Γειά σου Ναταλάκι. Αυτό με τα σπυράκια δες το από τη θετική του πλευρά, αν νομίζουν ότι έχεις κάποια κολλητική ασθένεια θα σου ανοίγουν δρόμο προκειμένου να σε αποφύγουν κι έτσι θα περνάς παντού πρώτη! :lol:
Printable View
Γειά σου Ναταλάκι. Αυτό με τα σπυράκια δες το από τη θετική του πλευρά, αν νομίζουν ότι έχεις κάποια κολλητική ασθένεια θα σου ανοίγουν δρόμο προκειμένου να σε αποφύγουν κι έτσι θα περνάς παντού πρώτη! :lol:
Λιλάκο, προτάσεις για βιβλία!
Είναι και τα 10 από τα πολύ αγαπημένα μου!
1. Middlesex, Jeoffrey Euginides Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
2. Ο Λύκος της Στέπας, Herman Hesse
3. Το Βιβλίο της Ανησυχίας, Φερνάντο Πεσσόα
4. 11 λεπτά, Πάολο Κοέλο
5. Το Ανθρώπινο Στίγμα, Φίλιπ Ροθ
6. Σινιάλα από Καθρέπτες, Έλσα Χίου
7. Αναμνήσεις μιας Γκέισας, Arthur Golden
8. H Αηδονόπιτα, Ισίδωρος Ζουργός (για όσους αγαπούν ελληνικό ιστορικό μυθιστόρημα, απλά υπέροχο..)
9. Ιστορία της Πολιορκίας της Λισαβόνας, Ζοζέ Σαραμάγκου
10. Ο Χορός των Ρόδων, Αντώνης Σουρούνης
:(
Ευχαριστω δεν θα παρω!!
Βαριεμαι ρε κοριτσια.. Τι να κανω? Δεν μππορω να παω πουθενα ουτε να καλεσω κοσμο σπιτι.. Και μιας ειπα για σπιτι, κοριτσακι στειλε μου το ονομα του landlord σου.. Θελω να κλεισω το σπιτι πριν φυγω για Ελλαδα.. Να δουμε ποσα θα μου ζητησουν προκαταβολικα αυτη την φορα!!!
Wow αφού αυτό που έχεις είναι αλλεργία και δεν μεταδίδεται γιατί δεν μπορείς να καλέσεις τις φίλες σου στο σπίτι;
Ενταξη φιλες ερχονται καθε μερα και μενω και μαζι με την αδερφη μου και την Αννα (τις γνρισες και τις 2! :P )
και μαζι με μια αλλη μας φιλη.. Αλλα δεν θελω να με δουν οι υπολοιποι ετσι.. Οχι οτι θα πουν τιποτα η κατι τετοιο απλα εγω δεν νιωθω ανετα..
Ενταξει* φονιας της γραμματικης!
Σε καταλαβαίνω Wow κι εγώ στη θέση σου θα ένοιωθα κάπως. Δε μου λες, στο Λονδίνο δεν πουλάνε μπούργκες; :lol: Αν φορούσες μία μπούργκα για να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα λες να σε μάζευε μετά η αντιτρομοκρατική; :lol: Τα δοκίμασες τα παντελόνια που μας έλεγες; Τι έγινε, πέφτουνε, πέφτουνε;
Αχαχαχαχ!! Καλα αν βγω με μπουρκα, λευκη που ειμαι και με δει κανενας Τουρκος θα με παρει στο κυνηγι!!!
Τα παντελονια δεν υπαρχουν πραγματικα καθε μερα πεφτουν ολο και περισσοτερο!! :D
Φανταστικη αισθηση! Εντομεταξυ δεν εχω παει να στενεψω τα παλια μου και δεν εχω ρουχα τωρα να βαλω! Αλλα ολοι μου λενε να μην αγορασω ακομα γιατι σε λιγο καιρο ουτε αυτα δεν θα μου κανουν αρα καλυτερα να τα στενεψω οσο μπορω! Εσενα η ορεξη επανηλθε καθολου? Η βλεπω σε λιγο την μαμα σου να παιζει το αεροπλανακι μια σε εσενα και μια στην γατουλα για να φατε!!! :P
ορθογραφίας δηλ..... :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by -wow-
Ενταξει* φονιας της γραμματικης!
Ορθογραφιας, γραμματικης και συνταξης! Απο τοτε που εχω ερθει Αγγλια ξεχασα τα ελληνικα μου! Αφου γιαβαζα το Πασχα κατι εκθεσεις μου, 2ας Λυκειου και σε καποια φαση χρειαστηκα λεξικο! Τοσο καλη ημουν! χαχαχαχ πραγματικα πρεπει να αρχισω να γραφω και να διαβαζω στα ελληνικος ξανα!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by -wow-
Εσενα η ορεξη επανηλθε καθολου? Η βλεπω σε λιγο την μαμα σου να παιζει το αεροπλανακι μια σε εσενα και μια στην γατουλα για να φατε!!! :P
Μην ανησυχείς Wow, καταλαβαίνουμε τι μας λες και να κάνεις και κανένα λαθάκι από τη βιασύνη σου να γράψεις δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αν τώρα σε κλέψει κανένας τούρκος και αρχίσεις να μας τα λες τούρκικα, ε, εκεί θα έχουμε πρόβλημα! :lol:
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Το έχω ρίξει από το μεσημέρι στις δουλειές και δεν τελειώνω με τίποτα! Ουφ κουράστηκα αλλά είπα να ξεκολλήσω λίγο από το ιντερνέτ και να ασχοληθώ με το νοικοκυριό μου... νομίζω ότι είμαι ολίγον εθισμένη :crazy:
Προσπαθώ εδώ και ώρα να τελειώσω με ένα βουνό από ασιδέρωτα ρούχα και τα έχω παίξει! Έχω αδιαθετήσει κιόλας και δεν βοηθάει. Έκανα και ένα γκιουβετσάκι και βάζω και πλυντήρια. Έφτιαξε ο καιρός και είπα να συνεχίσω την επιχείρηση σήκωμα χειμωνιάτικων που είχε μείνει στην μέση λόγω κρύου.
Τζινάκι χαίρομαι που βρήκες την τροφή του ψιτ και που τρώει :).
Μπράβο προκομενEli μου, εννοείται ότι απ'όλα αυτά που είπες εμένα μου έμεινε το γιουβέτσι! Κι εγώ χάρηκα με τον ψιτ, είπα στο pet shop να μου κρατήσουν όση τροφή έχουν και μόλις έχω χρήματα θα πάω να την πάρω. Να του περάσει και το φτέρνισμα να ησυχάσω. Θα προσπαθήσω να μιλήσω αύριο με τον κτηνίατρο. Τώρα πάω βολτούλα, θα σας δω αργότερα. Να μάθω και τα νέα από τις βουτιές που έκανε το δελφινάκι μου. Φιλάκια.
Τζινα μπορεις να μου κανεις μια χαρη και να μου στειλεις το τηλ του Αλμπανοπουλου? Οχι της Σεσιλιας το δικο του! Το κινητο μου εσβησε ολα τα τηλεφωνα που ειχα! Δλδ ελεος!
Το δικο σου το εχω στην ελληνικη καρτα! :D