εγω εχω καταθλιψη αλλα δεν ακολουθω καμμια αγωγη πιστευω οτι τα φαρμακα δεν θα με βοηθησουν κι αν θα βοηθησουν, θα βοηθησουν για λιγο. οσο για ψυχοθεραπεια δεν εμπιστευομαι κανεναν "ειδικο"!!
Printable View
εγω εχω καταθλιψη αλλα δεν ακολουθω καμμια αγωγη πιστευω οτι τα φαρμακα δεν θα με βοηθησουν κι αν θα βοηθησουν, θα βοηθησουν για λιγο. οσο για ψυχοθεραπεια δεν εμπιστευομαι κανεναν "ειδικο"!!
βαριεμαι ...!!!
απιστευτα ομως
θα σου πω κατι τωρα ευχομαι να καταλαβεισ
το να κουβαλασ ενα φορτιο ψυχολογικο και να λειτουργεισ οπωσ νομιζεισ εσυ σωστα ειναι μεγαλη μαγκια και μονο να το εχεισ
και να λειτουργεισ δειχνει δυναμη που γινεται σε βαθοσ χρονου κοινωσ κανε διαφορετικα πραγματα αοπ αυτα που κανεισ να δεισ οτι κατι κανεισ και στα μη συνιθισμενα πραγματα η αλλιωσ γινε κομαντο σε αυτα που θεσ κανενασ ανθρωποσ δεν ειναι καλοσ σε ολα καποια τα κανουμε καλα και καποια δεν εχουμε ιδεα
να στο πω αλλιωσ
το να παθεισ μια καταθλιψουλα για κανα δυο χρονια ειναι ενα πτυχιακι τυπου λοουερ
το να αντεχεισ αυτο το πραγμα τοσα χρονια σε κανει κομαντο κι οχι αχρηστο
οταν κουραζεσαι ειναι κουραση δεν ειναι παραιτηση αυτο να σκεφτεσαι
Bγηκα προχθες ηπια 10 μπυρες, γυρισα εφαγα 3 κομματια παστιτσιο 2 τοστ, την βραδυνη δοση αντιψυχωτικου και αφου δεν πεθανα,ολα καλα.
Μπορω να πω αισθανομαι φρεσκαδουρα μετα το μεθυσι. Λιγο καλο καιρο να εκανε να καναμε και κανα μπανακι,τιποτα αλλο δεν θα θελα. Τζαμαικα.
Χάλια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες κι αισθάνομαι πτώμα...
Καλησπερα σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω έντονη δυσπνοια. Με πιάνει τυχαία μέσα στην ημέρα. Είχε να με πιάσει καιρό κρίση πανικου. Τι να πω ρε παιδια,εχω κουραστεί πια... Ελεος. Ούτε στον εχθρο μου αυτο το πράγμα. Σήμερα το πρωι πηγα και έκανα εξετάσεις για θυροειδή. Ήταν οι μόνες μπορω να πω που δεν έχω κάνει και μου ειπαν πως τα συμπτωματα μπορει να είναι και αυτο. τι να πω ρε παιδιά,δεν παλεύεται .
Αν βγουν αρνητικές,τότε για άλλη μια φορα θα πω είναι καθαρά ψυχολογικό. Ακόμα και το τσιγάρο έχω μειώσει εξαιτίας αυτού. δεν μου φτάνει ο αέρας,όσο βαθια ανασα και να πάρω. το έχει παθει κανεις σας,σε τέτοιο βαθμό ?
σημερα ειμαι ολη μερα στο σπιτι η διαθεση μου ειναι χαλια εχω χασει ηδη τον εαυτο μου. μερικες φορες ειναι που δεν θελω κανεναν.
φιλε μου ολους μας μας πιανει και ας μην κανουμε πανικο....απλα αποδεξου οτι στρεσσαρεσε κ αυτο ειναι ενα τιμημα κ μεχρι εκει μην του δινεις σημασια και οσο το αγνοεις τοσο θα φευγει και πιο αραια θα σε επισκεπτεται....οπως οταν πας για τρεξιμο και σε πονανε τα ποδια σου ετσι κ αυτο ειναι μια φυσιολογικη για (εμας) αντιδραση...2 μερες τρελη δυσπνοια απο το πουθενα....γεμιζε την μερα σου με πραγματα που σε ευχαριστουν...και μην αφηνεις το μυαλο σου να κολαει στο τι εχω τι θα με πιασει γτ χανεις τις χαρες τις ζωης και ζεις για να δει αυτη η αηδεια....να σε καλα και καλη δυναμη σου ευχομαθ οπως και σε ολους μας!
