A ρε marikaki κομμάτια μας έκανες και συ.....
Printable View
A ρε marikaki κομμάτια μας έκανες και συ.....
Κοριτσάκια αγαπημένα μια γλυκειά καλημέρα κι απο μένα
ευχαριστώ όλα τα κοριτσάκια για τις ευχές τους και την συμπαράσταση τους....
ναντινάκι κάνε την εγχείρηση εσύ κουκλιτσα μου και όλα θα πάνε καλά άσε που θα γίνεις κορμάρα και θα σε ζηλεύουμε άπαντες.....
όσο για την σημερινή ημέρα τι να πω ζούμε σε μια τόσο δύσκολη εποχή χωρίς ιδανικά και οράματα..
ας μαθαίνουν οι νέοι και ας μην ξεχνάμε εμείς οι παλαιότεροι τα μηνύματα εκείνων των ημερών..
φιλάκια σε όλες
ακομα δεν μας ειδατε να μας σπιτωσετε θελετε, πολυ μουρταρης ο γιος σου μπαρμπουνακι, κατευθειαν στο κρεβατι το πηγε.........., ειναι να μην εχεις σεξουλιαρα μανα.............
αλλα οτι θα ηθελες και δευτερο καταψυκτη 4 ατομα τι να πω, εσυ και πολεμος να γινει εχεις αποθεματα για κανενα χρονο.
και εμενα το βασουλινι μου ξυπνησε στις 6 με φωνη φορτηγατζη σημερα το πρωι και την ετρεξα κατευθειαν στο ΙΚΑ για να αρχισει τα φαρμακα της,
ατιμη κοινωνια εγω ποτε θα κοιμηθω?????
φιλια σε ολες
χρονια πολλα κι απο εμενα. παρακολουθησα την παιδικη γιορτη στο νηπιαγωγειο του γιου μου και επαθα πλακα. φοβερες δασκαλες. ουτε λογος, ουτε τιποτε. μαζεψαν τα παιδια σε κυκλο οκλαδον, ειπαν απο ενα στιχακι το καθενα σαν απαντηση στις ερωτησεις της δασκαλας, τραγουδησαν και 3 τραγουδια ηχοκινητικα και με πανό, ουτε βαρεμαρα ουτε τιποτε. που ειναι εκεινα που μας μαζευαν και μας διαβαζαν κατι κατεβατα που μονοι τους τα ελεγαν, μονοι τους τα ακουγαν κι εμεις τελικα δεν ξεραμε τιποτε....πανε αυτα...
οσο για πορειες μαρικακι, εσεις του δημοσιου μπορειτε να πατε. εχετε ημιαργια. εμεις, εχουμε κρατηση απο το μισθο οσες ωρες παρακολουθησαμε τη γιορτη. που να παμε και σε πορεια...χασαμε το μεροκαματο. δεν το λεω με κακια. απλα να τονισω τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα ηθελα.
τα αλλα ενδιαφεροντα απο το μετωπο μου
εγω συνεχιζω την διαιτα/διατροφη της ομαδας α και β και νομιζω οτι κατι γινεται. χθες μαλιστα αρνηθηκα το τσουρεκι γεμιστο με καστανο απο τερκενλη. δεν το πιστευα οτι κρατηθηκα. να φανταστειτε οτι ειναι ακομη στο ψυγειο του γραφειου και ξανακρατηθηκα.
διαδρομο μονο το απογευμα εχθες ανεβηκα για 40 λεπτα. σημερα το πρωι με σκεπασε το παπλωμα και σηκωθηκα 6:30 οποτε ισα ισα ετοιμαστηκα. ειχα και καμποσα ρουχα για σιδερο αλλά τα αφησα για αργοτερα. δεν θα βρω καποτε χρονο?
κυρα συμπεθερα σεξουλιαρα μανα η κορη σου ειναι αρρωστη? περαστικα και απο μακρυα. δεν τη θελουμε στο κρεβατι μας, μην επιμενετε. τουλαχιστον μεχρι να γινετε καλα. η δικια μου συνεχιζει με πυρετο, θα την παω σημερα στο γιατρο.
