εγω δεν ετρωγα στο τραπεζι με τους υπολοιπους μεχρι που μπηκα στον 4ο μηνα γιατι μου ερχοταν αηδια με την ποσοτητα και τις μυρωδιες.
Printable View
εγω δεν ετρωγα στο τραπεζι με τους υπολοιπους μεχρι που μπηκα στον 4ο μηνα γιατι μου ερχοταν αηδια με την ποσοτητα και τις μυρωδιες.
Λίλα έχω καταλάβει ότι γενικά οι άνθρωποι τον έχουν πολύ εύκολα τον ρατσισμό στο οτιδήποτε, έχω ζήσει ρατσισμό για το πάχος μου, ρατσισμό για το διαβήτη μου κι ας μην φαίνεται, ρατσισμό για τα πρώτα μου ξαδέρφια που είναι κωφά. Οτιδήποτε είναι έξω από τα συνηθισμένα δεν το σέβονται, έχουν άποψη επί παντός επιστητού και την λένε κιόλας!!
Ξυστούλι μου τι κάνεις; Μου συμβαίνει κι εμένα αυτό με το πολύ φαγητό, όταν βλέπω γεμάτα πιάτα με ενοχλεί. Καλέ ποιοί είναι οι δύο που με κυνηγάνε και δεν τους θέλω; Καλά ο ένας είναι ο καπετάνιος, ο άλλος ποιός είναι;
αυριο το πρωι θα βολταρω παλι με το αγορι μου.μου κανει ψηστηρι να μεινω σπιτι του το βραδυ αλλα νιωθω λιγο αβολα με τους δικους του απο πανω.θα δουμε δεν ξερω.
Λίλα να πας να μείνεις και να μη νοιώθεις άβολα, βάλτε και δυνατά τη μουσική ώστε να μην ακούγονται οι φιλοσοφικές σας συζητήσεις! :lol:
φιλοσοφικες φιλοσοφικοτατες:duh::duh:
μην μου ανησυχειτε ομως οεο.θα βαλω καρτουλα στο κινητο και θα τα λεμε αν παω.δεν την ξαναπαθαινω να μην μπορω παλι να κοιμηθω και να κοιταω παλι το ταβανι
Λιλάκι μου duracell για πες μου, στις πόσες φορές ξεθεώνεσαι για να πέσεις κι εσύ για ύπνο και να μη βλέπεις τα μερεμέτια που χρειάζεται το ταβάνι; :lol:
εχω ενα τεραστιο θεμα οσες φορες δεν κοιμαμαι στο κρεβατι μου κοιταω ολο το βραδυ το ταβανι.αυτη τη φορα λεω να του αλλαξω τα φωτα.την προηγουμενη φοβομουν μην ταβλιαστω οποτε το πηγαμε ηρεμα.τωρααααα θα τον ξεθεωσω
Έκλεισα ραντεβού να πάω την Παρασκευή να κουρέψω το καλικαντζαράκι και να την κάνω ομορφούλα, θα σας βάλω φωτογραφία. Θα μου δώσει η αδερφή μου 20 ? για το κούρεμα και όταν μπορέσει θα μου ξαναδώσει για να κουρέψω και το κοκεράκι. Βέβαια το κοκεράκι θα το πάρω κι αυτό μαζί μου την Παρασκευή γιατί άμα δει ότι φεύγω με το καλικαντζάρι και αυτήν την αφήνω πίσω θα μας ακούσει όλη η γειτονιά.
Να τον ξεθεώσεις Λίλα μου, αλλά αυτός ο χριστιανός δεν έχει πρόβλημα με τον ύπνο, οπότε κοίτα να ξεθεωθείς κι εσύ μαζί!!
και εγω θα παω τον παπαρακο για εμβολιο το σαββατο.την προηγουμενη φορα που πηγαμε που χτυπησε το ποδι του κουρευαν ενα κουκλακι μαλλιαρο και δεν καθοταν σε ησυχια.
παω να φτιαξω μαρεγγες για το ξαδερφακι μου και επιστρεφω.
Ευτυχώς οι δικές μου κάθοντες ακίνητες κι έτσι δεν χρειάζεται να είμαι από πάνω να τις κρατάω, κάθομαι αραχτή και συζητάμε με τη σκυλοκομμώτρια χιχι.
Νομιζω ειναι καλυτερα η βλαμμενοαλλεργεια μου αλλα το ξυστο παραμενει ξυστο! Αν και προσπαθω να μην το σκεφτομαι!!!!
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ......!!!!
Τζινα ο ενας ειναι αυτος που κοιμηθηκε στο σπιτι σου και δεν ξυπνουσε και ο αλλος με το σπιτι στην παραλια! Η ειναι και οι 2 το ιδιο προσωπο???? χαχχαχαααχαχαχαχχα
Καπετανιοοος?? Με την στολη σου ερχεται??? :bouncy:
Κοιτα ναι μερικες φορες αν βλεπω τις φιλες μου να τρων ειμαι σε φαση καλε πιο σιγα θα πνιγιτεεε!!! Με τα μονα που ταυτιζομαι ειμαι με τα παιδακια ηλικιας 2,5-5 που τα κυνηγανε να φανε!!! χαχαχαχαχαχ
Wow τώρα κατάλαβα, όχι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, αυτόν που κοιμήθηκε σπίτι μου τον ξέρω 13 χρόνια, είμασταν παλιότερα ζευγάρι και τώρα είμαστε για να περνάει η ώρα και τον άλλον τον ξέρω 8 χρόνια και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ ζευγάρι.