Θλιμμένη και δεν το αντέχω...βασανίζομαι...
Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και στον λαιμό και έχω την αίσθηση πως θα πνιγώ και θέλω ν' απαλλαγώ απ' αυτό το συναίσθημα... Δεν θέλω να φάω ούτε να βγω έξω -που άλλες φορές το επιδίωκα για να συνέρχομαι λίγο-. Αρχίζω και ανησυχώ γιατί πρώτη φορά η στεναχώρια μου βγαίνει τόσο έντονα μ' αυτό τον τρόπο... Την περνάτε και εσείς "σωματικά";
νιωθω πεθαμενη και "ζω'' περιμενοντας τον πραγματικο θανατο!!
Νιώθω την γνωστή θλίψη και θέλω να κοιμηθώ χωρίς να νυστάζω...
Είχα κοιμηθεί για να μην νιώθω δυστυχία αλλά εξακολουθώ να τη νιώθω και τώρα που ξύπνησα αλλά φυσικά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...μακάρι να μην ξυπνούσα...
Κύκνε αν μου επιτρέπεις πόσο καιρό νιώθεις έτσι?
Παλεύω με την κατάθλιψη χρόνια κι υπάρχουν στιγμές που άλλοτε είμαι καλύτερα κι άλλοτε χειρότερα...ε, σήμερα είναι μια από τις μέρες που νιώθω χειρότερα, τόσο λυπημένη που δεν το αντέχω αυτό το συναίσθημα...μακάρι να μπορούσα να ξανακοιμηθώ για να μην νιώθω τίποτα...νωρίτερα έκλαιγα κι έτσι με πήρε ο ύπνος ευτυχώς...
Κύκνε επειδή κι εγώ τα έχω περάσει, φαντάζομαι θα είσαι μικρή, εγώ είμαι 43 τώρα, πρέπει να κινητοποιηθείς, να προσπαθήσεις έστω κι αν δεν μπορείς, δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεχαστείς. Δεν ξέρω αν παίρνεις κάποια αγωγή εγώ πήρα για λίγες εβδομάδες, δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και αποφάσισα να προσπαθήσω μόνη μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ξαναπερνώ από παρόμοιες φάσεις αλλά και πάλι το παλεύω με το να ξεχνιέμαι και να προσπαθώ να ξεγελάσω το μυαλό μου. Η επαφή με φίλους θα σε βοηθήσει, να βγαίνεις έξω έστω και με το ζόρι. Την πρώτη μέρα θα είναι δύσκολο, τη δεύτερη το ίδιο αλλά σιγά σιγά θα δεις θα σου αρέσει.
Εργάζεσαι? Η εργασία θα σε βοηθήσει πολύ να ξεχαστείς επίσης γιατί μέσα από τη δημιουργικότητα θα αισθάνεσαι όμορφα!
Δεν είμαι και τόσο μικρή, 37 είμαι...και σε λίγες μέρες έχω γενέθλια και με πειράζει που μεγαλώνω κι άλλο χωρίς να έχω πραγματοποιήσει κάποια όνειρα μου...(μιας και θίξαμε το θέμα της ηλικίας). Ναι, παίρνω αγωγή μάλιστα χθες πήρα τον ψυχίατρο τηλέφωνο και μου είπε ν' αυξήσω ένα από τα χάπια που παίρνω αλλά πρέπει να περιμένω 15 μέρες για να δράσει λέει...τώρα όσον αφορά το έξω, εγώ ήθελα να βγω σήμερα συγκεκριμένα ήθελα να πάω για μπάνιο αλλά δεν βρήκα παρέα κι απογοητεύτηκα...ε, μετά με στεναχώρησε και η μαμά μου κι ήρθε κι έδεσε δεν θέλω και πολύ για να πέσω ψυχολογικά...
