Το παιδί που αγνοούταν και το ψάχνανε δεν είναι αυτός;
Πολύ κρίμα που έπεσε σε τέτοια περίπτωση.
Πρέπει όλοι να χτίζουμε άμυνες, όχι και να πάω να αυτοκτονήσω επειδή είναι οι άλλοι καθίκια!
Printable View
Το παιδί που αγνοούταν και το ψάχνανε δεν είναι αυτός;
Πολύ κρίμα που έπεσε σε τέτοια περίπτωση.
Πρέπει όλοι να χτίζουμε άμυνες, όχι και να πάω να αυτοκτονήσω επειδή είναι οι άλλοι καθίκια!
Εκβιασμός με σκοπό τη συνεχή αφαίμαξη, για αυτό έλεγα πως είναι πολύ δύσκολο να βρω γυναίκα να με δεχθεί όπως είμαι χωρίς να μπει στο τριπακι να με εκμεταλλευτεί. Σε μια να πέσεις και να είναι η λαθος περίπτωση σε καθάρισε, σε εγλκλωβιζει και γίνεσαι μετα η τράπεζα...
Ναι Σονια αυτός είναι.. δεν είναι εύκολο να χτίσεις άμυνα και θα σου το πω διαφορετικά αν δεν ζούσε κάποιος από τον περίγυρο μου ουτε καν θα με ένοιαζε αν θα με έβγαζαν κάρτα όταν ζούνε δικοί μου ανθρωποι ομως που το μυαλό τους θα πάει στο πχ ο γιος μου είναι b-male είναι διαφορετικά
Δεν είναι το θέμα τι θα πω εγώ, το θέμα είναι πχ τι θα σκεφτεί η 70χρονη μάνα μ ή πχ ο 75χρονος γερος μου, εκεί πατάνε στον εκβιασμό, το να με ξέρουν πχ 20 γυναικες και να μάθουν ότι είμαι έτσι δεν με νοιάζει είναι επιλογή μου δεν θα κάτσω να το εξηγήσω στα δικά μου ατομα ομως είναι διαφορετικά
Μα ακριβώς εκεί πατάνε στους εκβιασμούς. Στο φόβο. Έξυπνος άνθρωπος ήσουν, θα σκεφτόσουν ένα τρόπο να τους παγιδεύσεις ή να το χειριστείς αλλιώς, πριν γίνεις τράπεζα εφόρου ζωής. Κι αν έβγαινε κάτι τέτοιο προς τα έξω, άνθρωποι είμαστε, μπορεί π.χ. να μην είχα θάρρος να αντικρίσω τους δίκους μου όπως λες και να εξαφανιζόμουν για αλλού ή να αντιδρούσα με άλλο τρόπο, αλλά όχι και αυτοκτονία ρε 'συ! Η ένστασή μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κάπως αλλιώς θα το χειριζόμουν, δεν θα σκεφτόμουν την αυτοκτονία!
Σωστό αυτό αλλά να σου πω θα είναι κάτι που απλά θα ακούσουν οι γονείς σου έτσι?
Αν το προχωρήσει τόσο πολύ ...
Γιατί φαντάζομαι δεν θα θες να υπάρχει βιντεοσκόπηση.
Συνήθως αυτές που πάνε εκβιαστικά έχουν τέτοιες αποδείξεις ...
Σε τέτοιες ηλικίες θα τους κρατάς εσύ ενημέρως και φυσικά θα εμπιστεύονται εσένα .
Ξέρω δεν είναι εύκολο ,θα λάβεις όμως τα μέτρα σου προκειμένου να μην στερήσε την προσωπική σου ευχαρίστηση .
Και ύστερα βρε mind τα λέμε συνέχεια αυτά ,δεν θα το επιτρέψεις ,θα στραφείς και εσύ εναντίον της κατευθείαν ,δεν νομίζω να το προχωρήσει όταν καταλάβει ότι δεν παίζεις και αμέσως θα ενημερώσεις την δίωξη .
Δεν είναι εύκολο παιδιά ο μοναδικός τρόπος για να το αποφυγει καποιος είναι να βρει κάποια γυναίκα που να θέλει να περνάει καλά να περνάει καλά το ζευγάρι και με το καιρό να το βγάλει προς τα έξω που σημαίνει από τη μια ότι αν διαφωνήσει της έφαγε το χρόνο της και θα πει κιόλας μετα γιατι δεν το έλεγες εξ αρχής και ακόμα και αν της εξηγήσει πως ήταν θέμα εμπιστοσύνης θα της ειναι παγερά αδιάφορο.
Άρα mind έχεις ένσταση ως προς το να βγει προς τα έξω έτσι ?
Για τους γονείς σου καθαρά και μόνο .
Και τόσα χρόνια που δεν το είχες πέρασες καλά ?
Δεν νομίζω ...άρα γιατί τώρα να λες για αυτοκτονίες .
Προσπάθησε λιγάκι να το δεις και εσύ διαφορετικά .
Καταλαβαίνω ότι ειναι δύσκολο όλο αυτό αλλά πιστεύω με ανάλογους χειρισμούς όχι και τόσο .