:barfy::barfy::barfy::(:(:(
Printable View
:barfy::barfy::barfy::(:(:(
Υπέροχη η "η κρουαζιέρα του διαδρόμου",ʼβα μου!Αγαπημένη και από τη φωνή της Κατιάνας!Γειά σου,Κράου!
Μπήκα να πω μια καληνύχτα μετά από μια κουραστική μέρα με βόλτες και...καφέδες(που λέει ο λόγος καφέδες)
Όλη η πόλη κάτω στην παραλία,ο ήλιος να καίει,το αεράκι πού και πού να θυμώνει και να τραβά την προσοχή,τις ζακέτες,τα μαλλιά...
Όμορφη μέρα σήμερα!Αν και τώρα θα ήμουν Αθήνα...Θυμήθηκα(αφού έκλεισα εισιτήριο)πως αύριο βράδυ έχω το σεμινάριο στον ψυχολόγο μου
κι είπα να μην το χάσω...Οπότε Τρίτη κατεβαίνω,από Σάββατο και μετά-καλώς εχόντων των πραγμάτων-είμαι
στη διάθεση των φίλων μου!Μεγάλη Πέμπτη παίρνω το δρόμο της επιστροφής,οπότε μέχρι και Μ.Τετάρτη
αν κανονίσετε κάτι,είμαι μέσα.Θα ρίξω βέβαια και τα τηλέφωνα μου στις απούσες τσούπρες,αλλά βγάλτε
μια πρώτη άκρη κι εσείς εδώ μεταξύ σας!Πωλινάκι κι Αβουλίνι,άμα σας τη δώσει κάν'τε μια τρέλα,γιατί όχι;
Και τώρα σας αφήνω γιατί με περιμένει το τηλεφώνημα καληνύχτας.Αχ...οι αποστάσεις...
Όνειρα γλυκά στα πριγκιπικά βλέφαρα!Να ταξιδέψουν απόψε στις χώρες των βαθύτερων θέλω,
μακριά,πολύ μακριά από τους λαούς του πρέπει και τη δικτατορία τους!Όνειρα ελεύθερα,όπως αρέσουν στη Λούλου μου!
--->Παναγιώτης Καλαντζόπουλος - Μουσικό Κουτί
Α!Πριν κλείσω να κάνω μια σύσταση,που προφανώς επείγει:
Παλίρροια,η αλφαβήτα!
Αλφαβήτα,η παλίρροια!
καλημέρες....αχ Ναταλάκι!δεν θα σου λείψω καθόλου??:barfy:
Ηλιόλουστες μπονζούρες!
Σήμερα η μέρα έχει πολύ τρέξιμο,αλλά όλα θα γίνουν!Θέλω ανάμεσα στ' άλλα να βρω και ανοιχτό κομμωτήριο γιατί μου μπήκε να τα κόψω.
Δε μου λέτε,κολλητές!Τι πάθατε και τα βγάζετε;Ειδικά εσείς κυρά Μαρία,που μετά τα χθεσινά σας τρία εμετemoticons
λίγα λεπτά μετά πήγα και τα πραγματοποίησα!Και τα τρία!Και τώρα το πρωί να'τη κι η άλλη,μη χάσει!Ααααα!
Μάλλον δε συνεννοούμαστε!Εσείς,που δε σκοπεύω να μου λείψετε,είστε όσες ζείτε Αθήνα κι ελπίζω να συναντηθούμε!
Νόμισα ήταν σαφέστατο!Αφού σας λέω ν' αρχίσετε να οργανώνεστε μεταξύ σας γιατί από αύριο δε θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή!
Σκουπίστε εμετούς και συντονιστείτε!Χάϊντε!Πάμε για μεγάλη Βιταμπελοσυνάντηση!Ξυπνήσ� �ε!
Σηκωθείτε από ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδε ς,κρεβάτια!Σκεφτείτε μέρος αντάξιο ομορφιάς μας,μέρα και ώρα!
Θα μπω πάλι αργά το βράδυ.Κανονίστε να μην έχετε ξεκινήσει τις προτάσεις!Δε θα σας κηνυγάω!
