Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρααααα
Μόλις ενημερώθκα πως πάσχω από νοσογόνο παχυσαρκία,λιπώδη διήθηση του ήπατος και υπέρταση
κι ότι καθώς η κατάσταση της υγείας μου εξελίσσεται αρνητικά,χρήζω χειρουργικής αντιμετώπισης!
Πάω να τα πω και στο ταμείο μου τώρα κι ελπίζω αυτή τη φορά να μη θεωρήσουν την επέμβαση
για αισθητικούς λόγους(ναι,το ακούσαμε κι αυτό πέντε χρόνια πριν στα 180 κιλά!Ορε ιτιά ιτιάαααα)
Ο δείκτης Dow Jones δεν ξέρω πού κυμαίνεται,πάντως ο δικός μου είναι 53,7846463 kg/m2!
[Υπερνοσογόνος (κακοήθης) παχυσαρκία]Xάλια δηλαδή!Ούτε ένα 27 ούτε ένα 72 έχει μέσα...Κρίμα!
Εντωμεταξύ είμαστε οι μόνοι στο παγκόσμιο χρηματιστήριο που ευχόμαστε πτώση του δείκτη!
Και καθώς ο Προκρούστης μας άφησε αιώνες(άντε να βρεις σήμερα άντρα ικανό να σε τραβήξει να ψηλώσεις!
μια δουλειά σωστή δεν ξέρουν να κάνουν!),αναγκαζόμαστε ν'αδυνατίσουμε!ʼτιμη εξίσωση!Τι τα θες;
Το λεπόν,στέλνω φιλάκια αγωνιστικά σ'όλες τις όμορφες εδώ κι ας μου επιτραπεί ένα παραπάνω
στην χρυσομαλλούσα μου,που χθες δεν εξέφρασε διόλου τον έρωτα της για μένα κι ας μεσολάβησε Σ/Κ
και μ'έπιασαν τα στερητικά μου...Να έχουμε μια υπέροχη Τρίτη 17 Νεομβρίου,χωρίς επεισόδια,παρακαλώ!
μωρό μου