που λένε την αλήθεια. Η μήπως δεν είναι;
Τι λέτε εσείς;
Printable View
Σκέφτομαι λοιπόν εδώ και λίγες μέρες την πρόσφατη ανακάλυψη των επιστημόινων να διαβάζουν τις σκέψεις. Για να δω αν θα βρώ το άρθρο. Α ρε σοφέ λαέ. Το μικρό παιδί και ο τρελός που λένε την αλήθεια. Η μήπως δεν είναι;
Τι λέτε εσείς;
http://www.skai.gr/news/technology/a...pinis-skepsis/
Επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν μια πρωτότυπη μέθοδο για την αναδόμηση των λέξεων, βασιζόμενοι στα κύματα το εγκεφάλου ασθενών που σκέφτονται αυτές τις λέξεις.
Η τεχνική που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση PLOS Biology, βασίζεται στην συγκέντρωση ηλεκτρικών σημάτων από τον εγκέφαλο ασθενών.
Τα τελευταία χρόνια επιστήμονες προτείνουν διάφορες μεθόδους για να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη. Η συγκεκριμένη μελέτη έδωσε αποτελέσματα μετά από την τοποθέτηση ηλεκτροδίων απευθείας στο μυαλό των ασθενών.
Βασιζόμενοι στα ηλεκτρικά σήματα από ασθενείς που ακούνε, οι επιστήμονες χρησιμοποιούν μαθηματικό τύπο σε υπολογιστή που αναπαράγει λέξεις σύμφωνα με τις σκέψεις των ασθενών που ακολουθούν διάφορους ήχους.
Σύμφωνα με τον νευρολόγο, Δρ Άλεξ Λεφ: «Η εργασία αυτή είναι σε πρώιμο στάδιο, η εργασία ήταν για εξωτερικό λόγο καθώς οι υπολογιστές συγκέντρωναν ηλεκτρικά σήματα απευθείας από τον εγκέφαλο ασθενών ανάλογα με αυτά που άκουγαν, πρέπει όμως να γίνουν και άλλα βήματα για ασθενείς με προβλήματα επικοινωνίας».
Ότι το έχουμε παρατραβήξει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα αυτός ο ιστότοπος. Ντροπή, μπαίνουν και παιδάκια.
σκεφτομαι οτι οντως οι μικρες κοπελες κατω των 25 καταντησαν ψευτο*******κια. COCK TEASERS αντι να κοιταξουν πως να γινουν DICK PLEASERS. και δωστου προκλητικες φωτογραφιες στο faceboοk, με μαγιο, και ω κατα λαθος της πεταχτηκε εξω λιγο παραπανω της κακομοιρας. κατα τ'αλλα δε το κανουν να προκαλεσουν αλλα για την κοκεταρια. κοκ-ετ-αρια. cock-et-arya. τι θα πει κοκεταρια μικρη κυρια ? αν κυκλοφορησω κι εγω με το πεος μου εξω δε θα προκαλεσω ?
Ακόμα με το facebook ασχολείσαι εσύ; Εγώ έχω να μπω εδώ και κανένα μήνα και δε μου έχει λείψει καθόλου. Έλεος πια με την υποκρισία εκεί μέσα. Να μου μιλάνε και να με προσθέτουν friend άτομα που κατά τα άλλα όταν με δουν απέξω, αλλάζουν δρόμο και προσποιούνται ότι δε με πρόσεξαν. Και μάλιστα θα το σούταρα, αν δε φοβόμουν μήπως μου ξαναχρειαστεί μελλοντικά και με έχουν σβήσει από φίλο.
το γραψα και στο αλλο θεμα οτι το ειχα σβησει απ'τον αυγουστο λογο μπλεξιματων, αλλα το ξανανοιξα προσφατα μπας και κανω καμια αξιολογη γνωριμια, γιατι δε λεει να σαπιζεις μονος σε ενα δυο φορουμς. ουτε msn δεν εχω πλεον ουτε τπτ. η κατασταση παρεμεινε η ιδια οπως ηταν, ελαφρως στο πιο ηλιθιο. χρηστες που κανουν λαϊκ γελοιες εικονες και γελανε μονοι τους, ολοι προσπαθουν να γινουν ενδιαφεροντες, να κοινωνικοποιηθουν μαζευωντας την εγκριση των αλλων, αλλα δε τα καταφερνουν. μονο κατι τσουλακια σαν αυτα που ανεφερα τραβανε λιγο παραπανω τα βλεμματα.
Πιστεύω ακράδαντα, θα το υπερασπίζομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου και δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω ότι το φβ είναι η πιο τιτανομέγιστη μαλακία ever. Μην απατάσαι ότι εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες κοινωνικοποίησης απ' ότι στον έξω κόσμο. Όσο καχύποπτος είναι ο κόσμος στη real life απέναντι σε έναν άγνωστο, άλλο τόσο και είναι και εκεί μέσα.