Δυστυχώς όχι τώρα, δούλευα αλλά απολύθηκα όπως πολλοί άλλοι... :( Όντως θα μου έκανε καλό εκτός από τη δημιουργικότητα στο ότι θα ήμουν ήδη απασχολημένη κάποιες ώρες εκ των πραγμάτων οπότε θα ήταν λιγότερος ο χρόνος που θα έψαχνα να γεμίσω...έχω κάνει κάποιες κινήσεις για να βρω κάτι άλλο αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα, ελπίζω όμως από Σεπτέμβριο κάτι να γίνει...
Μμμ κατάλαβα! Κι εγώ δεν εργάζομαι και δεν είναι καλό. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις δουλειά. Θα σε βοηθήσει απίστευτα. Γενικά είμαι κατά των φαρμάκων. Πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να γίνεις δυνατή. Επίσης αν δεν είσαι σε σχέση και μια υγιής σχέση θα σε βοηθούσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι τα αντικαταθλιπτικά δεν προσφέρουν τίποτα. Μπορείς να πάρεις μαγνήσιο, πολυβιταμίνες. Επίσης η βαλεριάνα βοηθά πολύ. Τι να πω που κι εγώ που έχω δυο μικρά τετράχρονα δίδυμα θηριάκια που μου έχουν σπάσει τα νεύρα? Δεν κάθονται λεπτό ήσυχα και εμένα σε καθημερινή βάση βουίζουν τα αυτιά μου κι έχω ζαλάδες!! Αχ εκμεταλεύσου την ελευθερία σου και βγες έξω να γνωρίσεις κόσμο και να αλλάξεις παραστάσεις!!!!!
Μπα, εγώ νομίζω ότι χωρίς τα αντικαταθλιπτικά θα ήμουν ακόμα χειρότερα...δεν αντέχω να βάλω άλλη δύναμη, δεν έχω, πέρασα από πολύ δύσκολες καταστάσεις κι έχω εξαντληθεί...όσο για την ελευθερία μου θέλω να βγαίνω έξω με άτομα που ήδη γνωρίζω, οι καινούριες γνωριμίες μου προκαλούν ανασφάλεια...αλλά καμιά φορά όπως χθες οι ήδη υπάρχουσες γνωριμίες δεν έχουν την ίδια διάθεση δυστυχώς οπότε μένω σπίτι...
Τουλάχιστον σήμερα (αν κι είναι ακόμα πρωί για να κρίνω, δεν έχω και πολλή ώρα που ξύπνησα) νομίζω πως νιώθω κάπως καλύτερα, πέρασε το χθεσινό...μακάρι να έχω δίκιο...
PAPA το προνήπιο κι αργότερα το νηπιαγωγείο θα σου προσφέρουν ώρες απόλυτης ευτυχίας :D
Λίγες ώρες για τον εαυτό σου, ό,τι καλυτερο..
χαλια δεν μπορω να ηρεμισω νιωθω αχρηστη δεν μπορω να καταφερω στη ζωη μου τιποτα.
δεν ξερω ποσο θα αντεξω.
να σασ ενημερωσω εσασ που νομιζετε οτι κατι κανω στην εξω ζωη μου οτι ειμαι γενικα ενα ρεμαλι με ψυχη
μεγαλομενωσ με το παλιο συστημα που για να μενεισ σε ενα σπιτι εχεισ πεντε υποχρεωσεισ δλδ πρεπει να κανεισ κατι
και γενικα κανω γυμναστικη γτ μου αρεσει μου κανει καλο εδω μεσα γραφω απο συνηθεια και μονο για να ξεσπαω
γτ εχω πολλα μαζεμενα μεσα μου αυτο με τα βιντεακια ειναι παλι σε αυτο το πλαισιο του να ξεσπαω
γενικα ειμαι αθλητησ τησ φαπασ κι επειδη αντεχω τισ φαπεσ μπορω και δουλευω
δεν ειμαι σιγουροσ γτ μεχρι ποτε θα μπορω να δουλευω και επισησ δεν ξερω πωσ θα ειμαι αυριο μεθαυριο
φιλικα ολα αυτα για να τα βαζουμε σε μια σειρα τα πραματα οσο μπορουμε αν μπορουμε
Ζαλίζομαι...είχα πολλές ώρες να πάρω ηρεμιστικό και μάλλον συσσώρευσα άγχος...μπορεί να είναι ψυχοσωματικό;