ρουλη γερανουλη το εδωσες το μυνημα στην καταφερτζου να μη τρωει? της ειπες οτι εκεινη την ημερα θα εχεις αλλη αποστολη και να κοιταξει να κανει κατι μονη της?
πεννουλα ολα καλα? τι κανει το μελλοντικο φορουμομωρο της βορειας ελλαδος? το προσεχεις ή να αρχισουμε το μαστιγωμα? το τσιγαρο το εκοψες ? αληθεια νονα βρηκες? αν ψαχνεσαι (που διστυχως φανταζομαι οτι δεν ψαχνεσαι) εγω εδω ειμαι
δεν εχω μεγαλη διαθεση για α3 σημερα, δεν ξερω γιατι. σας αφηνω
Μπαρμπούνι κράτα γερά!
προσπαθω. μηπως ενας καφες με καλη παρεα θα με σωσει? να βεβαιωθω ομως οτι η κορη δεν εχει την γριππη, μη κολλησουμε ολο τον κοσμο....(τον μισο μαλλον τον κολλησαμε μεχρι να το μαθουμε -αν την εχουμε φυσικα)
Είναι καιρός που δεν έχω μπεί στο τόπικ αυτό,
όμως τώρα μόλις πέρασα και συγκινήθηκα φοβερά κορίτσια,
έτσι
είπα να βάλω κι εγώ το κατι τις μου, μια μικρή αφιέρωση για τη σημερινή ημέρα
χαρισμένο σε όλους και όλες που το αξίζουν
http://www.youtube.com/watch?v=qLn0B...eature=related
να είμαστε όλες καλά και να μη ξεχνάμε
Φιλιά
Λίλυ
Quote:
Originally posted by marikaki
http://www.youtube.com/watch?v=6zRNEzC2C9c
Πάμε κι εμείς στην αυλή του φθινοπώρου
πίσω απ' τα πετρωμένα στάχυα του καλοκαιριού
πάμε κι εμείς στα παιδιά που κοιμήθηκαν
κάτω απ' τα ματωμένα νύχια του περιστεριού
πάμε να δεις στην αυλή που μεγάλωσαν
[ Δυο παιδιά ερωτευμένα
δυο παιδιά του χαμού ]2
Ορέστη απ' το Βόλο
Μαρία απ' τη Σπάρτη
γυρεύω το γιο μου
Μαρία απ' τη Σπάρτη
Ορέστη απ' το Βόλο
την κόρη μου θέλω
[ Δυο παιδιά ερωτευμένα
δυο παιδιά του Χαμού ]2
Ορέστη απ' το Βόλο
Μαρία απ' τη Σπάρτη
γυρεύω το γιο μου
Μαρία απ' τη Σπάρτη
Ορέστη απ' το Βόλο
την κόρη μου θέλω
http://spiti.pblogs.gr/files/f/191571-getImage.do.jpg
Αχ!Μαρικάκι!Το λατρεύω αυτό το τραγούδι!(Το Προσκύνημα - Νίκος Δημητράτος)
Αν είχα γιό θα τον ονόμαζα Ορέστη εξαιτίας του!Το μεγάλο μας τσίρκο!Καλοκαίρι του ?73. Καμπανέλης,Ξαρχάκος,Καρέζη ,Καζάκος,Ξυλούρης,Παπαγιαν� �όπουλος,Σπαθάρης!
Ο σπαραγμός της μάνας(Καρέζη)γροθιά στο στομάχι!Συγκινητικότατο!
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ
Ειπα και εγω να περασω απο τα μερη σας να ριξω μια ματια αλλα εσεις γραψατε ολοκληρο τομο!!! :)) Δεν προλαβαινω να σας διαβαζω και να μαθαινω τα νεα σας!!! Με ρεγουλα καλε κοριτσια! χαχα
Περαστικα και απο μενα στα αρρωστουλια σας, και γρηγορη αναρρωση!
