ελα ρε τζινα οεο.που εισαι οεο???καλοι χρυσοι οι γκομενοι αλλα θελω τη γυναικοπαρεα μου!!!!μου φαινεται δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια αν δεν αποκοιμηθω με το κινητο στο χερι.
Printable View
ελα ρε τζινα οεο.που εισαι οεο???καλοι χρυσοι οι γκομενοι αλλα θελω τη γυναικοπαρεα μου!!!!μου φαινεται δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια αν δεν αποκοιμηθω με το κινητο στο χερι.
Λίλα μην μου κλείνεις εμένα το μάτι γιατί το εννοώ αυτό που σου λέω! :lol:
Αυτό μεταξύ μας, μην βγει παραέξω! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
εχω να περασω ολοκληρη νυχτα με αντρα αιωνες.εχω ξεσυνηθισει οεο.θελω ολο το κρεβατι δικο μου και το μαξιλαρι αγκαλια.
http://www.youtube.com/watch?v=j0eStJlnNKo
Λίλα κι εγώ δεν το μπορώ το πρωϊνό, με την τσίμπλα στο μάτι, σεξ! Όταν ξυπνάω θέλω βασικά να πάω στην τουαλέτα και μετά να πλυθώ για να ανοίξει το μάτι! Αφού βλέπω στις ταινίες που δείχνουν τον πρωταγωνιστή να ξυπνάει την πρωταγωνίστρια έχοντας ετοιμάσει έναν δίσκο γεμάτο λιχουδιές και αυτή να σηκώνεται με την μία και να αρχίζει να τρώει και λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, μάλλον είναι ποιητική αδεία! Κι επειδή οι άντρες όταν ξυπνάνε έχουν, πως να το πω κόσμια, ανύψωση :lol: είναι ένα θέμα! Εγώ πάντως τις περισσότερες φορές σηκωνόμουνα γρήγορα γρήγορα από το κρεβάτι για να προλάβω να ξεφύγω! :lol:
ρε κοπελια ειπαμε τον ειχαν πιασει τα βλαμμενα του πως να φυγω???
Καλησπερα στη γυναικοπαρεα!Λιλακι βλεπω οτι περασες πολυ καλα!Παντα ετσι να περνας!Κ αυτο που ειπε η Τζινα....:yes::yes:
Κατερινακι κ Ελι καλα να περασετε στις βολτες σας.Ναταλια κ υπολοιπες το αυτο.Εσυ Αγγελικουλα καλη ξεκουραση.Θελω να παρω τη φιλη μου τηλ να δωτι εγινε αλλα φοβαμαι οτι οι συμπεθεροι δεν θα εχουν φυγει.
Ωραια η παρεα σας αλλα εχω κολλησει με την τριλογια του Μηχαηλιδη,Ειναι απο τα ωραιοτερα βιβλια που εχω διαβασει ποτε!Δε βλεπω να βαζω τις καλοκαιρινες κουρτινες κ ας ειναι τριημερο....
Περαστικα στη μικρη Ναταλια,κ καλα να περναει κ η αλλη Λονδρεζα μας το Κοριτσακι!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
εχω να περασω ολοκληρη νυχτα με αντρα αιωνες.εχω ξεσυνηθισει οεο.θελω ολο το κρεβατι δικο μου και το μαξιλαρι αγκαλια.
http://www.youtube.com/watch?v=j0eStJlnNKo
Δε λες πάλι καλά που δεν σου έβαλε και χειροπέδες για να μην του φύγεις; :lol: Κι άντε πες ότι πριν δεν θα σε χαλούσαν και τόσο, αλλά αν στις άφηνε και μετά; :lol:Quote:
ειπαμε δεν την ξανακοπαναω.ευτυχως που ειναι 2οροφο το πατρικο του(εμεναν οι παππουδες του παλια) και δεν θα εχω προβλημα να μενω καποια βραδια εκει.
μην του βαζεις ιδεες.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δε λες πάλι καλά που δεν σου έβαλε και χειροπέδες για να μην του φύγεις; :lol: Κι άντε πες ότι πριν δεν θα σε χαλούσαν και τόσο, αλλά αν στις άφηνε και μετά; :lol:Quote:
Καλησπέρα Γλαύκη, είναι σίγουρο ότι θα σε πάρει η φίλη σου για να σου πει ότι όλα ήταν τέλεια και απόλαυσαν τις δημιουργίες σου. Αχ αυτή η τριλογία, σου έχει πάρει τα μυαλά, πες μας τουλάχιστον την κεντρική ιδέα να καταλάβουμε κι εμείς περί τίνος πρόκειται.
αυτος για τη δουλεια σε πηρε τηλεφωνο τζινακο???
αχ ναι γλαυκη μου προτεινε μας κανενα βιβλιο γιατι δεν βλεπω φετος να κανουμε διακοπες.
Όχι Λίλα, δεν με πήρε, αν με είχε πάρει θα το μαθαίνατε αμέσως! Μου αρέσει που αναφερόταν στο πόσο εκτιμάει τη συνέπεια. Αλλά αν κρίνω κι από την προηγούμενη φορά που ο συνεργάτης του με κάλεσε από Πέμπτη που μου είχε πει την Τρίτη, ίσως με καλέσει μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να έχει κι άλλες να δει. Αν με θέλει καλώς, κι αν δεν με θέλει πάλι καλώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μπορώ δηλαδή, να κάνω κολοτούμπες, αλλά δεν νομίζω να τον ενδιαφέρουν! :lol: