Πώς θέλω να περάσει ο καιρός,να μπορώ κι εγώ να τρώω σαν άνθρωπος και όχι σαν πουλάκι!:lol:
Printable View
Πώς θέλω να περάσει ο καιρός,να μπορώ κι εγώ να τρώω σαν άνθρωπος και όχι σαν πουλάκι!:lol:
εμενα μου ειπε σημερα μπορω να ξεκινησω με τροφες...ψαρι κοτοπουλο και κρεας μονο αλεσμενα για αρχη...αλλα εχω κολλησει και δεν μου ερχεται τιποτα......γιατι θελω να προσεχω και το τι θα τρωω....θα παρω και απο εσας μερικες ιδεες...
εμενα μου ειπε σημερα μπορω να ξεκινησω με τροφες...ψαρι κοτοπουλο και κρεας μονο αλεσμενα για αρχη...αλλα εχω κολλησει και δεν μου ερχεται τιποτα......γιατι θελω να προσεχω και το τι θα τρωω....θα παρω και απο εσας μερικες ιδεες...
Μαράκι καλημερα . Πρεπει να ξεκινησεις να τρως ,,,,,,, και ειδικα πρωτεινη , μην λυποθυμησεις κι ολας . βρασε λιγο κοτοπουλακι με λαχανικα και πολτοποιησε τα καλα ..............καιμετα κουταλακι κουταλακι ..............Καλη ορεξη ..............
Μαρία,τώρα είδα οτι έχουμε το ίδιο ύψος και μπήκαμε με 2 κιλά διαφορά στο χειρουργείο!:D
Εγώ έχω αρχίσει ήδη τα αλεσμένα αλλά ο Θεός να το κάνει φαί αυτό που τρώω.Μιλάμε για κουταλίτσες και με μεγάλη διαφορά ώρας,γιατί αλλιώς την πάτησες.:crazy:
Αλλά,οκ,όπως ξαναείπα,αφήνουμε το χρόνο να περνάει και περιμένουμε τα καλύτερα!!!
στελλακι θα περασει ο καιρος κ θα τρως κ εσυ κ το μαρακι περισσοτερο,εγω αναπολω τις μερες που δεν μπορουσα :P
Alina μου,δεν αντέχεται ώρες ώρες αυτή η ανακατωσούρα στο στομάχι.έχω απο χθές το βράδυ,πρήξιμο,που ισως και να οφείλεται και στο γεγονός του οτι δεν εχω πάει τουαλέτα εδώ και 3 μέρες.Τι να πώ,αν συνεχίσει,θα πάρω τον γιατρό.Αρχίζω και φοβάμαι μην έχει γίνει καμία στραβή αν και προσέχω πάρα πολυ!
Στελλάκι μου ευχομαι ολα να πανε καλα , και να περασει αυτη η απαισια αισθηση που εχεις !!!!
στελλακι δεν ειχα καταλαβει οτι εχεις ανακατοσουρες,δεν ειχα τετοιο προβλημα αν κ ξερω αλαλ κοριτσια που ειχαν κ μαλλον θελει υπομονη αλαλ να ενημερωσεις τον γιατρο σου. με το θεμα τουαλετα δυστχως το εχω κ εγω ακομα ,περναει κ βδομαδα ολοκληρη κ το πρηξιμο ειναι φοβερο
Καλημέρα Αλίνα.Είναι σαν να ξαναγύρισα στην πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση,που είχα δυσανεξία ακόμη και στο νερό.έχω πόνο στα πλευρά μου και την αίσθηση φουσκώματος.Έχω απογοητευτεί.Θα πάρω τον γιατρό αν συνεχιστεί και σήμερα αν και έχει υποχωρήσει λίγο ο πόνος στα πλευρά.
ήθελα να ρωτησω αν καποια αλλη κοπελα ειχε τετοιες ενοχλησεις.
μηπως εβαλες κατι καινουργιο στηδιατροφησου αυτο το διαστημα κ γιαυτο εχεις τις ενοχλησεις? δε θυμαμαι αν ειχα να σου πω την αληθεια κατι τετοιο,πονο στη πλατη ειχα παντα οταν ημουν ορθια κ εχω κ ακομα λιγο οταν κουραζομαι παρα πολυ. αλλα οχι φουσκωμα κ ανακατοσουρα/
ας γραψω κ τι εφαγα αν κ παλι εκανα παρασπονδιουλες...
σημερα
φρεντο σκετο με αφρογαλα
μισο σουβλακι με πιτα σικαλεως αλαδωτη κ κοτοπουλο
λιγους ηλιοσπορους
4 μπισκοτακια 29 θερμιδες το ενα
μιση κουπα γαλα με κονφλεικς
1 φρεντο με αφρογαλα
1 ποτηρακι κρασιου χημο μηλο,1 μπισκοτο
1 κομματι κιμαδοπιτα
Κοριτσια εχετε καμια καλη συνταγη
για τον δευτερο μηνα μετα τα αλεσμενα?
Καλησπέρα και από 'μένα!
Πρωινό: 1 αβγό + 20γρ φέτα
Ενδιάμεσα: 1 πορτοκάλι
Μεσημεριανό: Σαλάτα λάχανο καρότο και 2 πιρουνιές φασολάκια
Ενδιάμεσα: 1 μήλο
και το βράδυ θα φάω σαλατούλα λάχανο καρότο.
Στελλίτσα είχα και εγώ δυσκοιλιότητα τους πρώτους μήνες (έκανα και 4 μέρες). Ο γιατρός μου σύστησε γάλα μαγνησίου. Το πουλάνε στα φαρμακεία.
Ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που εχουν κανει sleeve , οταν τρωω αποτομα τα αλεσμενα η δυσπεψια με πιανει κανενα τεταρτο μετα , εκεινο που αισθανομαι εκεινη την ωρα εναι πονος στο στερνο .........ειναι φυσιολογικο;;;
Γεια σου Alma
προσεχε με τα αλεσμενα, να τρως πολυ αργα, μονη σου θα
καταλαβεις ποσο και πως θα τρως.
Με τα αλεσμενα, γιατι κατεβενουν ευκολα, μπορει να ξεφυγεις
ευκολα, για αυτο σε πιανει δυσπεψια.
Μην αγχωνεσαι!
Εγω πονο δεν ενοιωθα,αλλα ο καθε οργανισμος ειναι
διαφορετικος. Αν κατι σε ανησυχησει πολυ κανε ενα τηλ
στον γιατρο σου.