Λιλάκι όλα σώζονται, μακάρι να έχεις πλήρη κάλυψη από το ταμείο σου και να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις.
Printable View
Λιλάκι όλα σώζονται, μακάρι να έχεις πλήρη κάλυψη από το ταμείο σου και να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις.
και εγω δεν πονεσα στην σληβ, ουτε ενα ντεπον δεν πηρα, και στις 2 εβδομαδες ημουν στην δουλεια , και ειχα αναλαβει και ολα μου τα καθηκοντα ως μωρομανα τοτε μαζι με σπιτι κλπ. Με την πλαστικη στηθους ( που ειναι και η πιο ανωδυνη εκ των παραπανω επεμβασεων που ανεφερες) ομως , και εγω και η Μακ περναμε για μια εβδομαδα σχεδον οπιουχα παυσιπονα απο αυτα που δινουν στους καρκινοπαθεις για να μπορουμε να κοιμομαστε και για ενα μηνα ανα 3ωρο ντεπον μαξιμουμ αλλιως δεν θελεις να μαθεις τι πονο ειχαμε. Δεν σου το λεω για να σε φοβησω απλα, εμενα μου το ειχαν παρουσιασει ως κατι ανωδυνο, οτι ολοι το κανουν και σιγα τιποτα δεν ειναι κλπ και επαθα κοκομπλοκο μετα. Απλα να γνωριζεις για να εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενη.
Αν εσυ εισαι ικανοποιημενη με τα 80 τοτε παω πασο Λιλα μου. Εσυ ξερεις τι ειναι πιο σωστο για σενα. Καλη επιτυχια στο ραντεβου σου να εχεις και να μαζεψεις ολες τις ερωτησεις σε χαρτι πριν πας γιατι εκει θα τα ξεχασεις ολα. Ρωτα για παροχετευσεις ,ποσο καιρο θα τις εχεις ( ξερω στην κοιλιοπλαστικη πως θα εχεις 2 μια απο καθε πλευρα ειδικα αμα σου κανουν την μεγαλη κοιλιοπλαστικη , οχι στην μινι) , αν καποιες προτεινουν να τις κανεις μαζι ή οχι κλπ
στο νοσοκομειο καποιο γνωστο που μου συστησε την πλαστικο μου ειπε οτι την κοιλιοπλαστικη σιγουρα θα μου την καλυψη με λιγο λαδωμα.το μπουτακια θελω να γλυτωσω αλλα δεν το βλεπω γιατι ειναι σαν γριας
η μεγαλη κοιλιοπλαστικη παιδια ποναει, ειδικα αν σου ραψουν τους μυς απο κατω. Αν σου κανουν απλη κοιλιοπλαστικη χωρις να ραψουν μυς και επανατοποθετηση οφαλου τοτε οκ. Εκανε η θεια μου και ξερω τι σας λεω . Και μαλιστα την εκανε Αμερικη σε εναν απο τους πιο διασημους πλαστικους εκει γιατι το φυσαει κιολας το παραδακι.
Θυμάμαι που είχα δει μία εκπομπή της Τατιάνας με μία γυναίκα που την είχε βοηθήσει η εκπομπή να κάνει σλιβ και είχε χάσει πολλά κιλά και μιλούσε ο πλαστικός της που θα της έκανε πλαστικές, ο οποίος είχε πει ότι όταν θα της αφαιρούσε το περίσσιο δέρμα λόγω χαλάρωσης, η γυναίκα θα ζύγιζε 10 -12 κιλά λιγότερο.
Μακαρι Λιλα μου να σου καλυψουν οσα περισσοτερα γινεται. :yes::yes::yes:
εν τω μεταξυτην πλαστικο μου την εχουν συστησει 3 ατομα ασχετα μεταξυ τους.ο ξαδερφος μου που ειχε γυναικομαστια και τον εγχειρησε ενας γνωστος απο τον αγιο ανδρεα και σημερα μου το ειπαν και στο νοσοκομειο που το συζητουσα
κοριτσια μου καληνυχτα παω να την ξαπλαρω φιλουμπες!!!
τζινακο την ειχε σημερα αυτη που λες η τατιανα.το στηθος της κυριολεκτικα ηταν μεχρι τον αφαλο της.
Κατερίνα τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια, κι εσύ πέρασες μεγάλους πόνους αλλά τώρα χαίρεσαι το όμορφο στήθος σου φορώντας επιτέλους τα ρούχα και τα μαγιώ που ήθελες πάντα. Αυτό και μόνο σε κάνει να ξεχάσεις και πόνους και ταλαιπωρίες.
καληνυχτα κατερινακι.
Δεν το είδα σήμερα Λίλα, δεν ξέρω αν είναι η ίδια γυναίκα γιατί εγώ το είδα πριν πολλούς μήνες. Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
μια ξανθια δεν λες???την ειχε δειξει και το χειμωνα
Νομίζω ότι ήταν ξανθιά, δεν θυμάμαι καλά. Σήμερα ήταν επανάληψη ή ήταν κανονική εκπομπή; Τις είχε κάνει τις πλαστικές;
ναι ειχε κανει τις πλαστικες ομως εδειξε και αποσπασματα απο τις 2 προηγουμενες εκπομπες.