Quote:
Originally posted by polinaki1983
Λοιπόν, αύριο πρωί στις 10 έχω το πρώτο μου ραντεβού για προενχειριτικό έλενχο. Εχω το ultrasound κοιλιάς που θα δείξει κατά πόσο έχω οποιαδήποτε κύλη ή όχι. Ελπίζω πως δεν θα έχω, για να κάνει το χειρουργείο μου ευκολότερο πάνω σαυτό το θέμα.
Εν το μεταξύ σήμερα δεν ξέρω και πάλι γιατί, αλλά τα πόδια μου είναι υπερβολικά πρισμένα από το πρωί σε συμείο που δεν μου έκλειναν οι μπότες και αναγκάστηκα να βάλω ανοικτό παπούτσι, και πριν κανένα 3ωρο άρχισαν να πρίζονται και τα δάκτυλα των χεριών μου και αναγκάστηκα να βγάλω την βέρα μου γιατί με πονούσε πολύ..... μέχρι στιγμής από το πρωί μέχρι τώρα μέτρησα 3 φορές την πίεσή μου και ήταν στο 13/8 δλδ αρκετά καλή. Σκεύτομαι μια που θα πάω αύριο νοσοκομείο για το ultrasound, αν συνεχίσουν να είναι φουσκωμένα τα άκρα μου, να περάσω μια και απτις πρώτες βοήθειες να με δει εκεί γιατρός.... Ας ελπίσουμε πως όλα θα μου παν καλά.
Σας εύχομαι καλό βράδυ
Polina mou ego pou exo to idio problima prizonte ta xeria kai ta podia mou exo osteoar8itida ...to exeis psaksi? i osteoar8itida prokaleite kurios apo to paxos...kai ego perimeno tilfonima auton ton kairo gia tin imerominia eisagogis mou :D mazi ston agona loipon :D