polinaki, καλη εκδρομούλα.... :) να περάσεις καλά..! να αναναιωθείτε :D
Printable View
polinaki, καλη εκδρομούλα.... :) να περάσεις καλά..! να αναναιωθείτε :D
Polinaki συγχαρητήρια για τη νέα θέση εργασίας!!! Μπράβο!
Τόσο εύκολη είναι η εύρεση εργασίας στην Κύπρο;
Γράψε μας περισσότερα από βδομάδα.
Καλά να περάσεις στο βουνό με τους άντρες σου!
Καλά να περάσουμε όλοι μας!:smirk:
Σας ευχαριστώ πολύ Σίσι και Αγγελική μου.
αγγελική δεν είναι τόσο εύκολη η εύρεση εργασίας, απλά στο δικό μου επάγγελμα υπάρχει ζήτηση για άτομα με πείρα. Και οι πιο πολλοί είναι άπειροι. εμένα μου έτοιχε στην κατάλληλη στιγμή η κατάλληλη θέση!!!!
Mια μουντή,ψιλόβροχη πρωτομαγιάτικη καλημέρα από την Κατερίνη.
Βαριά κάπως η διάθεση,καθώς ξενύχτησα με τον Φραγκούλη κι 7 το πρωί
ξυπνώ από βάβαρο τηλεφώνημα,που ήθελε πληροφορίες για τα δρομολόγια
του ΚΤΕΛ για Βέροια(κι ούτε μια συγνώμη)...Μετά στριφογύριζα και μόλις πήγα
να ξανακοιμηθώ,γύρισε ο μπαμπάς από εκκλησία καθώς δεν αισθανόταν καλά...
Τον βοήθησα ν' αλλάξει,να πάρει χάπια και κάθομαι δίπλα μήπως κάτι χρειαστεί
να τον ακούσω,που είναι αδύναμη η φωνή του και δε φτάνει μέχρι το δωμάτιο μου.
Ακόμα δυσκολεύομαι να συνηθίσω την αλλαγή του σε έναν ανήμπορο άνθρωπο.
Πόσα πολλά μικρά βηματάκια χρειάζεται για να πάρει μια στροφή,πόση δυσκολία
κρύβει ένα κούμπωμα,πόση ισορροπία ακροβάτη χρειάζεται ένα παντελόνι για να μπει...
Τελευταία έχουμε και εντονότερες παρενέργειες από τις χημειοθεραπείες.
Ήταν πολύ καλή για να'ναι αληθινή η κάποια εξάντληση κι αδυναμία,που είχαμε...
Με αυτά και μ'αυτά δεν έχω όρεξη για τραπέζια και φασαρίες...Αρκετά "διασκεδάσαμε"
τις προηγούμενες μέρες...Ακόμα είμαι μελαγχολική απ' το προχθεσινό αφιέρωμα στο Ρασούλη
και τον Παπάζογλου,που κάναμε..."Δε θέλω να'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί,θέλω να μη θυμάμαι..."
κι από την άλλη,"όλα σε θυμίζουν,απλά κι αγαπημένα..."Εκεί που νιώθεις πως τα'χεις κάπως τακτοποιημένα
μέσα σου,έρχεται μια μελωδία αγκαζέ μ'έναν στίχο και σου σκαλίζουν τα συρτάρια των καταχωνιασμένων
αναμνήσεων,εκείνων που περήφανα προσπερνούσες χωρίς καν κλεφτή ματιά,πανηγυρίζοντας τη λύτρωση σου...
Τα τηλέφωνα ήδη χτυπούν.Θα μαζευτούν οι φίλοι μου σ'ένα κτήμα..."Πρωτομαγιά με το σουγιά χαράξαν το φεγγίτη..."
Κλείνω γιατί αρκετά βαραίνω κι εδώ το κλίμα...Ελπίζω ν'απολαμβάνετε τη μέρα στο μέγιστο δυνατό!
Ψάχνει ο Μάνος το κορίτσι που αγαπά,το ψάχνω κι εγώ...τον εαυτό μου...Τέλος πάντων...Καλό μας μήνα!
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ
Καλό μας μηνα...Ναταλάκι κακοκεφο και στεναχωρημενο!
