χαχαχα..τι επαθες κυκνακι μου?
Printable View
Τίποτα σημαντικό απλά όπως έγραψα είναι κουραστικό μέλη να ανοίγουν κάθε μέρα κι από ένα θέμα για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...με εκνευρίζει και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό, δηλαδή ένα θέμα δεν τους φτάνει για να πουν όσα έχουν να πουν; Ίσως να φταίει κι η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που με ενοχλεί, θέλω να υπάρχει μια τάξη κι αυτό μου την διαταράσσει...
Ασε με και συ παιζεις με τον πονο μου :ρ...αυτη η περιοδος ειναι η χειρωτερη,ερχονται ολες οι πρωτοετινες και οι νεες τριτη λυκειου και ψαχνουν η γκομενο η να πηδιχτουνε και με αποσπουν απο το αρχικο μου στωχο.δεν γινετε αυτο το πραγμα.ειναι παντου,ειναι αναμεσα μας,απειλουμαστε απο τις πρωτοετινες!!!!!χαχαχαχα
χαχαχαχα... https://www.youtube.com/watch?v=CzowCOYLm98
μπορει να χρειαζεται να μιλησει για το θεμα του δε σε εβαλε κανενας να διαβασεις οσα γραφει με το ζορι αν βαριεσαι απλα μη τα διαβαζεις για παραδειγμα εγω απειρες φορες προσπαθησα να σου μηλισω για τα θεματα που ανεβαζεις κ δεν ειδα σχεδον καμια ανταποκριση ετσι σταματησα να το παλευω καπιοι ομως αλλοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ για αυτο κ το παλευουν ακομα.οσο μιλας για ενα πραγμα πας καλυτερα αρα αυτο εχει καπιο νοημα για οσους το κατανοουν κ τους ενδιαφερει το θεμα.
Κι εγώ θέλω να πάω καλύτερα κι έχω ήδη κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά μάλλον δεν το έχεις διαβάσει...
Τέλος, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μου τη λες και μάλιστα "φωνάζοντας" όπως σημαίνουν τα κεφαλαία αν δεν τον ξέρεις...
Επίσης, μπορείς να μιλάς όοοοοσο θέλεις αλλά στο ίδιο θέμα...το να ανοίγεις ένα σωρό θέματα για το ΙΔΙΟ πράγμα για μένα σημαίνει ότι το μυαλό σου (του θεματοθέτη εννοώ, όχι το δικό σου) είναι σκορποχώρι...
Μπα, προτιμώ την λίστα αγνόησης...αρκετά ταλαιπωρούμαι στην έξω ζωή μου για να ταλαιπωρούμαι κι εδώ που μπαίνω να ζητήσω βοήθεια και να νιώσω καλύτερα...
Όποιος δεν μπορεί να μαζέψει το μυαλό του ας κάτσει να γελοιοποιείται...δεν θα κάτσω εγώ να τ' ακούω κι από πάνω για λάθος συμπεριφορές άλλων μελών...ήθελα απλά να το πω γιατί θα έσκαγα!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΩ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΠΙΑΝΩ ΣΕ ΕΝ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ Μ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΟΥΒΑ
Κοίτα, αν είναι να με κάνεις να πάθω τρία εγκεφαλικά φρόντισε να είναι μοιραία αλλιώς άστο γιατί ούτε κι η δική μου υγεία είναι στα καλύτερα της...και δεν με παίρνει να χειροτερέψω...μου έφτασε η κριτική που άκουσα κι είμαι ήδη στα πρόθυρα του πρώτου εγκεφαλικού από τα νεύρα μου...ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει εδώ μέσα και δεν υπάρχει σχεδόν κανείς να τους μαζέψει...
Άσχετο τώρα θυμήθηκα την τραγωδία στο Δαφνί, τι κρίμα κι αυτό... :( Εκτός κι αν ήταν λύτρωση, δεν ξέρω εγώ μερικές φορές θα ήθελα να "φύγω" αλλά όχι από φωτιά, είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου σχετικά με το θάνατο να καώ ζωντανή...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΥΟΠΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
Μπορεί να μην προσβάλλουμε αλλά να χτυπάμε ευαίσθητα σημεία άλλων μελών...αυτό δηλαδή είναι σωστό κατά τη γνώμη σου;
Εγώ για παράδειγμα (και τώρα στο λέω εντελώς φιλικά γιατί δεν μου φταις εσύ για τα νεύρα μου) αποσυντονίζομαι όταν βλέπω τραγούδια στο άσχετο σ' ένα θέμα...πραγματικά το μυαλό μου γίνεται λες και το χτύπησαν με μίξερ...
Και σ' ευχαριστώ που δεν το έκανες στο τελευταίο θέμα που άνοιξα για να είμαι και δίκαιη...
Πάντως αυτή τη στιγμή νιώθω τα νεύρα μου να χτυπάνε κόκκινο ενώ έχω ανάγκη να χαλαρώσω οπωσδήποτε το Σαβ/κο για να βγάλω την εργάσιμη εβδομάδα, αν μπορείς help!
ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΠΥ ΒΑΖΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΩ
ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Η ΡΕΑ ΔΕΣΤΟ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΔΛΔ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΝΑ Σ ΛΕΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
ΔΕΣΤΟ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ
Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω γιατί έχω αρχίσει να έχω ψυχοσωματικά συμπτώματα τώρα κι αυτό δεν είναι καλό...ocd και self injuring alert! Αλλά απλά έχω την τάση, δεν θα την κάνω πράξη (πιστεύω άλλωστε δεν είμαι και μόνη τώρα για να μπορώ άνετα) οπότε μην τρομάξει κανείς άδικα...απλά πρέπει να χαλαρώσω και να βάλω σε λίγο την ταινία που έχω πάρει μήπως κι ονειρευτώ λίγο γιατί η πραγματικότητα είναι σκληρή δυστυχώς...
Ναι, πήρα την "Σταχτοπούτα" λες κι είμαι κοριτσάκι... :p