Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με αυτή την ταινία! :lol:
Μπίλιουυυυυ μην πέσεις! :lol:
Printable View
Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με αυτή την ταινία! :lol:
Μπίλιουυυυυ μην πέσεις! :lol:
Γλαύκη μακάρι να μπορέσω και να έρθω εγώ να σου φροντίζω ότι θέλεις όσο λείπεις και να φροντίσω κι εσένα όταν γυρίσεις με το καλό. Στην ερώτηση τι έφαγα η απάντηση είναι μπισκότα χιχιχι. Ορίστε και οι οδηγίες για το πως να βάλεις φωτογραφία σου, περιμένουμε.
Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία.
Που ειναι η φωτο οεο???
Μάλλον είναι μεγάλη Λίλα μου και δεν μπορεί να την ποστάρει... Κρίμα
Λιλάκι δεν κοιμήθηκες αγκαλιά με το κινητό; χιχιχι Τη φωτό περιμένω κι εγώ.
Eli, ξέρει η Γλαύκη πως να μικραίνει τις φωτό.
Γκαστρώθηκα να περιμένω :lol:
Τζινακο στο τσακ ημουν.και εκει που εκλειναν τα ματια χτυπησε το τηλ.εχει λυσσαξει να παω να μεινω σπιτι του παλι.μου ειπε οτι θα μαγειρεψει κιολας.οποτε 2 πραγματα μπορει να συμβουν.η θα παραγγειλουμε σουβλακια απο εξω γιατι θα καψει το φαγητο.η θα ευχομαι στο νοσοκομειο να εχω σημα και να σας γραφω τα βασανα μου μετα την πλυση στομαχου που θα μου εχουν κανει.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Προτείνω να την φανταστούμε αδύνατη όλες μαζί ταυτόχρονα! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Γκαστρώθηκα να περιμένω :lol:
Θα την βαλω σε λιγο αν καταφερω να την αποθηκευσω!
Εεεε και εσύ νομίζω ότι υπερβάλλεις Λιλάκιον! :lol:
Πάντως θέλει να σε περιποιηθεί και αυτό μετράει ;)
χάιντε μην το σκέφτεσαι πολυ, πάρε νεσεσέρ και πυτζαμάκια και έφυγες!!! Και άσε τις ντροπές κατά μέρους λες και δεν ξέρεις τους γονείς του :P
Ειναι που οταν συζητω φιλοσοφικα μου αρεσει να ρητορευω μεγαλοφωνα και φοβαμαι μηπως δεν εκτιμησουν οι δικοι του την ρητορα μετα απο αυτο.
Mου εφερε το λαπτοπ αλλα χωρις ποντικι κ μου εχουν σπασει τα νευρα!Σας εσκασα ε?
Τελεια φωτο!!!εισαι μια κουκλα!!!!που ειναι βγαλμενη???