ντρεπομαι για λογαριασμο μου.Quote:
Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!
:lol:
Printable View
ντρεπομαι για λογαριασμο μου.Quote:
Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!
:lol:
Αχ, Λίλα μη λες τη λέξη λογαριασμός γιατί ταράζομαι! :lol: :lol:
Αστα γιατι ληγει και ο ... του οτε και χεστα.δεν εχω και γειτονα να του κλεβω το ιντερνετ.
:lol::lol::lol::lol::lol: Εβαλες τελίτσες για να μην με ταράξεις; :lol: :lol:
Μην μιλάτε για λ.... και τέτοια σχετικά, σήμερα θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να πληρώσω το νοίκι μας. Έχω τέτοια άρνηση πλέον με τις πληρωμές που θέλω να τις ξεχνάω, αλλά με κυνηγούν σαν τις Ερινύες!
Εεε βραδιατικα για ταραχες ειμαστε???
Ξεχασα να σας πω οτι το αγορι μου ειπε οτι με προτιμα καστανη οποτε αποχαιρετω τη χαλκινη αποχρωση μου.
Eli κι εγώ έχω επιλεκτική λογαριασμοαμνησία! Μπράβο Λίλα πουλάκι μου, γίνε καστανή μπας και βάλεις και τη φωτό σου στο πριν και μετά που έχει μείνει το σήμερα σκέτο!
Έτσι είναι τα αγόρια τους αρέσει η φυσική ομορφιά χιχιχιχι. Να τα αλλάξεις Λίλα μου όταν με το καλο περάσει λίγος καιρός γιατί τα έβαψες και πρόσφατα. Ένα γλυκό καστανό θα είναι σούπερ, όπως αυτο που ήθελες και δεν σου έκατσε λόγο βλακείας της πωλήτριας.
Mαζευτηκα κ εγω!ειμαι ολη μερα στη γυρα σημερα.πρωι στο μαγαζι του γιου,Ναταλια ειχε γουρνοπουλα,μετα στη φιλη για κουτσομπολιο κ να δω τα δωρα,εκανα κ κατι δουλειες το απογευμα κ μετα σινεμα.
Λιλα καποια απο αυτα τα βιβλια που σου ειπε η Μακ τα εχω διαβασει κ ειναι σιγουρα καλα.Δεν μου αρεσε το πρωτο που λεει οτι ειναι κ εκπληκτικο.Συμφωνω για τα 11 λεπτα κ του Κοελιο,του Ζουργου ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο την Αιδονοπιττα το πρωτο του Στη σκια της πεταλουδας.Θα κοιταξω να σου πω καποια που να ειναι πιο καλοκαιρινα,εισαι κ ερωτευμενο παιδι!Αν σου αρεσει το μυθιστορημα με ψυχολογια παρε ολα του αμερικανου ψυχολογου του Ιρβιν Γιαλομ.Ειναι πολυ καλα!Θυμαμαι Το ντιβανι σαν τιτλο μονο κ Το οταν εκλαψε ο Νιτσε.
Οι υπολοιπες απο οτι βλεπω τιποτα συνταρακτικο....Πολλα πολλα φιλακια κ αγγαλιτσες σε ολες σας....
Βάλε το before σεξ και after σεξ να βρούμε τις διαφορές! :lol:
Τζινάκια Γλαύκη μου και όνειρα γλυκά!
:( before sex
:) after sex
:lol: :lol: :lol: Η μία διαφορά θα είναι σίγουρα στο βλέμμα της Λίλας, που δεν μοιάζει πλέον σαν της αγελάδας που της πιάνουν τα μεμέ κάθε μέρα αλλά την ....... ο ταύρος μία φορά τον χρόνο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Βάλε το before σεξ και after σεξ να βρούμε τις διαφορές! :lol:
Νύσταξα και εγώ μανάρια μου. Πάω να ξαπλώσω. Τζινάκια σε όλες, τα λέμε αύριο τσούπρες!
Καληνύχτα Γλαύκη και Eli και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.