-
Ε, αυτή είναι τότε. Κι εμένα τα πόδια μου είναι σα γριάς Λίλα και θέλουν μάζεμα, επίσης μου φαίνεται λογικό όταν σου αφαιρούν αυτό που περισσεύει να ζυγίζεις λιγότερο που σημαίνει ότι αν κάνεις πλαστικές στα 80 κιλά μάλλον μετά θα ζυγίζεις 70-72 κιλά. Ρώτα την πλαστικό να σου πει.
-
δεν το εχω παρει ελαφρα ουτε χωρις σκεψη.ηξερα πριν καν αρχισω να χανω κιλα οτι θα χρειαζομουν πλαστικες επεμβασεις.απλα ειμαι μονο 26 χρονων και εχω χασει 62 κιλα και θελω αλλα 15.τα 77 κιλα ειναι πολλα για να αφησεις μετα το σωμα σου να κρεμεται απο παντου.αν η πλαστικος μου πει οτι δεν μου προτεινει να κανω καποια απο τις επεμβασεις για καποιο λογο σαφως δεν θα την κανω.ομως αν το μονο εμποδιο ειναι ο πονος δεν με νοιαζει
-
Συμφωνώ μαζί σου Λίλα, κι εγώ της ίδιας σχολής είμαι. Η πλαστικός σου ξέρει ακριβώς τι επιτρέπεται να κάνεις, τι αποτελέσματα μπορείς να πετύχεις και μπορεί να σε συμβουλέψει και να σου προτείνει. Αν καταφέρω κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ τις πλαστικές που θέλω υπάρχουν και τα παυσίπονα να με βοηθήσουν στους πόνους που θα έχω, τον πόνο όμως που έχω έτσι όπως είμαι τώρα δεν υπάρχει κανένα παυσίπονο να μου τον απαλύνει!
-
αμετρητα like τζινακο!!!!
-
Κοριτσια εχω φιλη που εκανε κοιλιοπλαστικη κ για ενα χρονο υπεφερε.Φυσικα το αποτελεσμα ειναι φοβερο.Φοραει οτι θελει στενα...Ομως τωρα που εχει παχυνει λιγο τα εχει παρει ολα στο στομαχι κ πεταει πολυ.Αυτη την εραψαν κ εσωτερικα Τζινα ενω εσυ δεν πονοσες γιατι εραψαν μονο δερμα.
Λιλα παντως κ εγω βλεπω πολλα τα 80 κιλα επειδη εισαι κ μικρη.Το ιατρικο βαρος ειναι οσο το υψος μας,το κανονικο 5 κιλα μειον κ το ιδανικο 10 κιλα μειον.Εγω με υψος 1,70 θελω να παω 75 κιλα κ αυτο γιατι εχω περασει τα 40 κ ξερω οτι χανοντας πιο πολλα κιλα θα κρεμασω πολυ στο προσωπο κ δεν θελω.Εσυ που εισαι τοσο μικρη γιατι να μεινεις τοσα πολλα κιλα?Η κορη μου 1,74 ζητημα αν ειναι 58 κιλα.Στο λεω με το σκεπτικο της Κατερινας κ εγω,αφου ειναι να κανεις επεμβασης πλαστικης,κ εγω θα κανω σιγουρα κοιλια,γιατι να μην τις κανεις σε πιο νορμαλ κιλα?
-
ασε που οταν λεω οτι θα τις κανω δεν εννοω ολες μαζεμενες σε μικρο διαστημα.σιγα σιγα και συντηρητικα
-
Γλαύκη αυτό που λέμε είναι ότι θα της πει η πλαστικός της σε ποιά κιλά να ξεκινήσει τις πλαστικές γιατί μόλις αφαιρεθεί το περίσσιο δέρμα θα είναι πιο λίγα κιλά αυτομάτως, γιατί τα 80 κιλά της Λίλας δεν είναι τα 80 κιλά ενός ανθρώπου χωρίς χαλάρωση.
