Quote:
Originally posted by lila198621
θα κανω κοιλια στηθος μπρατσα και μπουτακια.θα μου πει βεβαια και η πλαστικος ομως αυτα νομιζω οτι τα χρειαζομαι.θα παω τον αλλο μηνα ναταλια μου.
Λιλα θελω να σου πω την γνωμη μου και ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.. Θεωρω οτι 80 κιλα για το υψος σου με σκοπο να κανεις τοσες πλαστικες επεμβασεις ειναι πολυς κοπος ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΝΟΣ, χρηματα και ΠΟΛΛΑ σημαδια για το αποτελεσμα να εισαι ναι μεν μαζεμενη αλλα παλι στρουμπουλη. Δεν θα ηταν πιο φρονιμο αφου το εχεις το εργαλειο βρε παιδακι μου ( την σληβ ) να το χρησιμοποησεις ετσι ωστε να φτασεις σε ενα φυσιολογικο Bmi και μετα να μπεις στο κομματι των επεμβασεων? Λιλα μου στο λεω με αγαπη, μιλαμε για πονο όχι αστεια πραγματα. Εχω περασει γεννα, καισαρικη, σληβ και γενικα αρκετους πονους στην ζωη μου, δεν φημιζομαι για την λιγοψυχια μου και ο πονος της πλαστικης δεν παιζοταν! Και μιλαμε απλα για στηθος, που να λεμε τωρα για κοιλιοπλαστικη και μπουτια που ειναι γαμω τους πονους. Κριμα δεν θα ειναι να τα περασεις ολα αυτα και να μην εχεις το αποτελεσμα που θα μπορουσες μονο και μονο επειδη βιαστηκες ή δεν εκανες ολη την προσπαθεια μεχρι τελους?