χαιρομαι τζινακο για το ποδαρακι σου!!!εγω τρελαινομαι για νουντλς και για ριζομακαρονα ομως πλεον δεν μπορω να τα φαω δυστυχως.ειχα παρει λιβανεζικο μια φορα και πηγα στο νοσοκομειο γιατι νομιζα οτι επαθα εμφραγμα τοσο καυτερο ηταν
Printable View
χαιρομαι τζινακο για το ποδαρακι σου!!!εγω τρελαινομαι για νουντλς και για ριζομακαρονα ομως πλεον δεν μπορω να τα φαω δυστυχως.ειχα παρει λιβανεζικο μια φορα και πηγα στο νοσοκομειο γιατι νομιζα οτι επαθα εμφραγμα τοσο καυτερο ηταν
καλη ορεξη ελακιον και καλο καφεδιασμα με την αφη
Καλή όρεξη Eli και χαιρετισμούς στην αφή. Βρε Λίλα δεν παίζεσαι! Πουλάκι μου άμα σε χαλάνε τα καυτερά γιατί τα τρως; ʼκου έμφραγμα! :lol:
βρε για δοκιμη το πηρα.ειχα μια εποχη που ειχα παρει ολα τα εθνικ εστιατορια που εκαναν ντελιβερι στη γειτονια μου με τη σειρα.για μια εβδομαδα μετα το λιβανεζικο ετρωγα νεροβραστο φιδε.ο γιατρος που με ειδε στα επειγοντα τα ειχε παρει στο κρανιο με ειδε και χοντρη και μου λεει δυσπεψια ειναι την αλλη φορα να πας στο περιπτερο για σοδα οχι στα επειγοντα.πικρα και ντροπη
Ελεγα στον φίλο μου που με έστειλε στο γιατρό για τις αιματολογικές ότι αρχίζει και μου αρέσει που είμαι ανασφάλιστη γιατί βγαίνουν αμέσως τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου!! Με το ΙΚΑ όταν πήγαινα περίμενα πολύ καιρό.Quote:
Originally posted by lila198621
την πεμπτη θα βγουν ολες εκτος απο του θυροειδη τη Β12 και το φυλλικο οξυ που θα βγουν στις 18 του μηνα μιας και το νοσοκομειο δεν εχει ανοιξει ακομα το νοσοκομειο και υπολειτουργει
Ντροπή του του γιατρού Λίλα, που όταν δουν χοντρό άνθρωπο πρέπει να φταίει αυτός για όλα και τον προσβάλουν στην πρώτη ευκαιρία!Quote:
βρε για δοκιμη το πηρα.ειχα μια εποχη που ειχα παρει ολα τα εθνικ εστιατορια που εκαναν ντελιβερι στη γειτονια μου με τη σειρα.για μια εβδομαδα μετα το λιβανεζικο ετρωγα νεροβραστο φιδε.ο γιατρος που με ειδε στα επειγοντα τα ειχε παρει στο κρανιο με ειδε και χοντρη και μου λεει δυσπεψια ειναι την αλλη φορα να πας στο περιπτερο για σοδα οχι στα επειγοντα.πικρα και ντροπη
Τώρα που ανέφερα τον φίλο μου που με εξυπηρετεί με τους γιατρούς θυμήθηκα ότι θα έρθει αυτό το σ/κ από την Κορώνη που είναι και θέλει οπωσδήποτε να πάμε για φαγητό, να με ταϊσει όπως λέει αφού δεν τρώω! Θα αρχίσει πάλι τα μωρό μου και κούκλα μου και βαριέμαι αφάνταστα. Δεν λέει να το πάρει απόφαση ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί. Βέβαια είναι κύριος και δεν απλώνει χέρι γιατί ξέρει που θα του το βάλω αν το κάνει! :lol: Κάθε φορά που βρισκόμαστε, επειδή ξέρω τις προθέσεις του, σκέφτομαι και με πιάνουν γέλια την ατάκα του Παπαγιαννόπουλου "τη χούφτωσες; χούφτωστην χούφτωστην"! :lol: Με πήρε το πρωί τηλ. και μου έλεγε απ'έξω απ'έξω να κατέβω στην Κορώνη (όπου έχει ένα εκπληκτικό σπίτι μπροστά στη θάλασσα) για να κάνω διακοπές. Εννοείται ότι δεν πάω γιατί θα με κυνηγάει όλη μέρα γύρω γύρω στο σπίτι!
