να σαι καλα, ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις...
Printable View
να σαι καλα, ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις...
Ολες μας μαζι ειμαστε μια δυναμη..............
Παιδια τα φωτα σας :εχω ψησει σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και ειναι πολυ μαλακο , αν το λιωσω λετε να πειραζει αν δεν το φαω βραστο και βαλω απο αυτο στο μπλεντερ?
Alma χωρις ζωμο το φαγητο αλεσμενο θα γινει τουβλο!
Οποτε δοκιμασε το χωρις να το αλεσεις πολυ μικρες μικρες
μπουκιτσες, να το μασας μεχρι να γινει αλοιφη.
Ετσι πιστευω να το καταφερεις να το φας χωρις προβλημα,
εχω φαει και εγω με αυτον το τροπο.
veronika thanks!!!!!!!!!! Βεβαια σημερα εφαγα κλασσικα το αλεσμενο μου αλλα θα το εχω υποψιν για την επομενη φορα που θα εχω παλι κοτοπουλάκι με πατατες στο φουρνο ............ ελπιζω συντομα , γιατι το ζηλεψα .....
Σημερα εγω εκανα την μ......α να φαω ενα κοματι ψωμι,
μετα το ψαρι που ειχα για μεσημεριανο και να μην σας πω
τι επαθα... πεθανα απο το φουσκωμα, κοντεψα να κανω
εμετο. Μετα απο κανα 2ωρο ειμουνα καλα
το ψωμι το μασησες καλα ή το καταπιες ετσι γιατι ειμαι και εγω "ψωμου " και ανυομονω να το φαω Veronika .............
...και μετα απο τοοοοοσο φαγητο τοσες μερες,
γραμμαριο κατω η ζυγαρια!
νομιζω... το μασησα καλα, απλα μαλλον δεν ειχε αλλο
χωρο το στομαχι μου και εσκασα.
σημερα νομιζω Alma το tickerακι σου κατεβηκε ή κανω λαθος?
Veronika , νομιζεις οτι τρως πολυ επειδη παθαινεις δυσπεψια και φουσκωνεις. Νοιωθεις οτι εχεις φαει ενα αρνι . Στην πραγματικοτητα ειναι λιγη η ποσοτητα που εχεις φαει . Δωσε λιγο χρονο στη ζυγαρια σου θα δεις θα ξεκολησεις γρηγορα . Ηδη εχεις χασει πολλα !!!! 14 ολοκληρα κιλα . Για σκεψου με πια διαιτα θα εχανες τοσα σε τοσο μικρο διαστημα ?
ναι εχασα 400 gr xaxaxa αλλα ηθελα να το αλλαξω γιατι χαρηκα !
Σήμερα κανει κρυο και νοιωθω οτι πειναω ολη την ωρα !!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no:
εμενα βλεπω να το αλαζω με ρυθμους χελωνας,
τοσο εχω εκνευριστει που σημερα δεν ανεβηκα
στην ζυγαρια, νοιωθω ενοχες ακομα και με ενα
κοματακι ψαρι οταν το τρωω!!!!
Απενοχοποιησου ................. ξεχνα τη ζυγαρια και το φαγητο και βαλε στο μυαλο τα 14 ολοκληρα κιλα που εχασες ............σιγουρα ειναι εμφανες στο σωμα σου και εχει βελτιωθει η εικονα σου ............... Απολαυσε την καινουργια σου εικονα και θα δεις που θα χαλαρωσεις και θα κατεβσει και η ζυγαρια veronika .........