Καλημερα κοριτσια.Οι απωλειες μας συνεχιζουν.Μπραβο σε οσες εχασαν.Σημερα με εδειξε -500.Λογικο το βρισκω μετα την κουραση των 2 τελευταιων ημερων.Ειδα επιτελους 1.:)
Printable View
Καλημερα κοριτσια.Οι απωλειες μας συνεχιζουν.Μπραβο σε οσες εχασαν.Σημερα με εδειξε -500.Λογικο το βρισκω μετα την κουραση των 2 τελευταιων ημερων.Ειδα επιτελους 1.:)
Constance!!!!αντε να δεις και 6 μπροστα!
Πηνελόπη μου μπραβο εγω οταν παω διακοπες σιγουρα θα παρω αλλα δε πειραζει!ενω εσυ τα πηγες τοσο καλα!
μπραβο κ σε ολους οσους εχασαν!!
σημερα με εδειξε 58.2 αλλα νοιωθω απιστευτο φουσκωμα γιατι χτες κατα τη 1 μ επιασε κατι κ πεινασα κ εφαγα 2 ροδάκινα κ ηπια πολύ νερο.ελπίζω αυριο να μαι λιγότερο!
Εγώ αντί να χάσω,πήρα...Από 91,6 η ζυγαριά σήμερα με δείχνει 91,9...Θα την σπάσω!Χθες πάλι νηστεία έκανα 11-8...και τα χάπια τα παίρνω....και η περίοδος τελειώνει...Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκ@%ά συμβαίνει...Μάλλον δεν είμαι για νηστείες!Θα αρχίσω πάλι με το παλιό σύστημα!
Ευχαριστω.:)Quote:
Originally posted by granita
Constance!!!!αντε να δεις και 6 μπροστα!
Πηνελόπη μου μπραβο εγω οταν παω διακοπες σιγουρα θα παρω αλλα δε πειραζει!ενω εσυ τα πηγες τοσο καλα!
μπραβο κ σε ολους οσους εχασαν!!
σημερα με εδειξε 58.2 αλλα νοιωθω απιστευτο φουσκωμα γιατι χτες κατα τη 1 μ επιασε κατι κ πεινασα κ εφαγα 2 ροδάκινα κ ηπια πολύ νερο.ελπίζω αυριο να μαι λιγότερο!
Αν εφαγες τοσο αργα ειναι σιγουρα φαινομενικο το 58,2.Οτι και να φας τις βραδυνες ωρες δεν καιγεται τοσο ευκολα.Μην ανησυχεις αυριο θα εισαι λιγοτερα.Κοντευουμε.:)
xazomanoulaaa επειδη βλεπω οτι εχεις αρκετες αποριες ,μηπως να σκεφτοσουν τη λυση να πας σε διατροφολογο να σε βοηθησει.Μπορει πχ να φταινε οι ποσοτητες που τρως.:)Quote:
Originally posted by xazomanoulaaa
Εγώ αντί να χάσω,πήρα...Από 91,6 η ζυγαριά σήμερα με δείχνει 91,9...Θα την σπάσω!Χθες πάλι νηστεία έκανα 11-8...και τα χάπια τα παίρνω....και η περίοδος τελειώνει...Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκ@%ά συμβαίνει...Μάλλον δεν είμαι για νηστείες!Θα αρχίσω πάλι με το παλιό σύστημα!
ναι ναι!πραγματικα ανησυχω ωρες ωρες!λες να χς προλαβει μεχρι τις 23 ιουλίου?
Oραματιζομαι (:P) οτι στις 23 Ιουλιου θα εισαι 54 και κατι ψιλα.χιχι!:) Kαι θα χασεις και το τελευταιο κιλο μεσα στη διακοπες και θα ερθεις μαυρισμενη και σουπερ.:D
Το θέμα μ'εμένα είναι ότι ξέρω τί πρέπει να τρώω!Πήγαινα 1 χρόνο σε διαιτολόγο...αλλά δεν μπορώ να φάω τόσα πολλά γεύματα όσα μου έδινε στο πρόγραμμα...Οι ποσότητες που τρώω είναι οι μισές απ'ότι θα έπρεπε να τρώω για να χάνω...Δεν παίρνω πάνω από 1100-1200 θερμίδες την ημέρα.Το αντίθετο μάλιστα.Υπάρχουν μέρες που δεν παίρνω ούτε 900 θερμίδες.Quote:
Originally posted by Constance
xazomanoulaaa επειδη βλεπω οτι εχεις αρκετες αποριες ,μηπως να σκεφτοσουν τη λυση να πας σε διατροφολογο να σε βοηθησει.Μπορει πχ να φταινε οι ποσοτητες που τρως.:)Quote:
καλα να χασω στις διακοπες με τπτ δε γινεται!απλα θα προσπαθησω να παρω το πολυ 2 κιλα!θα παρω ζυγαρια μαζι μου!κοιτα κ στα 55 ειμαι οκ απλα ηθελα 53-54 για να χω περιθωριο.
E μπορει αυτο να σε κολλαει.Υπαρχουν ατομα που αν δεν περνουν τουλαχιστον 1200 θερμιδες τη μερα μενουν στασιμοι λογω αμυνας του οργανισμου.
Από σήμερα ξεκινάω πρόγραμμα με 1200-1300 θερμίδες.Αντε να δούμε!
ρε γρανιτα οσο ημουν διακοπες ερεψες
να αρχισεις να τρως, νηστειες κανουμε εχοντας φαει πριν κ οχι 900-1000 θερμιδες που λες!Quote:
Originally posted by Constance
η ζυγαρια δε φταιει σε τιποτε επειδη εσυ υποσιτιζεσαι...
μουλαρωνει αυτη κ δε πεφτει.
που να πεσει? σου λεει το σωμα κατοχη εχουμε, ας αποθηκευουμε ναχουμε να τρωμε!
χαχαχαχαχ καλο!Quote:
Originally posted by penelope1985
ρε γρανιτα οσο ημουν διακοπες ερεψες
καλωσηρθες πηνελοπη!
γρανιτα πες αλευρι!
βρηκα τις γρανιτες με 40 θερμιδες που ελεγες!
ειναι κ διαφορα χρωματα,
ξενικες,
καλε ςφαινονται!
πηνελοπη μακαρι αλλα απ οτι ειδα εχω χασει ελαχιστα!βεβαια το παρακανα με τις βλακειες αλλα παλι καθυστερησα την προσπαθεια μου κ με πιανει αγχος οταν τα σκεφτομαι!
δεν θεςλω ηττοπαθειες...