και το αγορι μου ετσι ειναι.και ο πατερας μου χειροτερος.
Printable View
και το αγορι μου ετσι ειναι.και ο πατερας μου χειροτερος.
Τον μπανιάρησες τον παπαράκο; Σε έκανε μούσκεμα με το τίναγμά του;
Well hallo! Τι κανετε? Λιλα με ανοικτα φωτα! Επιτελους και εναν κανονικος ανθρωπος! Οι περισσοτερες φιλες μου ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ! αλλα γιατι παρακαλω?? με ανοικτα ειναι καλυτερα κατα την γνωμη μου! Αντε αν οχι με τελειως ανοικτα, με ενα φωτακι κατι ρε αδερφε! Και με Marilyn Manson να παιζει στο background!!! oulala! Το καλυτερο μου!! χουχουχουχοθχοθ!!
Καλώς το ξυστό, πως είσαι; Έχει υποχωρήσει καθόλου η φαγούρα;
ξυστο μου τι κανεις???εμενα δεν μου αρεσουν τα φωτα αλλα τι να κανω λεω να μην του χαλαω χατηρι για λιγο καιρο.τζινα με εκανε μουσκεμα και μετα τον κυνηγουσα να τον πιασω και αυτο κυλιοταν στον καναπε ο κοπρος.
Λιλακο βιβλια να σου πω οταν θελεις οσα θελεις!Αυτα που διαβαζω τωρα,ειμαι στο δευτερο,ειναι ιστιρικο μυθιστορημα πριν κατα τη διαρκεια κ μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο με κεντρο μια οικογενεια στην Αθηνα κ φυσικα μια ιστορια αγαπης.Αλλα ειναι τοσο καλογραμμενο,τοσο ζωντανο ,σου περναει κ ολη την ιστορια για να μαθαινεις χωρις κοπο,που δεν μπορω να το αφησω.
Πηρα τη φιλη μου κ μου ειπε οτι πηγαν ολα υπεροχα κ επεσε πολυ κλαμα ειδικα απο το μπαμπα της νυφης οταν ειπε καποια πραγματα ο γαμπρος,Τον εχω μες την καρδια μου,υπεροχο παιδι,κ ο πατερας του που ειναι κ ιερεας αλλα νεοτατος μοντερνος κοντοκουρεμενος κ μου ειπε η φιλη μου μολις μπηκε σπιτι εβγαλε το ρασο κ εμεινε με το παντελονι.Αλλα απο εχτες που ημουν εκει τρεμω στην ιδεα το ποσο κοστιζει ενας αρραβωνας!Το ρολοι του γαμπρου εκανε 3.200 κ 700 ενα μασιφ σταυρουδακι που δεν το επιανε το ματι σου.Της νυφης δε 5.500 το δαχτυλιδι σχεδον ενα καρατι απο του Καισαρη,κατι λιγοτερο ενα χρυσο ρολοι Καρτιε,ενα χειροποιητο σταυρο διαμαντενιο με ασορτι σκουλαρικια απο τον Λαλαουνη ποσο δεν ξερω αλλα υπολογιζω!Ευτυχως μου λεει η φιλη μου που του πηραμε καλο ρολοι γιατι θα γινομασρε ρεζιλι επειδη της ελεγα απο χτες τοσα λεφτα για ενα ρολοι.Δεν πιστευω η κορη μου να μου σκασει κανενα τετοιο νεο τουλαχιστον συντομα γιατι δεν υπαρχει μια!
γλαυκη θα το ηθελα πολυ να μου προτεινεις μερικα βιβλια γιατι τωρα το καλοκαιρι μου αρεσει πολυ να διαβαζω.κλα αφησαν κανενα κοσμηματοπωλειο στην αθηνα ορθιο οι συμπεθεροι???δεν ειναι για κοινωνικες εκδηλωσεις αυτη η εποχη.
Γλαύκη μην ανησυχείς, όταν με το καλό αποφασίσει να αρραβωνιαστεί η κούκλα σου υπάρχουν πολύ ωραία κοσμήματα και πολύ πιο οικονομικά από του Καίσαρη και του Λαλαούνη. Με το καλό να παντρευτούν τα παιδιά και να κάνουν μία όμορφη οικογένεια.
Να εισαστε καλα κ στα δικα σας οι ανηπαντρες κ στα παιδια μας οι υπολοιπες!
Λιλα τι βιβλια σου αρεσει να διαβαζεις?
