Αχ να δουμε τα χαλια μας τη Δευτερα!:starhit:
Printable View
Αχ να δουμε τα χαλια μας τη Δευτερα!:starhit:
Δεν αγχωνομαι καθολου.Θα επιστρεψουμε στο προγραμμα μας.Κοιταξτε να περασετε καλα ολοι.:)
Μου εχει φυγει προ πολλου το αγχος για τα παλιοκιλα!Καλα να περασουμε ολοι!:kiss:
σταθερα 49,4 αλλα η ζυγαρια δειχνει λιγοτερο ποσοστο λιπους. Ξερει κανεις αν ειναι οντως εμπιστες οι ζυγαριες; να χαρω;
Δεν ειναι εμπιστες οι ζυγαριες στην μετρηση λιπους , αλλα με τοσα λιγα κιλα ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις επιπλεον λιπος εκτος και αν εισαι 1.45
+1 κιλο απο χτες!
56.9
Καλο Πασχα!
Σημερα στα ιδια.
Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση να εχουμε!!
+400 σημερα.Καλα να περασετε ολοι.:)
+500 σήμερα, ξεκίνησε ο ανήφορος :P
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
49 (-400) ολα σημερα, αν και δε με βλεπω να μενω εδω για περισσοτερο απο σημερα. Τελικα μαρουλακι ειχες δικιο για το ποσοστο λιπους που δειχνει η ζυγαρια. Ανεβηκα το πρωι, εδειξε 18,4%, κατεβηκα, περιμενα να κλεισει, ξανανεβηκα, με εδειξε 17%. Ευτυχως που δε τη ακριβοπληρωσα αλλιως θα εριχνα διαολοστελματα χρονιαρες μερες που θα πηγαινε συννεφο. Αλλα τουλαχιστον σε συγκριση με τη παλια μου, ειναι πιο πλατια και μπορει να ανεβαινει και ο αντρας μου που εχει κατι ποδαρες ΝΑ.
Σημερα +200 γρ.
66,1 και αδιαθετησα χθες το βραδυ.
Αυριο αλλαζω το τικερακι μια και καλη
Καλημερα
+2 κιλα απο χτες...
59.1
Aνωδυνα περασε το Πασχα,+400 γρ
66,5 και τα κεφαλια μεσα γτ το καλοκαιρι ειναι διπλα..
καλημερα! 85 κιλα σημερα! 1κιλο πανω απο το σαββατο. ευχαριστημενη ειμαι!αυτος ακριβως ηταν ο στοχος μου για το πασχα...
συνεχιζουμε απο κει που ειχαμε μεινει σαν να μη συνεβει τιποτα. και θα ειναι πιο ευκολο τωρα που εχω αηδιασει καθε τι γλυκο και λιπαρο.
καλη συνεχεια σε ολους μας λοιπον!
Χρόνια Πολλά!
Σήμερα λογικά είμαι 54. Δεν το ψάχνω και πολύ..
σημερα ζυγιστικα 59,6 να κι ενα θετικο.. μπορει να εχω να δω 5 κ απτο καλοκαιρι.
-500 gr
66 ολα
84,5 σημερα
-0,5 απο χθες
49,5! Αναιμακτα περασε το πασχα, ευτυχως...
πως κατάφερες απο 100 κατι κιλά να φτάσεις κάτω απο 50?? απίστευτο!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πόσο ύψος έχεις?
1.60-1.63. Νηστεψα για κοντα ενα χρονο, αλλα τελικα ειχα κολιτιδα και μονιμο πρηξιμο (που εγω νομιζα για παχος), πριν κατι μηνες το γυρισα σε πρωτεινουχα διατροφη και κρατιεμαι σταθερη. Τωρα γυμναζομαι στο σπιτι με ελλειπτικο, το'χω αφησει τις μερες του πασχα αλλα θα το ξαναπιασω οταν φυγει η μανα μου.Quote:
Originally posted by Marry Poppins
πως κατάφερες απο 100 κατι κιλά να φτάσεις κάτω απο 50?? απίστευτο!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πόσο ύψος έχεις?
Οποτε συναψη:
- Θρεπτικη διαιτα με μικρα γευματα (οταν εχεις ολα τα θρεπτικα που χρειαζεσαι το σωμα σου δεν ζηταει φαι γιατι δεν σου λειπει κατι, και η νηστεια που εκανα ηταν πλουσιο σε λαχανικα, νηστεψα και το λαδι. Ηταν δυσκολο να ξεπερασω 1000 θερμιδες)
- Εξασκηση στο σπιτι στη ανεση μου, (αν και το αρχισα συστηματικα προσφατα, εχω δει μεγαλο αποτελεσμα απο αποψη γραμμωσης στα ποδια κυριως, μολις πηρα και για κοιλιακους).
84 ολα σημερα! αλλο μισο κιλακι χαθηκε. στον αγυριστο!
καλημερα!
Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Να μπω κι εγω στο ζύγισμα? Καθε μέρα ζυγίζομαι λες κι υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσω καμια μέρα 2-3 κιλα πιο αδυνατη...πφφφφ...κρίμα που δεν γίνεται ομως κριμα!
Κάνω Ατκινσ και τη χάλασα μόνο μια μέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και μετα μπήκα πάλι στο πρόγραμμα.
Σημερα λοιπόν ειμαι 78.400 τοσο ήμουν όλη την προηγούμενη εβδομάδα οπότε μια χαρά...νομιζω!:blush:
-400
65.6
83.3
-700!!!
ακομα σταθερα παιζω στο 49-49,8. Να δουμε τωρα αν θα κρατηθω σταθερη.
Καλημέρα! Ας ξεκινήσω και εγώ το report μου...
55.8 σήμερα, από 56.1 χθες... -0.3...
Είναι μακρύυυυς ο δρόμος για την Ιθάκη, αλλά θα φτάσουμε, πού θα πάει!!!
arte καλημέρααααααααααααααα.....� �εκινήσαμε τα ίδια κιλά περίπου, έχουμε τον ίδιο στόχο και κάνουμε την ίδια διατροφή!!!!!όμως εγώ έχω κολλήσει. φτάνω τουσ 17 υδ τηην ημέρα και από θερμίδες 1500-1800..εσύ πως πας?Quote:
Originally posted by arte
Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Να μπω κι εγω στο ζύγισμα? Καθε μέρα ζυγίζομαι λες κι υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσω καμια μέρα 2-3 κιλα πιο αδυνατη...πφφφφ...κρίμα που δεν γίνεται ομως κριμα!
Κάνω Ατκινσ και τη χάλασα μόνο μια μέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και μετα μπήκα πάλι στο πρόγραμμα.
Σημερα λοιπόν ειμαι 78.400 τοσο ήμουν όλη την προηγούμενη εβδομάδα οπότε μια χαρά...νομιζω!:blush:
Γεια σας κι απο μενα!! Απο σημερα κι εγω πισω στο καθημερινο ζυγισμα!
Σημερα 78 :thumbdown:
+100 σημερα
83.4
arte καλημέρααααααααααααααα.....� �εκινήσαμε τα ίδια κιλά περίπου, έχουμε τον ίδιο στόχο και κάνουμε την ίδια διατροφή!!!!!όμως εγώ έχω κολλήσει. φτάνω τουσ 17 υδ τηην ημέρα και από θερμίδες 1500-1800..εσύ πως πας? [/quote]
Γειά σου loukouloukou :))
Εγω τρώω κάτω απο 10-12υδ την ημέρα και 1200-1500 θερμίδες βαρειά βαρειά.
Εχω κολλήσει στα 78.400...πρωι ζυγίζομαι τόσα...βράδυ ζυγίζομαι πάλι τόσα...σήμερα αδιαθέτησα πάλι στα ίδια...ε τι να πω ελπίζω να ξεκολλήσει κάποια στιγμη:smirk:
Εχω χάσει βέβαια πολλούς πόντους το παραδέχομαι αλλά γυμνάζομαι κι όλας οπότε βοηθάει κι αυτό στους πόντους.
Εσύ κάνεις καθόλου γυμναστικη?
48,9 (-100)
Γειά σου loukouloukou :))Quote:
arte καλημέρααααααααααααααα.....� �εκινήσαμε τα ίδια κιλά περίπου, έχουμε τον ίδιο στόχο και κάνουμε την ίδια διατροφή!!!!!όμως εγώ έχω κολλήσει. φτάνω τουσ 17 υδ τηην ημέρα και από θερμίδες 1500-1800..εσύ πως πας?
Εχω κολλήσει στα 78.400...πρωι ζυγίζομαι τόσα...βράδυ ζυγίζομαι πάλι τόσα...σήμερα αδιαθέτησα πάλι στα ίδια...ε τι να πω ελπίζω να ξεκολλήσει κάποια στιγμη:smirk:
Εχω χάσει βέβαια πολλούς πόντους το παραδέχομαι αλλά γυμνάζομαι κι όλας οπότε βοηθάει κι αυτό στους πόντους.
Εσύ κάνεις καθόλου γυμναστικη? [/quote]
εγώ φαντάσου χτες έφαγα 12-13 υδ και 1400-1500 θερμίδες και σήμερα με δείχνει +1,5. αδιαθετώ σε 1 βδομάδα (8 του μήνα)
82,9 σημερα!
-500 απο χθες
αλλα με επιφυλαξη γιατι η ζυγαρια μου ειναι τρελη!
αυριο θα ξερω πιο σιγουρα
εγώ φαντάσου χτες έφαγα 12-13 υδ και 1400-1500 θερμίδες και σήμερα με δείχνει +1,5. αδιαθετώ σε 1 βδομάδα (8 του μήνα) [/quote]Quote:
Originally posted by loukouloukou
arte καλημέρααααααααααααααα.....� �εκινήσαμε τα ίδια κιλά περίπου, έχουμε τον ίδιο στόχο και κάνουμε την ίδια διατροφή!!!!!όμως εγώ έχω κολλήσει. φτάνω τουσ 17 υδ τηην ημέρα και από θερμίδες 1500-1800..εσύ πως πας?
Τι να πω...υπομονη...?
Εγώ πάντως είμαι αποφασισμένη να μην απελπιστώ και να συνεχίσω.
Σήμερα πάλι τα ίδια φυσικα 78.400.
Α τώρα το απόγευμα μ'άπιασε μια πεινα ακατάσχετη πως κρατήθηκα και δεν έφαγα τα πάντα δεν ξέρω.Τόσες μέρες κάνω ατκινς δεν είχα αισθανθεί ούτε πείνα ούτε λαιμαργία καθόλου,σήμερα χαμόςςς!!!2 πλυντήρια ρούχα σιδέρωσα για να ξεχαστω :wow:
χτες ξεκινησα ατκινς 76,6 κιλα και σημερα ειμαι 75,6!!!!!!!
βεβαια ειναι υγρα αλλα δεν πειραζει:grin:
εγώ φαντάσου χτες έφαγα 12-13 υδ και 1400-1500 θερμίδες και σήμερα με δείχνει +1,5. αδιαθετώ σε 1 βδομάδα (8 του μήνα) [/quote]Quote:
Originally posted by loukouloukou
εγω παντα φουσκωνω πριν τη περιοδο μου και δεν κινειται τιποτα μεχρι να ερθει το αιμα και μετα ξεφουσκωνω αποτομα. Ισως σου συμβαινει το ιδιο.
77.200 σήμερα yesss!!!:bouncy::lol::bouncy:
49-ολα. +100 απο χτες.
77.200 kai shmera,ta idia me x8es...