Veronika ,σημερα που εφαγα λιγοτερο αλεσμενο δεν με επιασε αυτος ο πονος ............αρα εχει αμμεση συναρτηση με την ποσοτητα που τρωω............
Printable View
Veronika ,σημερα που εφαγα λιγοτερο αλεσμενο δεν με επιασε αυτος ο πονος ............αρα εχει αμμεση συναρτηση με την ποσοτητα που τρωω............
Αλμα προσπαθησε να τρως ακούγοντας το στομάχι σου και όχι το μυαλό σου ή το μάτι σου. καλό είναι να μην πιέζεις καθόλου το στομάχι σου. θα την βρεις την ισορροπία σου είμαι σίγουρη
Σε ευχαριστω Katie , πολυ σωστο αυτο που λες να μην ακουω την ποσοτητα ........... σε αυτο πρεπει να εκπαιδευσω το μυαλο μου , λιγη ποσοτητα , ειχα μαθει στα πιατα τα μεγαλα και πρεπει να ξεφυγω απο αυτο ............
Εχω την αντυπωση ρε παιδια οτι με τις κανονικες τροφες
τρως ακομα λιγοτερο απ οτι με τα αλεσμενα.
Εδω και λιγες μερες που εχω μπει στις μαλακες τροφες
η ποσοτητες που μπορω να καταφερω να φαω ειναι
πολυ λιγες, ειναι ετσι ή κανω λαθος?
Veronika,εγώ αν και 2 μήνες χειρουργημένη,μόλις ξαναμπήκα στα πολτοποιημένα,λόγω της στραβής με την διαφυγή.Αλλά έτσι είναι,όπως τα λές,διότι το πολτοποιημένο,κατεβαίνει και με μια άνεση μεγαλύτερη απο το κανονικό μαλακό φαγητό,που πρέπει να το μασήσεις καλά.
Στελλακι μπηκες στα πολτοποιημενα παλι σημερα;;;;;;;
Ναι!!!:bouncing: αλλά ρε παιδί μου,τα χούγια δεν κόβονται εύκολα!δεν μπορώ να φάω αργά!:rolleyes:
αν σε παρηγορει ουτε και εγω αλλα δυο μερες που το προσπαθω εχω δει βελτιωσει στο στομαχι μου ...............
Ενώ με τα υγρά το καταφέρνω,μόλις δώ κάτι...στέρεο,ορμάω σαν να μην υπάρχει αύριο!χαχαχα Πρεπει να αρχισω δραστηριοτητες γιατι αλλιως θα χαζεψω!!!
Κορίτσια καλημέρα.
Είμαι σχεδόν μία βδομάδα στις μαλακές τροφές, δεν μπορώ να πω
ότι έχω κάποιο πρόβλημα,οι ποσότητες είναι πολύ μικρές, αλλά δεν χάνω
γραμμάριο ρε γαμώτο. Ξεκινάω να απογοητεύομαι πάλι.
Ούτε γλυκά τρώω καθόλου. Τι άλλο να κάνω,ξεκινάω να εκνευρίζομαι!!!!
:sniffle::sniffle::sniffle:
Veronika αν σε παρηγορει εγω ειμαι ακομα στα αλεσμενα και κολλησα .............Μην το βαζεις κατω ειναι προσωρινο , ο οργανισμος θελει το χρονο του για να συνιθισει την καινουργια πραγματικοτητα ..............
Αληθεια οταν λες μαλακες τροφες τι εννοεις οτι αρχισες να τρως?
ΝΑΙ
Αρχισα σχεδον οπως πριν, βεβαια αποφευγω ολα τα λιπαρα,
ψωμια, γλυκα, μακαρονια, αναψυκτικα, αλκοολ.
Εχω σκιστει στα μπιφτεκια, απο μοσχαρι και κοτοπουλο, ψαρια,
ψητα και βραστα, και λαχανικα. Που και που κανα τυρακι μαλακο και απαχο,
ανθοτυρο και λαβας λαιτ.
Τα μασαω πολυ καλα και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.
Η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη,δλδ ενα πολυ μικρο μπιφτεκι
με δυο τρεις πιρουνιες λαχανικα( μπροκολο-κουνουπιδι-κολοκυθακι)
Ολο αυτο ενα κανονικο γευμα.
Εμένα Veronika μοσχαρι μου επιτρεπει μετα την 10η εβδομαδα , οποτε παλι στο κοτοπουλο και το ψαρι με βλεπω να πεφτω και στις μαλακες τροφες ............ αληθεια ποσο καιρο εχεις κανει sleeve ?
απο 9-10 δλδ 38 μερες, ειμαι στην 6η εβδομαδα
Veronika εισαι πολυ καλα εχεις χασει 14 κιλα !!!!!!!!!!!!!!! Λογικο ειναι να κανει ενα μικρο διαλλειμα ο οργανισμος σου ...........δωστου λιγο χρονο............