χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
το cd απλα τα σπαει!!!
Θα μεινω στα 80 λοιπον οκ. Εχε χαρη που σε προλαβε αλλος! :D
Printable View
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
το cd απλα τα σπαει!!!
Θα μεινω στα 80 λοιπον οκ. Εχε χαρη που σε προλαβε αλλος! :D
μμμ.. αν και ψιλοκυνδηνευεις και εκει αλλα τελοσπαντων δεν θελω να σε πιεζω.. χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol:
χαχαχαχαχα! :D:D:D:DQuote:
Originally posted by mitsokolo
μμμ.. αν και ψιλοκυνδηνευεις και εκει αλλα τελοσπαντων δεν θελω να σε πιεζω.. χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol:
alice :)
:dork:
σκεφτομαι πολλα, διαβαθμουμενης κλιμακας ως προς τη σοβαροτητα:
πχ, το τικερ του φαε-πριτς ειναι πιο ωραιο απο το προηγουμενο με τα σελινα (αν κ λατρευω το σελινο, δε λεω), οτι θα δειρω το φαε-πριτς οπως κ να χει...
.................................
ειμαι αυπνη, κρυωμενη, ταλαιπωρημενη, κουρασμενη, στεναχωρημενη, σοκαρισμενη κ δεν εχω cd με παραδοσιακα να δωσω ως κινητρο...
.............................
..................................................
πολυ θανατικο εχει πεσει....
λιγη βοηθεια ζητησα και εκτος του οτι δεν βρηκα ανταποκριση θα φαω και ξυλο στο τελος! :(
καλη μου smart εχω την αισθηση οτι στελνεις την υπηρετρια στην λαικη διοτι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την βαφτιση-μεταλλαξη του τρυφερου μαρουλιου σε σελινο!! :)
ξυλο θα φας επειδη δε σταματας να χανεις κ αποδεικνυεσαι επικινδυνος για την υγεια σου :P.... το αντιπαρτερχομαι.....
καλα, πλακα κανεις!!!!
πες μου οτι κανεις πλακα κ οτι ηταν ΟΝΤΩΣ σελινο εκεινο κ οχι μαρουλι :S
με τοσο σοβαρα θεματα ΔEN ΠAIZΩ! Φυσικα και ηταν μαρουλι!!!!!! :D:D:D
για τον ρυθμο της απωλειας των κιλων εχεις δικιο. με προβληματιζει και εμενα ωρες ωρες αλλα σε γενικες γραμμες αισθανομαι περιφημα.
απιστευτο!!!
οποιος πειναει...σελινα ονειρευεται...
ναι, ξερω οτι χαιρεσαι αλλα πρεπει κατι να κανεις.....δεν το λεω για μενα ..... εγω δε δαιμονιζομαι οταν βλεπω τετοιες απωλειες!!απαπαπα!! για σενα το λεω :D
smartouko :D
Απ το κακο στο χειροτερο παμε εδω μεσα, ειρωνεια στο φουλ , ξεκατινιασματα, στρατοπαιδα απειρα ασχετα τοπικς που φτιαχνονται για ψυλου πηδημα , και αντε να βοηθηθεις. Απο εδω μεσα θα βγουμε σεφ ψυχολογοι και συγγραφεις ...
:thumbup: ποσο δικιο εχεις mitsokolaki μου...Quote:
Απ το κακο στο χειροτερο παμε εδω μεσα, ειρωνεια στο φουλ , ξεκατινιασματα, στρατοπαιδα απειρα ασχετα τοπικς που φτιαχνονται για ψυλου πηδημα , και αντε να βοηθηθεις. Απο εδω μεσα θα βγουμε σεφ ψυχολογοι και συγγραφεις ...
και σαν εχω connie μου δεν θα αλλαξει και τιποτε.
το ειρωνικο της υποθεσης ειναι οτι απο αυτο το φορουμ ειχα βοηθηθει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ! -ειχα-
πραγματικα!!:thumbdown:Quote:
κι εγω νομιζα πως ακομα προσφερει βοηθεια!αλλα ας μην γενικευουμε, πιστευω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που σε νιωθουν και μπορουν να σε στηριξουν...ας θεωρησουμε τετοιες καταστασεις ατυχες στιγμες!!!ευχομαι καλο πασχα σε ολους!Φιλια απ' την ηλιολουστη Σαντορινη