καλημεραααααααααα
Printable View
καλημεραααααααααα
καλημερααα! τι ειναι το τζο τογκου ρε τρελλιαρα? χαχαχαχ λοιπον τι επαθα? απλα πριν 1-1,5 χρονο ειχα πραγματικα βοηθηθει απ το φορουμ και απλα λεω τι παρατηρω, και ειναι κριμα αυτα.
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????
ΤΟΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟ???????
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ????????????
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ασε εχω κανει 2934848282 τεστ πιο βεβαιο δε γινεται! μολις εκλεισα ραντεβου και με το γιατρο!!!!!
μπραβοοο μπραβο συγχαρητηρια ειδες που στεναχωριόσουνα ολα πηγανε καλα, μπραβο και παλι πολυ χαιρομαι για εσενα, ελπιζω τελικα να εχει πεσει επιδημια στο φορουμ και να κολλησουνε και ολες οσες επιθυμουνε το ιδιο. και παλι ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by mitsokolo
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια!!!Quote:
πολυ χαιρομαι ρε για σενα! ξερω ποσο πολυ το θελατε!Quote:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ασε εχω κανει 2934848282 τεστ πιο βεβαιο δε γινεται! μολις εκλεισα ραντεβου και με το γιατρο!!!!!
μπραβο συγχαρητηρια! θα πανε ολα αψογα :thumbup::tumble:
ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ακομα δεν ξερω τι μου γινεται και με επιασε και λιγοσ φοβος τωρα
ειστε ψυχουλες ρε ευχαριστω πολυ πολυ! προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν τα καταφερνω
αμαν εχω μεινει αλαληηηηηηηη
τεστ
Μπράβο!!! Όλα τα ευχάριστα μαζεμένα!!!
ευχαριστω φιλλιπ!!!!!! καρδουλες να ειστε καλα! μολις μπορεσω θα ανεβασω τη φωτο! γιατι ολο προσπαθω και δεν μπορω . παω να παρω κατι του αντρος να του κανω εκπληξη! θα παθει! χαχαχαχαχαχα :love: :love: :love: :love: ta leme se ligo eyxaristo kai pali!!!!!!!!!
αχ τι κριμα που δε μπορω να βαλω εδω απο εκεινα τα εικονιδια που χοροπηδανε κ κουνανε τα χερια τους σαν παρτσακλά!!!! :D
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!
χαιρομαι πολυ κ ειναι πραγματικα εκπληκτικο μετα τα τελευταια δεοδμενα :)
Συνχαριτήρια μιτσοκόλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να μας πεις τί θα σου πει ο γιατρός έτσι?
ελπίζω το ινομοίωμα να μην ενοχλεί την εγκυμοσύνη.
φιλάκια για την ώρα