Καλή βολτούλα Τζινάκο μου! Να περάσεις όμορφα :D
Και αν σε βρει ο δρόμος σου από τα μέρη μας, έλα να σε φιλέψω ένα ταπεράκι ;)
Printable View
Καλή βολτούλα Τζινάκο μου! Να περάσεις όμορφα :D
Και αν σε βρει ο δρόμος σου από τα μέρη μας, έλα να σε φιλέψω ένα ταπεράκι ;)
hellooooo!!!!
Όσο πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης τόσο πιο ανήσυχη γίνομαι.. Τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό. Από το να ψάχνω στο διαδίκτυο μουσική να με ηρεμήσει, βρήκα ένα παλιό, αγαπημένο κομμάτι, αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Bp0rQIHWFWI
Θυμάμαι κάποτε τον εαυτό μου να το χορεύει ξέφρενα σε ένα κλαμπ.Τότε με πλησίασε ένας μυστήριος τύπος και μου πρότεινε κάτι που τότε δεν το πήρα, αλλά και τι δεν θα έδινα να το είχα τώρα..
Gilrs μου αγαπημένα εχω λιώσει και η μέρα αναμενεται μεγαααααααααααλη!!!! και η αυριανή επίσης!!!!
Αγαπημένη μας Αγγελικούλα, δικό σου, πάμε μαζί: http://www.youtube.com/watch?v=ol5WcwFFokA
Κοριτσάκια μου, φεύγω. Να περάσετε όμορφα! Σας φιλώ πολύ πολύ!
Κουράγιο Αγγελικούλα μου λίγες μέρες είναι και θα περάσουν!
Εγώ μόλις έκανα ένα μπανάκι και μοσχοβολίστηκα! Νιώθω κάπως καλύτερα, πήρα και ένα παυσίπονο, έφαγα και ένα παγωτάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω και περιμένω και τον Γιώργο που ευτυχώς τελείωσε τη δουλειά του και έρχεται σπίτι.
Αβάκι καλό ταξίδι να έχεις και να μας γυρίσεις γρήγορα! Ότι και να ακούσεις βάλε το σύστημα γείωσης σε λειτουργία!
που ειστε κοπελαρες μου???
Γεια σου Λιλάκο μου!
Την κάναμε όλες; Εμείς βλέπαμε game of thrones το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Τώρα θα βάλουμε και ταινιούλα.
Τα περάσατε όμορφα σήμερα Λίλα μου; Κάνατε τις βουτιές σας;
Λιλάκο θα την κάνω για να βάλουμε ταινία. Γράψε μας τα νέα σας, πως τα περάσατε με το αγόρι σου :D. Θα επιστρέψω αργότερα να σε διαβάσω και να κάνω χαρούλες με το Λιλορομάντζο χιχιιχχιχι
Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για εσάς! :starhit:
Sorry ελακι αλλα μιλαγα στο τηλεφωνο και τωρα ειδα το ποστ.ωραια περασαμε!!!η θαλασσα ηταν λιγο παγωμενη αλλα οταν εχεις το αγορι σου να σε κραταει αγκαλια δεν υπολογιζεις κρυο.καθισαμε λιγο στον ηλιο αλλα με επιασε λιγο ζαλαδα ειχα και ωρες νηστικη χεστηκε το αγορι μου απο το φοβο του.μου πηρε παγωτακι εφαγα 2 μπουκιτσες και γκρινιαζε να το φαω ολο.δεν χωραει αλλο να λεω εγω φαε κι αλλο να λεει αυτος ειχαμε πολυ πλακα.τελικα το εφαγε αυτος το παγωτο.αυριο θα ερθει να με παρει απο το νοσοκομειο να παμε για καφε και οτι αλλο μας προκυψει.εσεις τι μου κανετε???
Ελακι καλα να περασετε με την ταινια.πες μας αν ειδατε καμια καλη για να κατεβασουμε και εμεις.Μακ σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις για βιβλια!!!!θα διαβασω καποια απο αυτα σιγουρα.
Τζινακο που εισαι χαμενο????
Καλησπέρα. Λιλάκιον θα σε αφήσω στην ίδια τάξη γιατί ερωτοτροπείς και δεν διαβάζεις τα πόστ μου! :lol: Δεν χάθηκα, είχα πάει βόλτα και γύρισα πριν λίγο. Επίσης θα σε μαλώσω διότι είπαμε να μην μένεις πολλές ώρες νηστική, λίγο φρούτο, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι σου! Eli καλή ταινιοδιασκέδαση. ʼβα καλό ταξίδι και καλό κουράγιο! Αγγελικούλα βάστα γερά, δουλειά είναι θα περάσει!
Κοπελια το διαβασα το ποστ σου.αλλα ειπαμε κοντευει 12 μαζεψου και εσυ.