Ναντιν ...τι ωραια νεα μαθαινω? ευχομαι ολα να πανε καλα και σε λιγο καιρο να μας λες για τον 'κατηφορο'! Απο το λιγο που σε γνωριζω φαινεσαι σπανιος ανθρωπος! keep going then!
φιλια σε ολες σας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!
Ναταλακι μου και μενα ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι!!!! χαιρομαι ιδιαιτερα που αρεσε και σε σενα, εξακολουθω να βρισκομαι μεσα στα ορια του γουστου σου!!! Σ αγαπαω και θελω να σε ακουσω συντομα!
Μπαρμπακι μου εχεις δικιο με την διαφορα δημοσιου και ιδιωτικου, πριν 3 χρονια μπηκα εδω, πριν στον ιδιωτικο ημουνα, η φυση της δουλειας μου ομως και η προχωριμενη ηλικια μου δεν μου αφησαν περιθωριο κι ετσι απαρνηθηκα καριερα και παχυλους μισθους και ηρθα εδω και φυσικα ακομα δεν εχω προσαρμοστει με τη νοοτροπια τους γι αυτο και τσακωνομαι συνεχεια...
Παντως σε πορεια πηγα χθες, αυτο δεν το χανω ποτε, απο το σχολειο και μετα ειναι αναγκη μου, ισως επειδη ο μπαμπας μου ηταν στο Πολυτεχνειο και ξερω απο πρωτο χερι τα τεκταινομενα της εποχης, ειναι που η μανα μου μας ελεγε οταν ημασταν μικρα μονο τραγουδια σαν τον ''δρομο'' ... Τελος παντων, ενα κολημα το εχω
Σας φιλω γλυκα!!!
καλημερα κι απο εμενα κοριτσια. εδω μπεϊμπεϊ. σημερα ειμαι καπως καλυτερα, εχω ορεξη για δουλεια (!!!!) και για πολλα αλλα.
μαρικακι σορυ, ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες εσυ και ολες οι αλλες του δημοσιου. αληθεια, στον ιδιωτικο τομεα επαιρνες παχυλους μισθους? μηπως ξαχνουν ακομη να βρουν αντικαταστατη σου? εδω ειμαι εγω. γιατι απο καριερα καλα παω, απο μισθο ομως...και απο οτι εχω συζητησει, το ιδιο ισχυει για παρα πολλους του ιδιωτικου.
το κοριτσι μου ειναι καλα, η γιατρος γελασε μολις της ειπα οτι φοβαμαι για την γριππη. εχει λιγο πυρετουλη ακομη αλλα αφου με καθυσηχασε η γιατρος δεν ανησυχω εγω.
μπαρμπουνι μου χαιρομαι που επανηλθες στον παλιο καλο και ευδιαθετο ευατο σου,
μπραβο και για το κοριτσακι μας που ειναι καλυτερα, και η δικη μου το ιδιο, ειναι πολυ καλυτερα, ευτυχως την πηγα κατευθειαν στο γιατρο και αρχισαμε θεραπεια.
εγω εχω σημερα μια σπαριλα, πρεπει να αρχισω βιταμινες νομιζω, νιωθω πολυ ατονη και κουρασμενη συνεχεια,
καλημερα και φιλακια πολλα σε ολες
και συνεχιζω (μολις μου ελευθερωσαν τον υπολογιστη)
εκλεισα δυο ημερες με τη διαιτα των ομαδων και απο οτι βλεπω αντεχω. ελπιζω παρασκευη να δουμε ενδιαφεροντα νεα στη ζυγαρια. δεν ζυγιζομαι καθημερινα για να μην απογοητευτω. εχθες μονο 25 λεπτα διαδρομος το απογευμα. σημερα οχι διαδρομος. απο τις 5:45 ειμαι ξυπνια και σιδερωνα. σε μια ωρα τελειωσα τα μισα. το απογευμα πιθανον να κανω και τα υπολοιπα εκτος αν παω στην κουμπαρα.
