Σήμερα:
30' μυική ενδυνάμωση, έμφαση στα πόδια
30' διάδρομος infrared (με λάμπες που ακτινοβολούν θερμότητα, για κάψιμο λίπους) **όχι ότι το πιστεύω, αλλά οκ**
Printable View
Σήμερα:
30' μυική ενδυνάμωση, έμφαση στα πόδια
30' διάδρομος infrared (με λάμπες που ακτινοβολούν θερμότητα, για κάψιμο λίπους) **όχι ότι το πιστεύω, αλλά οκ**
πρώτη μέρα κολυμβητήριο σήμερα! 1 ώρα aqua aerobic ,το περίμενα πιο δύσκολο αν και είμαι σίγουρη πως αύριο θα είμαι ολότελα πιασμένη :D
aggeloydaki, ήθελα να σε ρωτήσω τι ακριβώς είναι το aqua aerobic? Είμαι στη διαδικασία του "κάνω εξετάσεις" για να γραφτώ κολυμβητήριο και μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες, μήπως μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες σε παρακαλώ? :kiss:
adda μου κάνουμε αερόμπικ μέσα στο νερό!αντί για στρώματα "ξαπλώνουμε" στο νερό,κάνουμε ασκήσεις με βάρη,ότι θα κάναμε σε ένα τμήμα αερόμπικ;)από όσο λένε η άσκηση μέσα στο νερό έχει διπλή ωφέλεια λόγω της αντίστασης του νερού!
Ωραίο ακούγεται :D Μαζεύω τα χαρτιά από γιατρούς που μου ζήτησαν, και μόλις πάω θα τους ρωτήσω τι προγράμματα έχουν, γιατί κατά βάση να σου πω την αλήθεια πήγαινα να γραφτώ για ελεύθερη κολύμβηση, δε μου είχαν πει για κάποιο άλλο πρόγραμμα. Θα το ρωτήσω λοιπόν κι αυτό. Ευχαριστώ aggeloudaki μου! :bisou:
1 ώρα μάμπο!! γεααα
1 ωρα χορο
45' γρ'ηγορο περπάτημα στον διάδρομο. Παράλληλα έβλεπα ειδήσεις και όσο άκουγα τα νέα χαράτσια έτρεχα περισσότερο, να φύγω.... Χα,χα,χα.
15' ελλειπτικο
30 πους απς
100 κοιλιακους
100 ραχαιους
λιγα βαρακια.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by raniadio
45' γρ'ηγορο περπάτημα στον διάδρομο. Παράλληλα έβλεπα ειδήσεις και όσο άκουγα τα νέα χαράτσια έτρεχα περισσότερο, να φύγω.... Χα,χα,χα.
45' διάδρομο 5.5-6 και 15' ποδήλατο στο 4 με 100βατ! δατς ολ
Και αυτό το λες that's all???Quote:
Originally posted by athena
45' διάδρομο 5.5-6 και 15' ποδήλατο στο 4 με 100βατ! δατς ολ
Εγώ θα έλεγα all this?
1 ώρα αεροβική δεν είναι και λίγο πράγμα!Μπράβο σου! :thumbup:
45' ΔΙʼΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ.
35' διάδρομο στο 6, ποδήλατο 15' στο 5 - 120 βατ (ναι ναι ανέβηκε η αντοχή μου) και 1 ώρα πρόγραμμα ομαδικό για τα ποδια, μοιρούς και κοιλιακούς! (δεν ξανα πάω!!! αχαχα πολυυυυ δύσκολο, για μένα τουλάχιστον που έχω ακόμα πολλά κιλά πάνω μου, αν ήμουν λιγότερα, θα ξαναπήγαινα και δεν θα ένιωθα ντροπή που είμαι η μόνη παχύσαρκη εκεί μέσα!)
ΤΣΕΡΥ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ;;;
Χαχα!έτσι όπως σε βλέπω τα κιλά μου δε θα αργήσεις πολύ να τα φτάσεις:thumbup:Quote:
Originally posted by athena
35' διάδρομο στο 6, ποδήλατο 15' στο 5 - 120 βατ (ναι ναι ανέβηκε η αντοχή μου) και 1 ώρα πρόγραμμα ομαδικό για τα ποδια, μοιρούς και κοιλιακούς! (δεν ξανα πάω!!! αχαχα πολυυυυ δύσκολο, για μένα τουλάχιστον που έχω ακόμα πολλά κιλά πάνω μου, αν ήμουν λιγότερα, θα ξαναπήγαινα και δεν θα ένιωθα ντροπή που είμαι η μόνη παχύσαρκη εκεί μέσα!)
ΤΣΕΡΥ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ;;;
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν το βλέπω να κάνω τη γυμναστική σου ποτέ...:thumbdown:
Ας ελπίσουμε όμως ότι θα αλλάξουν τα μυαλά μου και θα με διαψεύσω:smirk:
Καλή και εξίσου δυναμική συνέχεια σου εύχομαι!!