ρε τζινακο αυτο δεν ειναι τιποτα.οταν εκανα σε καθε εξαμηνο το πρακτικο κομματι στο νοσοκομειο ολοι οι γιατροι με το που με εβλεπαν μου ελεγαν εισαι χοντροι πρεπει να αδυνατισεις ετσι στην ψυχρα και μπροστα στους συμφοιτητες μου.μια φορα λεω τελος οποιος μου το ξαναπει θα φαει χεσιμο.οποτε οταν ημουν στο παιδων με κοιταζε ενας γιατρος.οταν πηγα να παρω ενα φακελο απο το γραφειο των γιατρων μου λεει να σου πω κατι του λεω θα προτιμουσα να μην το πειτε γιατι ξερω τι θελετε να πειτε.αυτος εκει το χαβα του.μου λεει εισαι πολυ χοντρη το ξερεις.και του λεω και εγω και εσυ εισαι πολυ μεγαλος μαλακας το ξερεις???και αν πας στην καθηγητρια να το πεις θα σου χωσω και μια γερη καταγγελια για κοινωνικο ρατσισμο.μουγκα ο γιατρος
\Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κάθε φορά που βρισκόμαστε, επειδή ξέρω τις προθέσεις του, σκέφτομαι και με πιάνουν γέλια την ατάκα του Παπαγιαννόπουλου "τη χούφτωσες; χούφτωστην χούφτωστην"! :lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εεε, το άξιζε ο πίτουρας, καλά του είπες ΛιλαQuote:
?και αν πας στην καθηγητρια να το πεις θα σου χωσω και μια γερη καταγγελια για κοινωνικο ρατσισμο.μουγκα ο γιατρος
Μπράβο Λίλα, σε παραδέχομαι, καλά του έκανες του παπάρα! Το κατανοώ ότι είναι λογικό να μας αρέσει η εμφάνιση ενός αδύνατου ανθρώπου από έναν παχύ, όμως άλλο τι μας αρέσει εμφανισιακά και άλλο να φερόμαστε σα βόδια σε όσους είναι χοντροί! Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το λίπος που έχουμε στα λιποκύτταρά μας δεν μας καθορίζει ως ανθρώπους! Τώρα που είμαι αδύνατη υπάρχουν στη γειτονιά μου και όχι μόνο, άνθρωποι που ενώ δεν μου μιλούσαν καν πριν ως χοντρή, τώρα μου μιλάνε. Πολλές φορές νευριάζω γιατί σκέφτομαι ότι τώρα θυμήθηκαν να με συναναστραφούνε που μίκρυνε ο κ@λος μου;!
ο ρατσισμος απεναντι στους παχυσαρκους ειναι τρομερος λες και εχουμε μεταδοτικη ασθενεια γαμωτο μου.
Καλησπερααααα κοριτσια μου! Τι κανετε? Σημερα ξθπνησα πολυ αργα και ειχα συνηθισει ρε γαμωτο να ξυπναω στις 6 και 7 το πρωι αλλα εχτες δεν μου κολουσε ο υπνος!
Καλα Λιλα ολοι αυτοι που ασχολιωντουσαν με τα κιλα σου, εγω τους λυπαμαι να πω την αληθεια! Ειναι ανθρωποι που πραγματικα ΔΕΝ εχουν ζωη και ασχολουνται με τους αλλους.. Πραγματικα για λυπηση!
Τζινα σε κυνηγανε τα παιδια και εσυ δεν θες κανεναν? Ντροπη! Εγω θα ελεγα να εχεις και τους 2! Αν βεβαιως βεβαιως ειναι κουκλοι αλλιως καλυτερα αστους να σε κυνηγανε! :D
Α! Ρε παιδια το παθαινεται και εσεις? Μερικες φορες οταν βλεπω καποιον να τρωει, η απο παρεα η στην τηλεοραση για παραδειγμα, μου ερχεται κατι σαν εμετος... Οχι να ξερασω (μονο μερικες φορες με επιασε!) οσο κατι σαν αναγουλα.. Δεν ξερω! Αφηστε που θελω να τους πω ΚΑΛΕ ΤΡΩΤΕ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ!!! Μα ουτε εγω δεν μασουσα ΚΑΘΟΛΟΥ πριν την επεμβαση??
ξυστο μου τι εγινε???πως παει η αλλεργια σημερα???