Καλημέρα Μακ, πολύ χαίρομαι που ξανακουρδίστηκες και που φόρεσες πάλι το χαμόγελό σου γιατί το καλύτερο αξεσουάρ που μας ομορφαίνει και που αρέσει σε όλους ανεξαιρέτως είναι το χαμόγελό μας. Να έχεις μία όμορφη, ξεκούραστη και απολαυστική Κυριακή.
Printable View
Καλημέρα Μακ, πολύ χαίρομαι που ξανακουρδίστηκες και που φόρεσες πάλι το χαμόγελό σου γιατί το καλύτερο αξεσουάρ που μας ομορφαίνει και που αρέσει σε όλους ανεξαιρέτως είναι το χαμόγελό μας. Να έχεις μία όμορφη, ξεκούραστη και απολαυστική Κυριακή.
Τζινάκιιιιι μου!!!
Τι κάνει ο Ψιτάκος σου;:love:
Καλημέρα Eli. Εγώ έχω στήσει ξώβεργες παντού και περιμένω τη Λίλα να περάσει! :lol: Η τζιναδερφή έχει φτιάξει ανάθεμα με το μαλλί, σηκώθηκε πουρνό πουρνό και ξάνθυνε πάλι τις αφέλειες και τώρα μου είπε ότι είναι σα Σουηδέζα! :lol: Φεύγω σε λίγο να πάω να της κάνω σκούρες ανταύγειες αυτή τη φορά μήπως και την επαναφέρω στη Μεσόγειο! :lol:
Πήγαινε να την σώσεις Τζίνα μου γιατί δεν θα είναι για φανιά που λέμε και στο χωριό μου!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ο ψιτ μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν τρώει με τίποτα τη νέα του τροφή, ενώ τις πρώτες μέρες την έτρωγε κανονικά. Αναγκάστηκα να ψάχνω πάλι τα pet shop για να του βρω την προηγούμενη που του έδινα για τα νεφρά του που ευτυχώς δεν τον πειράζει, αλλά έχει έλλειψη η εταιρεία και δεν εφοδιάζει τα μαγαζιά. Προσπάθησα να πάρω τον κτηνίατρο αλλά τον πετύχαινα όλο σε χειρουργείο, θα τον καλέσω πάλι αύριο, σηκώνομαι νωρίς και του τηλεφωνώ γιατί έχει πολύ δουλειά και μέσα στην ημέρα είναι αδύνατο να τον πετύχω.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πήγαινε να την σώσεις Τζίνα μου γιατί δεν θα είναι για φανιά που λέμε και στο χωριό μου!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημερα πολυαγαπημενες μου!!!
Ευτυχως δεν με κρατησαν εχτες στο νοσοκομειο, μονο ενα αντισταμινικο χαπακι μου εδωσαν και οταν με ειδε ο γιατρος μου εδωσε και κατι αλλα χαπακια, 3 την ημερα και ειναι γενικα για ολες τις αλλεργειες διοτι αυτη την φορα δεν ξεραμε απο τι την επαθα! Τα σπυρακια εχουν παραμεινει και με τρωνε αρκετα.. Εβγαλα και ενα στην παλαμι μου παλι, εκει που ειχα βγαλει και την προιγουμενη φορα κια μετα πριστηκα ολοκληρη και φοβαμαι οτι θα γινει το ιδιο.. Ο μπαμπας μου μου ελεγε στο τηλ οτι μπορει να ειναι και απο την επεμβαση αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε (αν και δεν νομιζω..)...
καλα Katie οταν ειδα να λες για μια Μαρια λεω καλε κι αλλη στο νοσοκομειο?? χαχαχααχ
Δεν σας εγραψα εχτες γιατι ηρθα σπιτι στις 11 και κοιμηθηκα αμεσως!
Ολα σε εμενα ρε γαμωτο? Και γαμω τα συστηματα ειμαι! :mad:
Αχ βρε Τζινάκι μου τι τραβάς με το γατί σου :crazy:
Και τοσες μερες ειχαμε Καλοκαιρακι, λιακαδα και τωρα βρεχει και κρυωνω!! Μππππρρρρ!!!
