Μπράβο βρε Eli, ζέβρα!! Κι έλεγα τι μου θυμίζω, τι μου θυμίζω! :lol: :lol:
Printable View
Μολις ξαπλωσα το κουρασμενο μου κορμι και σας γραφω απο το κινητο.σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον που δειχνετε για την προσπαθεια μου για τις πλαστικες.
Έλα Τζίνα μου να μαζευτούμε να κάνουμε κοπάδι! :lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοπελιες κοπελιες οι δικες μου ραγαδες ειναι τοσες που κανουν καθημερινα ραγαδα παρτι οποτε σας βαζω κατω.
Γλαύκη αφιερωμένο εξαιρετικά!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
ΑΥριο τζινακι εχει σιδερο ρουχων με πρεσσα κ τηλεφωνηματακι γιατι εχεις παρει πολυ αερα κ δεν τρως παλι κ τα 63,5 δεν ειναι κιλα για 2 μετρα γυναικα!Μη νομιζεις οτι δεν το ειδα!Ποιος θα μου το ελεγε οτι θα κυνηγαω τηΝΑβα για να μην τρωει κ εσενα για να τρως!
Οταν το τηλέφωνο χτυπήσει
η Τζίνα θα σου απαντήσει
θα είναι όλα μαγειρεμένα
και στο τραπέζι σερβιρισμένα.
Στο πρώτο χτύπημα ψήνω μπιφτέκια
δεύτερο χτύπημα κόβω σαλάτα
στο τρίτο χτύπημα η Γλαύκη με κυνηγάει
μην επιμένεις, έχω φάει!!
:lol: :lol: :lol:
Γλαυκη τελικα τι αποφασισατε με το γιατρο???θα κανει σληβ η παρακαμψη???
Δεν της έχουν πει Λίλα μου. Όταν θα μπει μέσα για τον προεγχειρητικό έλεγχο θα αποφασίσουν λίγο πριν την ημέρα της επέμβασης.
Κοπελια μια νεα στιχουργικη καριερα ανοιγεται μπροστα σου.τα τραγουδια της θρακας by tzina´s records
Εχω την εντύπωση ότι η Γλαύκη θέλει και θα κάνει τελικά μικρή παράκαμψη.
Αχ, τι ωραία, 48 και σήμερα για το χειρουργείο της Γλαύκης! Χαίρομαι γιατί σκέφτομαι που θα μας λέει μετά τα νέα της κι εκεί που θα λέει για σίδερο, πότισμα, μαγείρεμα και τα σχετικά θα προστεθεί και η κατηφόρα των κιλών της!
έφαγα φλασιά και θυμήθηκα αυτό :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=-Dclg...eature=related
:lol: :lol: :lol: Πιο πολύ για τσαντιά μου μοιάζει Eli αυτό που έφαγες, παρά για φλασιά! :lol: :lol:
Αληθεια ποια θα ερθει εδω να κανει τις διακοπες της οταν θα ειμαι στο νοσοκομειο κ θα αναλαβει να ποτιζει τα φυτα μου κ να ταιζει το σκυλο?
Λιλα λεω τελικα να κανω τη μικρη παρακαμψη γιατι φοβαμαι που ειμαι λιγο γλυκατζου μην ξαναπαχυνω με τη σληβ.Κ δεν θελω με κανενα τροπο τη χολοπαγκρεατικη εστω κ αν ειναι η φερραρι.Εχω χασει τα κιλα τοσες φορες που δεν αντεχω να ξαναπαρω εστω κ αν δεν ειναι τοσα πολλα.Ειμαι στον υπολογιστη κ εχω ενα σιντι με φωτο.Αν μου πειτε πως θα σας βαλω μια αδυνατη.Οχι πολυ εχω αρχισει κ παιρνω...
Μας τα εκανε σαλατα ο καιρος.ψιχαλιζει.και θελαμε να παμε για μπανιο αυριο. :(
Τζινα δε με ριχνεις με τα καλλιτεχνικα σου καμωματα!Τι εφαγες για απογευμα κ για βραδυ?