Τα φιλιά μου σε όλες!Καλή μας εβδομάδα!Μάλλον εξαίσια εβδομάδα μας,καλύτερη των προσδοκιών!
Bon jour... bon jour.... Super !!!!!!! έρχεσαι ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... λοιπόν το ΣΚ έχω πάρτυ του γιού μου οπότε ξεχαστε με τρέχω σαν τρελή, Τ.Δευτέρα, Τρίτη Τετάρτη.... είμαι δική σου......... πολύ χάρηκα !!!!!!!!
Και όσο για τις τεχνικές γονιμοποίησης υπάρχει και κάτι από Πάτρα μεριά..... γιατί καλέ το έχεις στην αχρηστεία !!!!!
Α, να σημειώσω ότι κάθε μέρα είμαι και καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης -2,3 σε μιά εβδ... γιούπι !!!!!!!!!!!
εννοούσα Μ.Δευτέρα.....
Καλημέρα!!!!
Πρώτη μέρα πίσω στην δουλιά και επικρατεί ένας χαμός. Μου τάραξε το νευρικό μου σύστημα αλλά της την έσπασα με το να της δείξω πως δεν με ενοχλεί πια!!!! κιας θέλω μέσα μου να αρχισω να τσιριζω!!!!!
Ναταλύ μου, εγώ θα σου λείψω δλδ ε? Θα φροντίσω να μην σου λείψω τόόόόσο πολύ με μερικά τηλεφωνηματάκια μέσα στις μερες απουσίας σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλακια!!!!!!
άρα να μαζευτούμε ρε κορίτσάκια μου...ακούω συμμετοχές...πότε και που?
Αλαλουμένια,
Λινταλένια,το
Χανελέλι,
Σαμπίνα,
Αννεζινέλι,
παλίρροια
Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα!
Τυχερούλες, θα βρεθείτε...
Πωλινάκι, κουράγιο!
Ευτυχώς αρχίσαμε να παίρνουμε μπρος!Επιτέλους,κάποια ήπιε τον καφέ της,φαίνεται!
Λοιπόν!Επειδή Μ.Δευτέρα έρχεται η ξαδέρφη μου κάποια στιγμή από Γερμανία και πρέπει
να είμαι σπίτι να της ανοίξω και δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει αυτό,καθώς δεν είναι να στηρίζεσαι
στα δρομολόγια των αεροπλάνων και αφού δεν παίζει το Σ/Κ,προτείνω να προσανατολιστούμε
προς Μ.Τρίτη ή Μ.Τετάρτη,που στάνταρ θα μπορώ όποια ώρα μου πείτε!Αρκεί το μέρος να το ξέρει
ο σοφέρ μου!Παρεμπειπτόντως,πόσο χρονών αντράκι γίνεται το καμάρι μας;Να το χαιρόμαστε!
Κάθε ευλογία στο κεφαλάκι του,κάθε τύχη στο δρόμο του,κάθε γκομενάκι στα πόδια του!
Πωλινάκι,χαδιάρικο και παραπονιάρικο!Καλή επιστροφή στο γραφείο και ψύχραιμα με την αφεντικίνα!
Το κινητό μου θα είναι πάντα ανοιχτό!Εκτός αν πέσει από μπαταρία και είμαι εκτός.Α!Και κάτι άλλο!
Θα πάρω φυσικά αθηνόραμα,αλλά αν κάτι ενδιαφέρον είδατε,ακούσατε κλπ. ενημερώστε με αναφορικά
με το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πόλης!Φιλάκιααααααααααα
Καλημέρα,Αβουλίνι!Σε ποιά μπουκιά του πρωινού βρισκόμαστε ακριβώς;
Eγώ αυτό πώς δεν το πρόσεξα νωρίτερα;Μάλλον η βιασύνη μου να τα προλάβω όλα(posts,u2u+τηλέφωνα)Quote:
Originally posted by alalumaki
Α, να σημειώσω ότι κάθε μέρα είμαι και καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης -2,3 σε μιά εβδ... γιούπι !!!!!!!!!!!