-
anyway πειτε κανενα αλλο νεο.
-
Επίσης πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά γιατί αν θυμάσαι Γλαύκη η Αννα65 είχε κάνει μεγάλη κοιλιοπλαστική με μετατόπιση ομφαλού και μας έλεγε ότι δεν πόνεσε πολύ, μάλιστα μετά από λίγους μήνες έκανε στήθος-μπράτσα, που σημαίνει ότι ήταν μια χαρά για να μπορέσει να το κάνει.
-
Μεχρι να μπορω να κανω εγω πλαστικη θα εχουν καταργηθει απο τα ταμεια κ για να πληρωσω δεν το βλεπω!Μετα την κοιλιοπλαστικη θα ηθελα να κανω στηθος κ χερια αν κατι με χαλαει για τα χερια στη σκεψη οτι θα υπαρχει μεγαλο σημαδι στο μεσα των χεριων.οποτε παλι δεν θα μπορω να βαλω ανετα στραπλες παρα μονο βραδυ.Θα ηθελα μηρους κ γλουτους αλλα δεν καιγομαι κ ολας γιατι τοσο μινι δεν προκειται να ξαναφορεσω οποτε θα ειναι μονο για τη θαλλασσα κ εκει παλι το σημαδι μεχρι τα γονατα.
-
Τσα! Να μαι και γω πάλι!
Μόλις έφαγα βραδινό και λέω να πάω να κάνω και ένα μπανάκι να μοσχοβολιστώ.
Κορίτσια μην το ζαλίζετε το Λιλάκι μας για τις πλαστικές, θα παει στον γιατρό και θα τα συζητήσει όλα μαζί του. Εξάλλου ο γιατρός φαντάζομαι θα της πει πότε και με τι ρυθμούς πρέπει να κάνει τις πλαστικές της και σε τι κιλά. Μακάρι να στις καλύπτει το ταμείο σου μόνο Λίλα μου για να μπορέσεις να τις κάνεις, είσαι πολύ νέα και είναι κρίμα να μην χαρείς το κορμάκι σου τώρα που αλαφραίνει όπως το θέλεις. Σου εύχομαι να γίνουν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τον λιγότερο δυνατό πόνο, κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Κρεμασα τις κουρτινες του σαλονιου.Στις κρεβατοκαμαρες λεω να μην αλλαξω.ΑΥριο τζινακι εχει σιδερο ρουχων με πρεσσα κ τηλεφωνηματακι γιατι εχεις παρει πολυ αερα κ δεν τρως παλι κ τα 63,5 δεν ειναι κιλα για 2 μετρα γυναικα!Μη νομιζεις οτι δεν το ειδα!Ποιος θα μου το ελεγε οτι θα κυνηγαω τηΝΑβα για να μην τρωει κ εσενα για να τρως!
-
Φυσικα ρε κοριτσια η καθε μια τον πονο της λεει.Τον πρωτο λογο τον εχει ο πλαστικος.Πες κ σ'εμας Λιλα οταν πας να μαθαινουμε κ να παιρνουμε σειρα οταν ερθει ο καιρος!
-
Γλαύκη δεν είμαι 2 μέτρα είμαι 1,98! :lol:
-
Ααααχ μεγάλος χαβάς πάντως η χαλάρωση....
Και εγώ που δεν έχω βάλει - χάσει πολλά κιλά βλέπω πλέον ότι η χαλάρωση είναι αισθητή. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τραγική όταν θα αδυνατίσω αλλά το σώμα που είχα κάποτε το έχω αποχαιρετήσει μια για πάντα :(. Τουλάχιστον πρόλαβα να το χαρώ κάποτε, αν και δεν το εκτιμούσα όπως έπρεπε. Έχω και κακό δέρμα από την άποψη ότι έκανα πολλές ραγάδες από πολύ μικρή. Με το που έβαλα 20 κιλά μέσα σε ένα χειμώνα στις πανελλήνιες είχα γίνει ήδη ζέβρα!