εβγαλα και 2 κοτοπουλα απο τον γνωστο καταψυκτη (και εβγαλα και 2 πιτσες εχθες το βραδυ μπας και ξεβογκηξει κιολας) για εχω να τρωω.
α, εχθες το απογευμα πηγα για χαπια κανελας για το συζυγο μπας και ριξει το ζαχαρο του και τι αν δω? σπιρουλινα 180 χαπια και 60 δωρο. ε, να μη τα παρω? οποτε απο σημερα αρχιζω και σπιρουλινα. 30-60 λεπτα πριν το γευμα ενα χαπακι. για να δουμε ολα μαζι τι μπορουν να κανουν. στοχος μου το 7 μπροστα για τα χριστουγεννα. λετε να το καταφερω? 5 κιλακια ειναι, 5 εβδομαδες εμειναν, λεω να κανω υπομονη.
παρεπιπτοντως, επειδη εχθες πηγα στα σπριντερ για κατι δωρα
-30% στα γυναικεια τζιν, -30% στα αντρικα πλεκτα, -30% στα παιδικα σετ φορμας.δεν πηρα τιποτε, κρατηθηκα. ενα τζιν το σκεφτομουν πολυ αλλα επειδη εχω ηδη παρει ενα (το ειχα βρει σε καλη τιμη) το οποιο μου ειναι λιγο στενο, λεω να στοχευσω εκει για τα χριστουγεννα αντι να αγορασω κι αλλο. ο συζυγος δεν θελει πλεκτα, τα παιδια δεν θελουν φορμες (ο μικρος δηλαδη γιατι η μεγαλη αγοραζει απο τα γυναικεια πλεον...σας ειπα που το καλοκαιρι αγορασαμε την ιδια μπλουζα με ενα νουμερο διαφορα? ουδεν σχολιον.....)
ο μικρος τωρα τελευταια δεν εχει σπορτεξ γιατι φορουσε κατι πασχαλιατικα τα οποια παραπονιεται εδω και λιγες ημερες οτι του πονανε τα νυχια αρα δεν τον κανουν, αλλα να ειναι καλα το καρφουρ, -30% σημερα και αυριο σε παπουτσια, μας ελυσε το προβλημα και δεν θα διαλυσουμε τα μποτακια που φορουσε μεχρι να του αγορασω καινουρια αθλητικα
παλι ενα καρο πραγματα εγραψα. η διαθεση μου αρχισε να επανερχεται. αντε να πιω μια σπιρουλινα και να παω για τα επειγοντα.
many many kisses ladies
και στα marks sp. εχει 20% απο σημερα εως Παρασκευη.
Μπαρμπουνακι μου εγω ναι, πληρωνομουνα παρα πολυ καλα στην παλια μου δουλεια, οτι επαιρνα εκει το 3μηνο , παιρνω τωρα ολο τον χρονο... αλλα σου λεω και παλι, αλλη η φυση της δουλειας μου εμενα, σου δινω ευχαριστως την θεση μου αρκει να εχεις ορεξη να πηγαινεις απο Αλεξανδρουπολη στη Κρητη και απο Κρητη στο Αγρινιο και οπου αλλου σου πουν... χωρις σπιτι και χωρις οικογενεια... εξω στο χωραφι και στους 40 βαθμους αλλα και στους - 5, οτι θελεις κοριτσακι μου, εγω δεν στο συστηνω αλλα αν θελεις, ξερω την ακρη! Δεν παρεξηγηθηκα καθολου, πως θα μπορουσα αλλωστε με ενα τοσο γλυκο μπαρμπουνακι... αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν και στο Δημοσιο και στον Ιδιωτικο δυσκολες δουλειες και για να παρουμε παχυλους μισθους χρειαζονται ποοοολυ μεγαλες θυσιες....εκτος βεβαια αν εχουμε κανα μπαμπα στον θρονο...
φιλια πολλα!!!