Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ σήμερα τα έκανα λίγο χάλια από το απόγευμα και μετά. Περιγράφω:
Πρωί: 1 φρυγανιά με έμενταλ και σταφίδες (κλασσικά...)
Ενδιάμεσα: 1 μπανάνα, 1 χουρμά, 2 καρύδια
Μεσημέρι: ήμουν έξω και πήρα ένα μικρό στρογγυλό ψωμάκι με προσούτο, παρμεζάνα, ρόκα, μαρούλι + 1 χουρμά + 1 χυμό μικρό φυσικό
Μέχρι εδώ άντε να πούμε καλά και το κυριοτερο: έτρωγα με το ζόρι, δεν πεινούσα καθόλου!
Και μετά αρχίζει η μ***ακία...
Επειδή ήμουν σε συνεδρία δεν μπορούσα να φάω και ήπια ένα χυμό πορτοκάλι φυσικό που με κεράσανε στις 6. Στις 7 παρά που τελειώσα τρώω και 1 χουρμά και 1 καρύδι (για να συμπληρώσω το φρέσκο) και μπόλικό νερό για να μουλιάσει ο χουρμάς μέσα στο στομάχι, χαχα!! Στις 7.30 τρώω και 3 μικρά μπισκότα με μαύρη ζάχαρη (για το άμυλο).
Και φυσικά, αφού τα έφαγα έτσι σπασμένα, άρχισα και πεινούσα. Και πήγα στο σπίτι μιας φίλης μου (αλλαγή σχεδίων τελευταία στιγμή) όπου έφαγα: 2 κομ. σπανακόπιτα, γύρω στα 15 αμύγδαλα (αλμυρά) 3-4 ποτ. κρασί και 3 κουταλίτσες παγωτό στο τέλος!
Εν ολίγοις τα έκανα σκ@τ@!!
Αλλά είπα ότι θα το δω θετικά σαν ένα μάθημα για να καταλάβω ότι όντως δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά οι συνδυασμοί και ο τρόπος που τρως. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι εδώ και 4 μέρες που το κάνω αυτό δεν πεινούσα καθόλου (μιλάμε ότι σήμερα ξεχνούσα να φάω μέχρι το μεσημέρι, το θυμόμουν τελευταία στιγμή και τα έτρωγα στο ασανσέρ, στο μετρό κλπ) και μετά μόλις το χάλασα άρχισα να έχω λιγούρες. Αυτές τις μέρες μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν είχα καθόλου λιγούρες και ότι όταν ένιωθα να πεινάω ήταν κανονική πείνα, αίσθηση άδειου στομαχιού κλπ, όχι η δήθεν πείνα που ένιωθα όταν ήθελα να τσακίσω σοκολάτες και χάμπουργκερ.
Οπότε το προσπερνάω, αύριο είναι μια νέα μέρα!
Καληνύχτα κοριτσάκια, ες αύριον τα καλύτερα!