Xαχαχ ειδες που ειναι 2 τελικα!!? ;)
Printable View
Xαχαχ ειδες που ειναι 2 τελικα!!? ;)
Εμενα ο Hendrix μου ειναι Γερμανικος Ποιμενικος και δεν χρειαζεται κουρεμα! Αν και ειναι λιγο πιο μακρυτριχος! Μονο βουρτζισμα σχεδον καθημερινα γιατι τρεχει απο εδω και απο εκει στα λιβαδια και γεμιζει με φυλα και μπαλακια!!! Αχοθ μοθ λειπει τωρα τοσοοοο πολυ! και οι 5 γατουλες μου!!! Σνιφ σνιφ!!!
Ναι Wow, δύο είναι αλλά δεν μου κάνουν γι'αυτό περιμένω τον τρίτο τον καλό! :lol: Όταν πάχαινα έσκιζα τις φόδρες στις φούστες μου για να μου κάνουν και τώρα που μου κάνουν πάλι οι φούστες μου πρέπει να ράψω τις φόδρες τους. Σήμερα ξαναέραψα τις φόδρες σε 3 τρεις φούστες, αχ, ράβω φόδρες να μου φύγουν οι στενοχώριες! :lol:
Πριν λίγο έφυγε η αφή και μόλις έβαλα να φάω :). Έμεινε από χθες γκιουβετσάκι και το έβαλα σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι με ψιλοκομμένη ντοματούλα φρέσκια έξτρα και έγινε σαν να βγήκε μόλις από την κατσαρόλα! Μμμμμ καλύτερο και από χθες :) Τζίνα ακούς!!;; :lol:
Ανοίξατε κουβέντα περί ρατσισμού βλέπω... Λίλα μου εύγε τσαμπουκαλού μου! Πως το χάρηκα που μίλησες ανοιχτά στον μαλακοπίτουρα τον γιατρό! Δυστυχώς ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της παχυσαρκίας και όλοι πιστεύουνε, πολλές φορές και εμείς οι ίδιοι, ότι ευθυνόμαστε εμείς για την κατάσταση μας και η αδυναμία του χαρακτήρα μας. Ευτυχώς δεν έχω βιώσει επαγγελματικά τον ρατσισμό αλλά είμαι βέβαιη ότι από πίσω μου θα έπαιζαν σχόλια. Βέβαια η συμπεριφορά μου δεν σήκωνε ποτέ σχόλια μπροστά μου ή υποδείξεις. Όμως εγώ δεν έφτασα ποτέ σε επίπεδα νοσογόνου παχυσαρκίας συνεπώς ήμουν πιο αποδεκτή στα μάτια του κόσμου.
Ωστόσο ποτέ δεν γλίτωσα τον ρατσισμό και τα επικριτικά σχόλια της οικογένειας μου και των πρώην γκόμενων μου. Και μάλιστα ακόμη και σε χαμηλότερο βάρος από αυτό που είμαι τώρα! Τώρα πια κανείς δεν τολμάει να λέει κουβέντα γιατί δαγκώνω και ο Γιώργος εννοείται ότι δεν τον ενοχλεί το βάρος μου, γιατί διαφορετικά δεν θα τον παντρευόμουν.
τσικι τσικι το ρελακι για να φυγει το φαρμακι δυο ρελακια τη βδομαδα επιβαλλεται.ραψε φοδρα
Aχαχαχαχαχ!! Καλυτερα να στενευουμε παρα να σκιζουμε!!!
Ωραια ευχομαι συντομα να ερ9ει ο 3ος ο καλυτερος!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
τσικι τσικι το ρελακι για να φυγει το φαρμακι δυο ρελακια τη βδομαδα επιβαλλεται.ραψε φοδρα
Εγώ Τζίνα λέω να συνεχίσω το σίδερο για να μου φύγουν και εμένα οι στεναχώριες :lol:
Χθες έπαθα ένα αμόκ κορίτσια, ξύπνησαν μνήμες υπερφαγικών επεισοδίων που έκανα κάποτε σχεδόν καθημερινά. Σήμερα άρχισα να συνέρχομαι και ελπίζω να μην με ξαναπιάσει σύντομα τέτοια αρρώστια... έτρωγα όλη μέρα και δεν είχα σταματημό! Τον άπατο είχε το στομάχι μου και ότι κατέβαζα χωρούσε κι άλλο! Τρόμαξα με τον εαυτό μου!!!
Σήμερα νιώθω σαν να μην συνέβη τίποτα :crazy:. Η όρεξη μου επανήλθε στο φυσιολογικό και έχω έλεγχο και ηρεμία. Αααα μα θα αποτρελαθώ, γ@μώ την ψυχολογία μου μέσα!
βρε κοριτσια χαλασε ξαφνικα ο καιρος και ειναι ετοιμο να βρεξει.
Βλεπω τωρα μια διαφημιση στην τιβι για ρουχα για παχουλες.. Και δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει εννοειτε απο μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ διαφημιση για ρουχα! Οχι οπως στην Ελλαδα που ειναι ασχημες και σε φαση Τα Παχυ Μου Τα Καλη Μου και βαζουν 2-3 ανθρωπους σε ενα τζιν για τον τεραστιο παχυσαρκο! Παντα μισουσα αυτη την διαφημιση! Αν και βεβαια οι κοπελες στην διαφημιση πανω απο 110 κιλα δεν ηταν αλλα και παλι..
Eli είσαι και αδιάθετη και βοηθάει κι αυτό στην υπερφαγία εκτός από την ψυχολογία στα τάρταρα. Αμα ακούσεις το κουδούνι του σπιτιού σου να χτυπάει κρύψε το γιουβέτσι! :lol:
Wow ευτυχώς σε λίγο καιρό δεν θα σε αφορούν καθόλου αυτές οι διαφημίσεις, θα τις βλέπεις μόνο για να έχεις άποψη!!
ρε ναταλιτσα και εδω μια χαρα ειναι τα ρουχα για παχουλες ομως κακα τα ψεματα τα πατρον για μεγαλα νουμερα στις πιο πολλες εταιρειες ειναι απαισια.αλλιως το βλεπεις στη φωτο η στην κουκλα και αλλιως πανω σου.οταν προσαρμοζετε σε μεγαλο νουμερο χαλαει το πατρον δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα και λες μα αγορασα εγω αυτο το πραγμα???
Και εδω ο καιρος σκατουλες! Προχτες συννεφια, εχτες ηλιο σημερα παλι συννεφια! Γιατι δεν ριχνει μια καταιγιδα να την ευχαριστηθω και εγω??
Πάω να πάρω μπισκότα να μπουκωθώ και επιστρέφω. Παρόλο που πρόκειται ν'αδιαθετήσω και έχω ένα σχετικό πρήξιμο η ζυγαριά δείχνει 63,5 κιλά και ποιός την ακούει πάλι τη μάνα μου (Γλαύκη μην αρχίσεις κι εσύ, οι εξετάσεις μου είναι άψογες!).
τζινακο θα σε μαλωσω.ελα να τρωμε και λιγο φαγακι.αντε τωρα για μπισκοτακια να παρεις τουλαχιστον τις θερμιδουλες σου.