Αστέρι μου,καμάρι μου!Που πήρες μπρος και ποιός σε πιάνει!Ζουμπανεάζεσαι ή Πεννογλυκαιμιάζεσαι;
Ότι κι αν κάνεις,ελπίζω να είναι συνετό,να μη σε κουράσει και να είναι με το καλό η τελευταία τέτοιου είδους προσπάθεια!
Μετά μόνο για συντήρηση να μιλάμε,για άσκηση,σύσφυξη και άλλα συναφή!Συνεχίζουμε δυνατά ε;
Εγώ έχω ν'αναφέρω(ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία μας συνάντηση)μείον 37kg.
ʼντε να ξανασυστηνόμαστε κοκόνες!Ανανέωση τώρα!Α!Μόλις έκοψα και μαλλί!
Στυλ:φόρος τιμής-Ελίζαμπεθ Τέιλορ(Κλεοπάτρα)Το μαστίγιο τώρα μου λείπει!Φιλάκιααα!
-37 μπράβο σου μωρό μου, σούπερ, ντούπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο να γρινιάζεις ξέρεις !!!!!! Τα καλά δεν μας τα λες, παλιοκόριστο. Η τελευταία φορά που σε είδα ήταν στο νοσοκομείο !!!!!!
Ο γιόκας μου κλείνει τα 6 !!!!!! και είναι κούκλος !!!!:tumble::tumble::tumble:
Ούτε Ζουμπανιάζομαι ούτε Πεννογλυκαιμιάζομαι, τώρα Ξενιάζομαι, πήγα στον Κωνσταντίνο Ξένο και μου άρεσε πάρα πολύ, έχει μια πιο επιστημονική προσέγγιση στο θέμα, σήμερα 1 εβδ. με δίαιτα και όχι 6 μέρες που ήταν χθες -3 κιλά. Δηλ από 98 πήγα 95.... είμαι πολύ χαρούμενη όχι τόσο για τα κιλά όσο γιατί επιτέλους ξεκίνησα να κάνω κάτι, ελπίζω στα καλύτερα !!!!!!!
Τώρα για τη συνάντηση Μ.Τρίτη, Μ.Τετάρτη είμαι μέσα.... για ραντεβού το νωρίτερο 6:00.... Αν μένεις εκεί που έμενες και την προηγούμενη φορά και μου δώσεις ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και όχι στο περίπου μπορώ να έρθω να σε πάρω....
Το θέμα είναι ότι εσύ θα είσαι πιο αδύνατη από την προηγούμενη φορά που σε είδα, ενώ εγώ έχω πάρει 8 κιλά +τα άλλα βέβαια, σνιφ, σνιφ, δεν προλαβαίνω να τα χάσω !!!!!!!!!
Αυτά φιλάκιααααα !!!!
Κι εγώ γιατί είμαι εδώ???Quote:
Originally posted by NADINE
Α!Μόλις έκοψα και μαλλί!
Στυλ:φόρος τιμής-Ελίζαμπεθ Τέιλορ(Κλεοπάτρα)Το μαστίγιο τώρα μου λείπει!Φιλάκιααα!
Η επιθυμία σας προσταγή μου μεγαλειότατη...
Τα φιλιά μου σε όλες τις όμορφες !!!!!!!
La vita e bella ... Le ragazze sono bellissime ...
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Τι υπέροχα νέα είναι αυτά! 37 κιλά μείον, βάλε και το ανανεωμένο μαλλί αλα Κλεοπάτρα, βάλε και το μαστίγιο (που, δεν ξέρω αν φταίει το πονηρό μου μυαλό και η πλανεύτρα φαντασία μου, αλλά κάτι ύποπτο έχει στη λαβή του) και να σου μια ανανεωμένη, σεξουλιάρα, έτοιμη για όλα!!
Εγώ όμως είμαι εδώ για να επαναφέρω τα "κακά κορίτσια" στην τάξη! Ε, τσούπρες, Πάσχα έρχεται. Νηστεία στη σκέψη, στο λόγο και στα έργα μας. Μετά τις άγιες μέρες μπορούμε να επανέλθουμε στα όργια! Φιλιά!
Καλημέρα κι απο μένα!!!!!
Αβα μου και εγώ το ίδιο βλέπω το μαστίγιο!!!! Η που είμαστε και οι 2 διεστραμμένα μυαλά, ή που όντος κάτι υπάρχει στην λαβή!!!!!!
