Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν τα βαριά βιβλία, ότι είναι πάνω από 100 γραμμάρια δεν το διαβάζω ποτέ! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
Quote:
Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν τα βαριά βιβλία, ότι είναι πάνω από 100 γραμμάρια δεν το διαβάζω ποτέ! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ελενακι τι κανεις???πως τα περνας στο νησι???μας εριξε το οχυρο κοπελια δεν το ριξαμε εμεις.
Λιλούκο καλά είναι εαν όμως δεν δούλευα γιατι έπεσα κ σε πολύ μ@λ$κ@ αφεντικό.........:grind: την ατυχία μου μέσα!!!!!
Διάβασα τα δικά σου κ πολύ το χάρηκα, άντε μια μια να παιρνουμε σειρά!!!
Σοκολατίτσα, μας έλειψες βρε αμυγδάλου! :lol: Τι ωραία φαγητά είναι αυτά που μαγείρεψες πάλι, μου αρέσουν όλα. Και είμαι σίγουρη ότι τα έκανες πεντανόστιμα. Καλά κάνεις και φροντίζεις την αδερφή σου αφού παραμελεί τη διατροφή της. Αν όμως δεις ότι πήρε 5 κιλά σε έναν μήνα τότε σταμάτα να την φροντίζεις! :lol: :lol:
Αμυγδαλού??????Quote:
Σοκολατίτσα, μας έλειψες βρε αμυγδάλου!
Κ εμένα μου λείψατε, είστε καλό παρεάκι :starhit:
Αν πάρει πεντόκιλο τότε σίγουρα θα μου απαγορέψει να μαγειρεύω:lol:
Όχι αμυγδαλού πουλάκι μου, αμυγδάλου, με αμύγδαλα δηλαδή, επειδή εμένα μου αρέσει η σοκολάτα αμυγδάλου και τέτοια θέλω να είσαι!Quote:
Originally posted by break
Αμυγδαλού??????Quote:
Σοκολατίτσα, μας έλειψες βρε αμυγδάλου!
Κ εμένα μου λείψατε, είστε καλό παρεάκι :starhit:
Καλά ε στραβωμάρα :lol: :lol: :lol:
Στις επιθυμιές σας.........κ εμένα αυτη μου αρέσει, με ολόκληρα μύγδαλα!!!!!
ʼχου τώρα έχω αγχωθεί, με τόσα φαγητά πως θα εγκρατηθώ? οεο?
Εμενα μου αρεσει η μαυρη κοπελιες.πεθαινω για πικρη μαυρη σοκολατα με κοκκους κοκκινου πιπεριου.ηδονη!!!!!
Οι περισσοτερες γυναικες προτιμουν τη σοκολατα απο το σεξ.
Αν κ δεν έφαγα πολύ, μια κρέπα, μικρές τις είχα φτιάξει κ μια μερίδα πατάτες με κατσικάκι αλλά ρε γαμώτο θέλω κ λίγο παγωτάκι αλλά έιπα πως μια φορά τη βδομάδα θα τρώω γλυκό
Σοκολατίτσα με τόσα φαγητά δυστυχώς είναι αδύνατον να συγκρατηθείς, αν πάλι τα καταφέρεις και δεν φας πάρε τηλέφωνο να σε βάλουν στο βιβλίο Γκίνες! :lol: Προσπάθησε τουλάχιστον να φας όσο λιγότερο γίνεται.
Σοκολάτα με πιπέρι ? καλέ που τη βρίσκεις?
Ελενακι μην αγχωνεσαι.κανε λιγο περπατημα για να καψεις καμια θερμιδουλα.
Τζινάκο για κόπιασε μπας κ σου ανοίξει λίγο η όρεξη :starhit:
Λίλα εγώ πάλι δεν την κατάλαβα ποτέ αυτήν την προτίμηση, δεν μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο; Να κάνουμε σεξ δηλαδή και μετά να τρώμε σοκολάτα! :lol: