Καλημέρα Λιλάκιον. Θα κάνεις το πρώτο σου μπάνιο σήμερα στη θάλασσα δελφινάκι μου;
Printable View
Καλημέρα Λιλάκιον. Θα κάνεις το πρώτο σου μπάνιο σήμερα στη θάλασσα δελφινάκι μου;
Δε γίνεται, Τζίνα μου... Μακάρι να γινόταν και, πίστεψέ με, θα το έκανα. Θα πάω και θα ακολουθήσω άλλο σύστημα, το ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Όσο για πυρετό, ήδη πρέπει να έχω από τη σύγχυση.
ναι το μεσημερακι θα παμε για μπανακι να εχει ζεστανει και λιγο η θαλασσα.ευχομαι να μην καταληξω οπως την τελευταια φορα που πηγα για μπανιο.ειχα καει τοσο πολυ απο τον ηλιο που δεν μπορουσα να σηκωσω ουτε τα χερια μου απο τον πονο.αρπαζω ευκολα ακομα και με αντηλιακο.
Να προσέχεις Λίλα, όσο σε δει ο ήλιος μέσα στη θάλασσα μετά να κάθεσαι στη σκιά.
ναι τζινακο θα προσεξω γιατι ειναι πολυ επωδυνο το εγκαυμα.εσυ θα πας μαμαδοβολτα????θα σου στειλω u2u που θελω κατι να σε ρωτησω.
Θα πάω μαμαδοβόλτα γιατί εκεί κοντά είναι και ένα pet shop που βρίσκω την παλιά τροφή του γατούλη, γιατί με έχει πρήξει και δεν τρώει τη νέα τροφή, χθες αναγκάστηκα να του δώσω λίγη ξηρά τροφή προκειμένου να φάει κάτι κι ευτυχώς δεν τον πείραξε όπως την προηγούμενη φορά. Εδώ και δύο μέρες τον τρώει η μύτη του και φτερνίζεται. Θα με τρελάνει πρώτα και μετά θα του περάσουν όλα!
Μπορεί να πω βλακεία, αλλά μήπως ο Ψιτ είναι αλλεργικός;
Αβα δε λες βλακεία, όντως μπορεί να είναι κάποια αλλεργία. Δεν είναι αλλεργικός αλλά μπορεί να τον πείραξε τώρα κάτι γιατί για κρύωμα δεν μου μοιάζει.
Αχ μωρέ, κι αυτά τα καημένα πάσχουν από τα ίδια ακριβώς με μας....
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Αβουλίνα μου οπλίσου με κουράγιο και υπομονή, μία μέρα είναι και θα περάσει. Όσο για το παρεάκι μην τον παρεξηγείς, σε νοιάζεται και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υποβάλλεις τον εαυτό σου σε τέτοιες διαδικασίες. Όπως είπες και εσύ, μείνε στην καλή του πρόθεση και στο γεγονός ότι σε νοιάζεται. Τα παλιά μυαλά πάντως σίγουρα δεν αλλάζουν....
Λιλάκι να περάσετε υπέροχα σήμερα στην θάλασσα και να κάνετε πολλές βουτιές και χαρούλες! Αααχ πιτσουνάκια μου!
Τζινάκο μου πόσο χαίρομαι που ο ψιτ έφαγε λίγο από την ξηρά τροφή και δεν τον πείραξε. Μακάρι σύντομα να του φύγει η στραβομάρα και να μπείτε σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς.
Αγγελικούλα μου αααχ διαβάζω τα νέα σου και σε φαντάζομαι με τα νεύρα πάνω από το κεφάλι. Υπομονή καλή μου. Ίσως πράγματι να είναι καλύτερο που έφυγε και ο άντρας σου για λίγες μέρες για να ηρεμήσετε. Έχετε συσσωρευμένη κούραση και άγχος και ξεσπάτε με το παραμικρό. ʼντε να πάρουν και οι παππούδες τον μικρό να μείνεις μόνη σου εσύ και πόνος σου και να ανασυγκροτηθείς λίγο, να κάνεις μία επανεκκίνηση τον σκληρό και να νιώσεις καλύτερα :D. Όσο για μένα και την αδερφή μου και εμείς νιώθουμε τυχερές που έχουμε η μία την άλλη γιατί έχουμε ένα στήριγμα. ʼσε που δεν έχουμε παππούδες εδώ και είναι δύσκολο για τα παιδιά να τα βολέψουν όλα. Οπότε καλούμαστε να στηρίξουμε περισσότερο η μία την άλλη. Μου αρέσει που συνεργαζόμαστε πλέον καλά ως οικογένειες και έτσι κάνουμε ο ένας την ζωή του άλλου πιο εύκολη και έτσι δεν νιώθουμε μόνοι μας :).
Καλημέρα Ελάκι με το ηλιόλουστο τικεράκι! :D
Επιτέλους το τικεράκι μου συμβαδίζει με τον καιρό :D!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Eli
Επιτέλους το τικεράκι μου συμβαδίζει με τον καιρό :D!
Πήγα pet shopβόλτα και γύρισα αμέσως γιατί ήθελα να βάλω στο καμάρι μου να φάει να καρδαμώσει! Ευτυχώς τρώει τώρα γιατί το επόμενο βήμα ήταν να του τρίψω τη μούρη στο φαί του!!! Έφαγα το ρυζογαλάκι μου και ετοιμάζομαι να ψήσω μπιφτέκι για αργότερα.
How u doin guls? Εγω και τα σπυρακια μου σας salute u! Ακομα τρωγομαι και επαιρνα τηλ τον GP και δεν απανταει!!! Πεμπτη κατεβαινω Λονδινο για κατι δουλειες και ελεγα να συναντηθουμε ρε Κοριτσακι αλλα ενω εχω κλεισει τα εισητηρια δεν νομιζω να παω.. Να με δουν πουα και να αναρωτιουνται ολοι τι κολλητικη ασθενεια εχωωωω???
Αυτα! Ο καιρος εφτιαξε λιγο αλλα εχει κρυοοο... και τωρα βλεπω How I met ur mother!! ;)