Λεω να κανω το εξης: Θα πισω τον οργανισμο μου οτι δεν εχω αλλεργεια.. Οτι ειμαι μια χαρα και ολα πανε ρολοι.. Δεν θα σκεφτομαικαν το τρελο ξυσιμο στο κεφαλι μου.. Το ειχα κανει μια φορα που ειχα πυρετο και δεν ημουν καλα και εγινα περδικι!!!! Να παω για ομοιοπαθητικη? Δεν θελω να παιρων φαρμακα! Η αδερφη μου και να πεθαινει στον πονο δεν παιρνει τιποτα!!
Btw τωρα που ειπα ομοιοπαθητικη, Γλαυκη μου τι κανεις? Για ποτε η επεμβαση ειπαμε?
Και Ναταλια welcome back! Ευτυχως που ηρθες να μπουμε ολες μας στη θεση μας που ξεσαλωσαμε τοσο καιρο!
Η γατουλα σου κανει ακομα ναζια ε Τζινα!? Αχου την μωρεεε!!! Αγαπωωωω γατουλες!
Και εννοειετε φιλακια σεεε οοοολεεεες σας!!!
Βρε Wow τι έγινε με την αλλεργία καλέ; Πήγες στο νοσοκομείο; Οι γιατροί τι σου έδωσαν;
Έχεις δοκιμάσει να πάρεις αντισταμινικά;
ʼκυρο wow μου δεν είδα το προηγούμενο πόστ σου!
Wow περαστικά σου, ευτυχώς που δεν σε κράτησαν στο νοσοκομείο και δεν σου ξαναέδωσαν κορτιζόνη. Λέω μέχρι να συνέλθεις να σε φωνάζουμε "ξυστό"! :lol:
Wow μου θα σου συνιστούσα αν και εγώ δεν γουστάρω τα φάρμακα να πάρεις τα αντισταμινικά που σου έδωσε ο γιατρός. Δεν είναι να παίζουμε με τις αλλεργίες και είναι προτιμότερο να πάρεις αντισταμινικά παρά να πάρεις κορτιζόνη αργότερα. Οι ʼγγλοι γιατροί εξάλλου δεν δίνουν φάρμακα για ψύλλου πήδημα ποτέ. Δεν είναι σαν τους δικούς μας τους Ελληνάρες που μοιράζουν φάρμακα δεξιά και αριστερά. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι!
Δεν μου κάνει πάντως για αντίδραση από την εγχείρηση. Δεν παίρνεις και τον βαρίατρο σου ένα τηλέφωνο καλού κακού να τον ενημερώσεις;
Ναι τα αντισταμινικα τα παιρνω απο εχτες το βραδυ αλλα λεω να σκεφτομαι και θετικα ΜΗΠΩΣ και γινω καλυτερα!! Ξυστο μου παει γαντι αυτη την στιγμη! Ξυνομαι και στα βλεφαρα μου ακομα!! Γκκκρρρρρ!!!
Θα παω στον GP μου αν συνεχιστει η κατασταση αλλα θελει να κανει παλι τον κυκλο της η χαζη η αλλεργεια! Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω παρει τιποτα απολυτος που να μου την προκαλεσει! Εχω την αλλεργεια στην Πενικιλινη (εκει βρηκα να εχω? σχεδον ολα τα αντιβιωτικα εχουν μεσα!) αλλα δεν εχω παρει απο τοτε που την επαθα 1η φορα.. Τεσπα.. Ειμαι πουα αυτη την στιγμη! Απλα φοβαμαι πραγματικα μην γινει οπως την προιγουμενη φορα.. Σαν θριλερ το βλεπω!!!
περαστικα σου Ναταλια β'. Θελω να πιστευω οτι απο αυριο θα εισαι καλυτερα.
Μακ μου πολυ χαιρομαι που σημερα εισαι καλυτερα. Αντε να περασεις καλα την ημερα σου και να χαρεις . φιλακια καρδια μου