:lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol:
Koritsia mou, σας καληνυχτώ με μια αφιέρωση: http://youtu.be/-Ulm6P9IP-s
Αδικο εχω???ασε που τωρα που καλοκαιριασε γυρναμε ολες απο εδω και απο εκει ενω το χειμωνα εδω ολες και γραφαμε 10 σελιδες την ημερα.φτου μας ντροπη μας αυτο θα πω μονο.
Καληνυχτα Μακ!!!!!!ονειρα γλυκα!!!!
Μακ λαχταριστά τα παγωτά με τα καρύδια, τις φράουλες και τη σοκολάτα, σλουρπ. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
εδω είμαι και εγω!!!
Γύρισα σπίτι κατά τις 10.00 (το κλείσαμε το 12ωρο) και ο μικρός ήταν ακόμα ξύπνιος! τον πήρα απο την μαμά μου και μέχρι να τον κοιμησω πήγε 10.30, να κάνω ένα μπάνιο να μαγειρέψω για να φαω (ρυζάκι είχε το πρόγραμμα σημερα) να απλώσω το πλυντήριο, να βάλω αλλο ένα με πήραν μεσανυχτα!
αυριο θα είμαι γραφείο από τις 09.30...
καληνυχτες γλυκες πολλές μς όνειρα γλυκα!!
Έχεις δίκιο Λίλα μου και ντρέπομαι και βολτάρω! Και που να δεις άμα πιάσω δουλειά που θα κοιμάμαι το βράδυ νωρίτερα από τον χουζούρη! Επειδή βέβαια το βλέπω λίγο χλωμό για δουλειά τουλάχιστον θα έχει όλο το καλοκαίρι ο γείτονας ίντερνετ στο Δήλεσι οπότε δεν θα σας χάσω!
Αγγελικουλα καληνυχτα!!!!!ευχομαι να ξεκουραστεις λιγακι.
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση. Καλή δύναμη αύριο στη δουλειά σου.
Ντροπη του που δεν σε εχει ενημερωσει ακομα για τη δουλεια.ας σου απαντηση ακομα και αν ειναι αρνητικα τι σε κραταει σε αναμμενα καρβουνα???
Λίλα έχεις δίκιο, πολλοί άνθρωποι έχουν παρεξηγημένη την έννοια της συνέπειας κι αν σκεφτείς ότι μου έκανε και κήρυγμα για τη συνέπεια του να ανοίγω το γραφείο στην ώρα του ή να κάνω αυτό που μου λέει χωρίς να χρειάζεται να μου το λέει συνεχώς. Υποτίθεται ότι θα με καλούσε έστω κι αν η απάντηση ήταν αρνητική. Εγώ πάντως σταμάτησα να το σκέφτομαι, δεν γίνεται να είμαι στην πρίζα συνεχώς, αν με πάρει τηλ. καλώς διαφορετικά από δω παν κι άλλοι!!
Πράγματι Λίλα μου έχουμε χαλάσει! Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
Αδικο εχω???ασε που τωρα που καλοκαιριασε γυρναμε ολες απο εδω και απο εκει ενω το χειμωνα εδω ολες και γραφαμε 10 σελιδες την ημερα.φτου μας ντροπη μας αυτο θα πω μονο.
:lol:
Τελος παντων.μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ γελιοι.
Αααααα ρε γειτονα με τα ιντερνετια σου εκει στα εξοχικα.να τον ευχαριστησουμε ομαδικα γιατι δεν θα σε χασουμε.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βρε τις ξεδιάντροπες! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πράγματι Λίλα μου έχουμε χαλάσει! Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
:lol:
Είδαμε το "21 Jamp Street" κωμωδία, εμπευσμένη από την σειρά του 90'. Είχε γέλιο και είχε και guest εμφάνιση ο Johnny :lol:
Έφαγα φλασιά και θυμήθηκα στα νιάτα μου που ξεροστάλιαζα με το μανάρι τον Johnny Depp που ήταν ένα λαχταριστό μπισκοτολουκουμάκι!