Κορίτσια καλημέρα και από μένα σε όλες τις αγαπημένες.
Χρόνια και ζαμάνια βέβαια αλλά χτες με πήρε η αγάπη μου....(βλέπε Ναταλία) και είναι Αθήνα.
Μου ζήτησε να οργανώσω την συνάντησή μας γιατί εκείνη δεν έχει ίντερνετ, οπότε ακούω: ποιές είναι μέσα, για ποιά μέρα ακριβώς και που.
Για να πω και την δική μου πρόταση από όσο σας διάβασα, μάλλον σας βολεύει η Μεγάλη Τρίτη απόγευμα.
Το μόνο που θα ήθελα - αν γίνεται- είναι επειδή θα έχω μάλλον μαζί μου και τα παιδιά, να βρισκόμαστε σε ένα μέρος κατάλληλο.
Προτείνετε και σεις τα μέρη σας, εγώ έχω υπόψη μου ένα καφέ στα Μελίσσια, μπροστά σε μια πλατεία, που είναι πολύ όμορφα και καταπράσινα, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει τις υπόλοιπες.
Για ρίξτε τις ιδέες σας κορτσούδια!
(Αλαλουμάκι να σου ζήσει το αγόρι σου! Εμένα έγινε 6 τον Φεβρουάριο. Μπορείς λοιπόν να τον πάρεις κι αυτόν μαζί σου για να παίξει με τον δικό μου μιας και έχουν ίδια ηλικία!).
Φιλάκια σε όλες. Περιμένω τις προτάσεις σας!
lida μου και εγώ μέσα είμαι....μου λέτε μέρος και είμαι εκεί..εκτός απροόπτου δουλειάς..
φιλάκια
Quote:
Originally posted by Ava
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Τι υπέροχα νέα είναι αυτά! 37 κιλά μείον, βάλε και το ανανεωμένο μαλλί αλα Κλεοπάτρα, βάλε και το μαστίγιο (που, δεν ξέρω αν φταίει το πονηρό μου μυαλό και η πλανεύτρα φαντασία μου, αλλά κάτι ύποπτο έχει στη λαβή του) και να σου μια ανανεωμένη, σεξουλιάρα, έτοιμη για όλα!!
Όχι δεν είναι οφθαλμαπάτη, δεν είναι αντικατοπτρισμός, δεν είναι παρανόηση!! Εκτός κι αν κάνουν "πουλάκια" τα μάτια μας!! :ΡΡΡ Αλλά τόσα σετάκια μάτια να κάνουν λάθος;; Νούδι τί υπονοεί το βρώμικο και σεξοϋπονοουμενοδημιουργικ ό μυαλό σου;;;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κι απο μένα!!!!!
Αβα μου και εγώ το ίδιο βλέπω το μαστίγιο!!!! Η που είμαστε και οι 2 διεστραμμένα μυαλά, ή που όντος κάτι υπάρχει στην λαβή!!!!!!
έντιτ!
Καλημέρα είπα;; Δεν είπα!!! Καλημέρααααα!! Ελπίζω να είστε όλοι-ες καλά και να μας την προσέχετε την ταξιδεύτρια εσείς οι της Αθήνας!! Μία την έχουμε τρομάρα μας! Τώρα που την έχει δει και Κλεοπάτρα, ποιός μας σώνει απ'την αφεντιά της!!
Lindaki τι κάνεις... χάθηκες... λοιπόν για Μ.Τρίτη είμαι μέσα... για χώρο με παιδιά δεν έχω πρόβλημα.... έχω μία ενσταση για την πλατεία και το έξω καθώς λένε ότι όλη την άλλη εβδ θα έχει κρύο και θα βρέχει.... αν μένει και η Ναταλία Ζωγράφου να το κάνουμε αν γίνεται κάπου πιο νότια λίγο, γιατί θα φτάσουμε στις 8....
Tώρα αν σας πω ότι αυτό δεν το είχα προσέξει & ότι όντως κάνουν ''πουλάκια'' τα μάτια σας,δεν θα με πιστέψετε έτσι??
