ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:roll::roll::roll:
Mitsokolaki δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ αλλά χαρηκα τόσο πολυ ρεεεε!!
Yes yes yes, ερχεται bebe:D
Printable View
ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:roll::roll::roll:
Mitsokolaki δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ αλλά χαρηκα τόσο πολυ ρεεεε!!
Yes yes yes, ερχεται bebe:D
Ασημενια μου να'σαι καλα κοριτσι μου! σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!
και εσενα Πωλινακι μου σ'ευχαριστω κουκλα μου! ο γιατρος με καθησηχασε αλλα να σου πω την αληθεια με εχουνε ψιλοζωσει τα φιδακια με το ινομυωμα, ευτηχως ειναι μικρο και θα το παρακολουθουμε!
ωχ καλα δε μπορω με τιποτα να βαλω τη φωτο. τελοσπαντων εκανα το κλιαρ μπλου το ηλεκτρονικο και γραφει εγκυος 1-2 χιχιχιχιχιχ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
Ανατριχιασα μολις το διαβασα!
Ολα να πανε τελεια!!!!!!!!!!!
ΣΚΑΡΛΕΤΑΚΙ μου ομορφο ευχαριστω πολυ! θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να πανε ολα καλα μεχρι το τελος! φιλακια πολλα!!!!!!!!
πωπω νιωθω πολυ παραξενα, αγορασα ενα ασπρο φορμακι νεογεννητου και μια καρτα και εβαλα και το τεστ ολα πακετο και τα αφησα πανω στον υπολογιστη του αντρα! πωπω θα παθει λεμε! χαχαχαχαχαχαχα αχχχχχ!!! :love:
ΑΑΑΑΑχχχχχχ θα τρελαθω!!!!
Ποτε θα γυρισει για να το δει;;;;;
ασε εγω να δεις! σε μια ωρα σχολαει! και δεν περναει η ρουφιανιτσααααααααααααααα ααααααααααα!!!!!!!!!
Αχ,αντε αντεεεε!
Θελω ενημερωση!!
Χαμος θα γινειιιιιι!!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin ::love::love:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα αλλά χαίρομαι πολύ για σένα, έβλεπα πόσο το ήθελες!!!!
Επιτέλους μετά από δύο μέρες ξεκατινιάσματος στο foroum να και κάτι ευχάριστο!!!:smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin:
ναι Σκαρλετακι θα στα πω πιστευω θα παθει ε? χαχαχαχαχ
Destiny ευχαριστω πολυ κοριτσι μου να'σαι καλα!
με το καλο αυριο στις 9 εχω γιατρο θα πεσει και 2η ενημερωση λογικα... ουφφφφφ
:kiss::smilegrin:
mitsokolo, συγχαρητήρια και απο μενα... (χάρηκα..)
φανταζομαι πως θα είσαι.. :)
Εύχομαι να διανύσεις μια ομορφη εγκυμοσύνη για αρχη..!
δε ξερω τι εύχοντε :/
βρε σισακι μου γλυκο οτι και να ευχηθεις αν ειναι απ την καρδια σου και αληθινο αυτο αρκει! σ'ευχαριστω καρδουλα μου !
Aντε δεν περναει η ωραααα
Σε κανεναν δικο σου το ειπες μιτσο??
στη μαμα μου και στον μπαμπα μου, καλα ο πατερας μου ακομα στον κοσμο του ειναι ειδε αστερακια απ τη χαρα του , και η μαμα κλαμαααααα της εκανα ενα ιδιο πακετακι με καρτα φορμακι μεσα , και εγραψα συγχαρητηρια θα γινετε παππους και γιαγια! και εκλαιγε με αναφηλυτα χιχιχιχ :love: :love: :love: