Καλώς το Λιλούκο μας το ερωτευμένο!
Printable View
Καλώς το Λιλούκο μας το ερωτευμένο!
τι εγινε ελακο???απο ζεστη πως πατε στας αθηνας???πριν λιγο μαζευτηκα.
Που γυρνούσες Λίλα γυρίστρα, σα δε ντρέπεσαι, κι εγώ τώρα μαζεύτηκα! :lol:
Πριν λίγο και εγώ μαζεύτηκα και έχει μπόλικη ζέστη. Κυκλοφόρησα και με το ποδήλατο οπότε πήρα και τον ήλιο μου και λίγο χρωματάκι :).
Πλέον μπορώ να πω ότι καλοκαίριασε για τα καλά. Τουλάχιστον ο καιρός μου φτιάχνει την διάθεση. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως ενώ έχω θέμα με την ζέστη σήμερα που ίδρωσα κάνοντας ποδήλατο δεν με ενόχλησε καθόλου. Παλεύω να ανεβάσω ψυχολογία γιατί την έχω να σούρνεται από χτες...
πηγα για τις εξετασεις μου και εφαγα τρελο πακετο γιατι ειχε πολυ κοσμο.ειχα ραντεβου στις 9 και τελειωσα στις 10:20.με περιμενε το αγορι μου με ενα σαντουιτσακι που παλι ειχαμε γκρινιες για το αν εφαγα αρκετα ή οχι.αχ αυτο το παιδι πρεπει να συνηθισει στις νεες μου ποσοτητες γιατι θα με σκασει.πηγαμε βολτιτσα στον καιαφα στη λιμνη και μετα στη ζαχαρω για καφεδακι διπλα στη θαλασσουλα.
Αααχ Λίλα μου τι ωραία :D.
Θα πρέπει να του κάνεις εντατικά μαθήματα περί sleeve γιατί σε βλέπω να σε πρήζει και μάλιστα θα πάει και άδικα μιας και δεν κατεβαίνει πολύ φαΐ και να ήθελε :lol:
Στον πλαστικό πήγες;
τον αλλο μηνα θα παω στον πλαστικο γιατι θα πρεπει να παω στην πατρα στον αγιο ανδρεα.μου συστησαν μια πολυ καλη πλαστικο.
Eli εγώ χαίρομαι που ακόμα δεν έχω αρχίσει να ιδρώνω όταν περπατάω. Τι να σου κάνω που δεν βολεύει η συγκοινωνία για το σπίτι σου αλλιώς θα ερχόμουνα πιο συχνά να σουρνόμαστε παρέα! :lol:
Λίλα έχεις δίκιο, το ξέχασα ότι σήμερα είχες τις εξετάσεις σου, πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα;
να ερθω και εγω και αν θελετε σουρνομαι
Κορίτσια τι κάνετε πως είστε????καλό μήνα και καλό καλοκαίρι....ελπίζω αυτός να είναι ένας καλός μήνας για όλους μας γιατί εμένα ο προηγούμενος με τάραξε στις σφαλιάρες!!!έχω χαθεί λίγο λόγο τρεξίματος!!!
την πεμπτη θα βγουν ολες εκτος απο του θυροειδη τη Β12 και το φυλλικο οξυ που θα βγουν στις 18 του μηνα μιας και το νοσοκομειο δεν εχει ανοιξει ακομα και υπολειτουργει
Τρώω πατάτες από τα Goody's, έχω φάει το 1/3 και έχω σκάσει, που τα δύο χάμπουγκερ, μία πατάτες κι ένα παγωτό στο καπάκι! Αχ, πολύ χαίρομαι!
γεια σου αντα!!!πως παει η θεραπεια για το ελικοβακτηριδιο???ποτε θα κανεις την επεμβαση ξερεις???
Καλώς την Ada, τι έγινε με το στομάχι σου, όλα εντάξει με τη θεραπεία; Έχεις κλείσει ημερομηνία χειρουργείου;