τα εχω γραψει κι εγω αυτα μαζι με αλλα εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post318812
κι οντως δεν κανεις ευκολα γνωριμιες οταν εισαι μονος, μονο αμα ανηκεις ηδη σε παρεα. αλλα εκτος των γνωριμιων τουλαχιστον εχεις κατι να περνας τον χρονο σου, διαβαζεις κανα νεο κλπ. απ'το απολυτο μηδεν το προτιμω.
Το φβ είναι χειρότερο από το υπόλοιπο μηδέν. Ένα τεράστιο μείον. Που σου αφαιρεί ανούσια πολύτιμο χρόνο τον οποίον θα μπορούσες να αξιοποιήσεις για κάτι πιο παραγωγικό, όπως πχ να διαβάσεις ένα βιβλίο. Και σαν τι νέο να διαβάσεις δηλαδή; Ότι ο άλλος χέζει στην τουαλέτα και σε ποιο μέρος τα κοριτσάκια ξεβρακώνονται;
οταν λεω κατι νεο δεν εννοω απ'τους μαλακες που με καναν add, χεστηκα γιαυτους! εννοω κατι πιο ενδιαφερον, πχ καμια νεα ταινια που προκειται να κυκλοφορησει, κανα review που γραφτηκε μπας και βρω κατι να αξιζει/μου αρεσει, κι οτι αλλο. κανωντας λαϊκ πχ τη σελιδα των Village Cinemas σου δειχνει τι ταινιες παιζωνται αυτη τη βδομαδα κλπ. κι απ'το να τρεχω στις ιστοσελιδες τους μια μια, προτιμω να τα εχω μαζεμενα να ενημερωνομαι απο εκει απλα ριχνωντας μια ματια. αυτο οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω οπως τωρα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
@Κύκνος αν θες, άδειασε τα μηνύματά σου, για να μπορώ να σου απαντήσω.
Είστε για πολλά πανηγύρια.
Πόσο κουραστικό μπορεί να είναι όταν οι άλλοι επιμένουν ότι είσαι ο απόλυτος υπαίτιος των προβλημάτων, των δεινών που σε μαστίζουν και των εσωτερικών δαιμόνων που ταράζουν την ψυχική σου γαλήνη. Χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα δηλαδή τι μπορεί να έχεις περάσει στη ζωή σου, πόσο μπορεί να έχει βιαστεί η αθώα ψυχούλα σου κατά τα παιδικά/νηπιακά/βρεφικά σου χρόνια από ανθρώπους που κατά τα άλλα όφειλαν να σου παρέχουν αγάπη και φροντίδα, ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε την κοτσάνα τους. Δεν είναι τα πάντα όλα απαύγασμα δικών σου συνειδητών, λανθασμένων επιλογών ρε γαμώτο, πότε θα το καταλάβετε επιτέλους αυτό; Η απαρχή του φαύλου κύκλου δε σηματοδοτήθηκε κατόπιν δικού σου παραγγέλματος... Δε νοείται έμβιο ον στη φύση που να επιζητεί το κακό του εαυτού του.
Το χειρότερο πράγμα από το να σε κουτσομπολεύουν είναι το να μη σε κουτσομπολεύουν.
Δίκιο έχεις! Νομίζα ότι θ' απάνταγες μ' ένα ναι ή όχι.. σόρυ.. Αθήνα μένεις;
Τώρα που το σκέφτηκα, σου προτείνω για ένα άλλο είδος ταξιδιού, το βιβλίο του Πάουλο Κοέλο " Άλεφ " και θα σποτάρω γι' αυτό το βιβλίο και στο θέμα σου για "τίτλους βιβλίων". Το γνωρίζεις; Είναι φοβεροοοοό!!!!
σκεφτομαι οτι το λαπτοπ ειναι για τα μπαζα και βραζωω!!!!!!!
Mην αγχώνεσαι, δε μ' έφερες σε δύσκολη θέση.
Αθήνα μένω.
Μες στο μυαλό μου είσαι με τα βιβλία. Και γω αγαπώ Paulo Coelho. Το βιβλίο που λες δεν το ξέρω, αλλά κάποια στιγμή θα ποστάρω άλλο του Κοέλιο που το 'χω διαβάσει.
Ακόμα να καταλάβω πώς κάνουμε πολλαπλή παράθεση. Είμαι μία αναξία;
τις παρενεργειες του cipralex... lol :P
σκεφτομαι πως το soundtrack της ζωης μου σε μια προταση θα ειχε μεσα καπου τα nobody loves me, sad but true, (I) fade to black, (and) nothing else matters, (so) turn the page, (or) wait and bleed, (that's why) people = shit, (and) i am hated. ελεησον και σωσον ημας, so you can suck my dick if you dont like my shit, αμην!
πες μου ενα ψεμα
σκεφτομαι πως η whitecandle ειναι το καλυτερο παιδι! <3
τα πολλα λογια ειναι φτωχια!