επομένως δέχομαι τα σχόλια σας ταπεινά και τονίζω: Δεν υπάρχουν πονηρά μαστίγια .. μόνο πονηρά μυαλά..
Ιδιαίτερα φιλιά σε αλαλουμάκι που έχουμε να τα πούμε καιρό και σε πεννοέρωτα..
Ωστε Αθήνα είναι η πέτρα του σκανδάλου..χμ.. Μόνο 220 χλμ μακριά..
Ομολογώ οτι θέλω κι εγώ..
θα προτιμούσα μέσα,λογω καιρού, ας πούμε σε παιδότοπο;;;
Παρόλ'αυτά, αναμένω νέα των πρωτοστατισσών!
Καλημέρα κορίτσια!
Αλαλουμάκι τώρα είδα τον καιρό και όντως δεν θα είναι για έξω.
Παιδότοπο λοιπόν πιο νότια! Κάνε μια πρόταση για να καταλήξουμε τελικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθω στα μέρη σας.... Για λέγε!
καλημέρα....
ε, όχι στα μέρη μας, κάπου στη μέση λέω.... ξέρεις κανένα παιδότοπο ας πούμε στο Χαλάνδρι ή Ψυχικό ή κοντά στη λεωφόρο Κηφισίας ?? Αμπελόκηποι !!!
Λίντα αν δεν ξέρεις κάτι καλό, γιατί εγώ δεν ξέρω καθόλου σε αυτές τις περιοχές μπορούμε να πάμε στο Balloons στο Χαλάνδρι ή στην Αγία Παρασκευή www.balloons.com.gr, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες....
Κορίτσια,κανονιστε εσείς κι ενημερώστε,έτσι κι αλλιώς για μένα υπαρχει αντικειμενικη δυσκολία μετακίνησης γιατι θα έχω δώσει στουςγονείς μου το αυτοκίνητο για να πάνε χωριό, οπότε κανονίστε κατι κοντά σε εσάς αφού ετσι κι αλλιώς εγώ θα μετακινηθώ με ταξι.
Η ΑΝΝΕΖΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???
Ναι Αλαλουμάκι. >Συμφωνώ για τα Ballons στο Χαλάνδρι, την Μεγάλη Τρίτη στις 6:00 το απόγευμα!Quote:
Originally posted by alalumaki
Λίντα αν δεν ξέρεις κάτι καλό, γιατί εγώ δεν ξέρω καθόλου σε αυτές τις περιοχές μπορούμε να πάμε στο Balloons στο Χαλάνδρι ή στην Αγία Παρασκευή www.balloons.com.gr, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες....
Κορίτσια οι υπόλοιπες είστε μέσα????
ʼντε για να πάρω την Ναταλία να της πω ότι κανονίστηκε!
Λοιπόν, σχολαω 5.30 από Αιγαλεω, πάωπαίρνω μικρή, ταξί και βουουουουουουρ για τα μπαλόνια στο Χαλανδρι! Αδημονώ!
Kορίτσια αν και δεν γνωριζόμαστε με τις περισσότερες θα ήθελα πολύ να έρθω κι εγώ. Και μιας και θα συναντηθείται πολύ κοντα στο σπίτι μου να σας πω ότι ο παιδότοπος της αγίας παρασκευής που προτρίνετε είναι 2 στάσεις λεωφορείου μετά το μετρό νομισματοκοποειο!
είμαι μέσα και εγώ!
Μέσα και εγώ πνευματικά..... Γιατί σωματικά λίγο δύσκολο!
Λοιπόν κορίτσια έκλεισε για την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα στις 6 στα Balloons στο Χαλάνδρι. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Θα μιλήσω και με την Ναταλία για να την ενημερώσω.
Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!
Μπερδευτικα Αγια Παρασκευή ή Χαλ'ανδρι; και κ'αποιος την 'ωρα πλιζ!
Moυ φαίνεται οτι είναι για τις 6...προφανως η Αγια Παρασκευή αλλαξε με Χαλάνδρι...μην αγχώνεσαι< γιαννάκη> θα μας πουνε τα κορίτσια τη δευτέρα!!!!
Στα Ballons στο Χαλάνδρι την μεγάλη Τρίτη στις 6!
see u there!!