Axaxaxaxaxax καλα ειμαι!! Ξυνομαι λιγο αλλα την παλευω! Θα δω τωρα θριλερς!! Το αγαπημενο μου!
Ελπιζω να υποχωρισει και να μην φουντωσω!!!!
Σας βαζω και ενα τραγουδι που ακουγα εχτες πριν κοιμηθω!!
http://www.youtube.com/watch?v=QLt5Gn0rw80
To ημερολογιο της Αννα Φρανκ, αν δεν το εχεις διαβασει ειναι εκπληκτικο! Σε ταξιδευει σε αλλα μερη!
Μπορω να διαβασω σχεδον τα παντα.φτανει να μην ειναι πολυ ελαφρυ.το τελευταιο που διαβασα και μαλιστα 2 φορες για να καταλαβω καποια σημεια του ηταν το εισαγωγη στην ψυχαναλυση του φρουντ.
Λίλα μου, πουλάκι μου, τι να μην είναι πολύ ελαφρύ, αυτό που διάβασες είναι βαρύ κι ασήκωτο! Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν τα βαριά βιβλία, ότι είναι πάνω από 100 γραμμάρια δεν το διαβάζω ποτέ! :lol:
Και το προηγουμενο παλι του φρουντ το "μια παιδικη αναμνηση του λεοναρντο νταβιντσι".τοτε εκανα και ψυχοθεραπεια και κραταγα μεχρι και σημειωσεις.
Καλησπέρα!!!!!!!!! Μόλις έφυγε η αδελφή μου με τον δικό της,πήγανε για καφέ, εγώ βαρέθηκα να πάω,τον είχαμε τραπέζι σήμερα κ έφτιαξα πολλά πραματάκια κ πολύ μου άρεσε΄:bigsmile:
λοιπόν έφτιαξα ψωμί που μου είχε κάτσει επειδή είχα φτιάξει προ ημερών μια άλλη συνταγή η οποία δεν μου είχε πετύχει, να μη λέει πως είμαι κ άσχετη :lol:, επίσης παγωτό αυτά τα δυο απο εχθές τα είχα ετοιμάσει κ σήμερα έκανα κρέπες με ζαμπον, τυρί κ κρέμα γάλακτος στο φούρνο κ κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο, καλά ε το κατσικάκι μας το είχε φέρει το παλικάρι (απο εδώ ντόπιο)κ έγινε άλλο πράγμα σκέτο λουκόυμι!!!!
Με φιλοξενεί η αδελφή μου τουλάχιστον να της κάνω να τρώει κάτι γιατί έγινε πάλι πετσί κ κόκκαλο, να παίρνει στη δουλειά κάτι γιατί το πρωι φεύγει χωρίς να βάλει κάτι στο στόμα της, με το ψωμάκι που έκανα θα της κάνω σαντουιτσάκια να τα παίρνει μαζί της.
Τα νέα σας!!!!!!! Λιλούκο, τι έγινε το ρίξαμε το οχυρό???????
Τζινάκο τι ταλαντούχο πλάσμα είσαι? κ κομμώτρια?
Γλαύκη να ζήσουν τα παιδιά , εύχομαι κ στις χαρές των παιδιών σου!
Οι άλλες οι σουσουράδες γυρίζουν όλη μέρα κ καλά κάνουν!
Η Καλλιόπη θα διαβάζει με τη κόρη, άραγε τι? μάλλον παθολογική ή χειρουργική νοσηλευτική, τις άλλες νοσηλευτικές τις διαβάσανε τις προηγούμενες μέρες, παρεπιπτόντως είδα τα παιδάκια σου στο fb είναι κουκλιά, να τα χαίρεσαι, καλότυχα να είναι!
wow τι έπαθες βρε κορίτσι μου με την αλλεργία, ακριβώς πριν πέντε χρόνια είχα πάθει κ εγώ, είχα πιάσει κάτι ραντισμένα λουλούδια κ άρχισα να πρήζομαι αλλά δεν είχα πάει νοσοκομείο γιατί εκείνο το χρονικό διάστημα έδινα πανελληνιες κ δεν ήθελα να χάσω χρόνο, ευτυχώς σταμάτησε σε κάτι πρηξημάτα που έβγαζα σε όλο το σώμα!
Αγγελικούλα είσαι τυχερή που έχεις δυνατότητα επιλογής στον επαγγελματικο τομέα σ΄αυτες τις δύσκολες μέρες, φαντάζομαι πως θα έχεις κουραστεί κ πόσο θα έχεις δουλέψει κ πως δεν είναι καθόλου τυχαίο!