Πράγματι είναι δύσκολο να συνηθισουμε τη φθορά και μάλιστα για άτομα που φάνταζαν στα ματια μας οι γιγαντες του κοσμου.<ξέρω, ξερω είμαστε μεγαλα παιδια για τετοια πλέον αλλά για τους δικούς μας είμαστε παντα τα παιδιά τους και αυτοι οι γιγαντες μας>Όντως, μονο θλιψη μπορούν να προκαλουν οταν απλες καθημερινες κινησεις γίνονται με τόσο κόπο και ψυχολογική φθορα. Όμως καπου εδώ δεν είναι η στιγμη που η νεράιδα κουναει το ραβδι της και οι γίγαντες γινονται παιδιά και τα παιδιά γιγαντες;Κάπου εδω δεν τους πιανουμε τρυφερα απο το μπρατσο πορπαθωντας να προσαρμοστουμε κι εμεις στα νεα γιαγαντιαία δεδομένα; Καπου εδω ειναι που φοράμε το καθησυχαστικο μας χαμόγελο ενώ, κατα βάθος, τρεμουμε για το νέο ρολο και αναπολουμε εκείνο το χαρακτηριστικό αρωμα που ανέδιδαν τα σκεπασματά μας οταν χωνόμαστε στα παιδικά μας κρεβατια...
Σας φιλώ με την ευχη να δωσουμε στα παιδιά μας τουλάχσιτον την αίσθηση ασφαλειας που μας πρόσφεραν οι δικοι μας...
δυσευρετο πραγμα η ασφαλεια στις μερες μας!
καλο μηνα!
Ναι,ναι,παλίρροια μου!Η νεράιδα τα έκανε τα κουμάντα της και μάλιστα από πολύ καιρό.
Έχει πάνω από δέκα χρόνια που τους παρακολουθώ ν' αλλάζουν και κλήθηκα να διαχειριστώ
τους νέους τους εαυτούς.Τελευταία όμως τα πράγματα προχώρησαν κι άλλο.Κάτι η κρίση στην Ελλάδα
κάτι ο βράχος που έγινε σπουργιτάκι κι οι σκιές της ανασφάλειας παίζουν και με το δικό μου φως
για πρώτη φορά στην καλά προστατευμένη ζωή μου.Όσο αστείο κι αν ακούγεται για κάποια στα 39 της,
ίσως που δεν εργάζομαι για το οικονομικό και κυρίως που δεν έκανα κατιούσα οικογένεια για το συναισθηματικό,
έχω κλονιστεί αρκετά τελευταία,πέρα φυσικά από τη στεναχώρια μου για εκείνον που ταλαιπωρείται.Στη ζωή είναι όλα.
Και κάποτε θα έρθουν και τα χειρότερα.Εκεί να με δω...Τέλος πάντων...Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου,για τα λόγια σου!Φιλάκια!
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι. Τί μου κάνετε?
Μόλις έδωσα την παραίτησή μου και κατάλαβα πως με χρησιμοποιούσαν με φτηνές δικαιολογίες....
Καλημερούδια ηλιόλουστε Βιταμπελόκοσμε!
Για άλλη μια φορά είπα να μπω από ξένο υπολογιστή(της Πέννυς αυτή τη φορά)για να σας πω μια καλημέρα.
Να δω πότε θα με δει το σπίτι μου,γιατί την είδα πολύ αλανιάρα τελευταία κι ακόμα δεν μπήκε για τα καλά κι η άνοιξη.
Πάντως η διάθεση μου είναι και πάλι καλή(κάτι τα παιδιά,κάτι ο ήλιος,κάτι η Πέννυ,που μου σχεδιάζει blog...)
Tελικά παρατηρώ πως δεν είμαι να με αφήνω πολύ μόνη.Θέλω φίλους και μωρά να χαίρομαι.Αν και το πρωινό
ξύπνημα,ειδικά μετά από ξενύχτι,είναι πολύ βάρβαρο,όσο κι αν μετά σε κάνουν να χαίρεσαι που σηκώθηκες απ'το κρεβάτι.
Καλό μας μήνα,καλή μας εβδομάδα,καλή δύναμη σε ό,τι καλούμαστε να διαχειριστούμε!Να έχουμε μια μοναδική Δευτέρα 2 Μαΐου!
Καλημέρα σας!!!
Σήμερα αποχαιρετώ την ηλικία του ανέμελου 27 και από αύριο μπαίνω και επίσημα στην ηλικία του όριμου 28... Νιώθω να γερνάω, νιώθω πως πια δεν μπορώ να είμαι το τρελλό κορίτσι χαρά γεματο που ήμουνα παλιά....
Καλημερούδια και από μένα, καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλες!!!!!!
Δεν κατάφερα να μπω, τρελό τρέξιμο... δεν πειράζει αρκεί να έχουμε δουλειά....
Ναταλάκι μου με τις τέλειες περιγραφές σου.... αλήθεια γιατί δεν γράφεις παραμύθια για παιδιά, το έχεις σκεφτεί ??? ε ??
Η συνάντηση ήταν σούπερ και αναμένω την επόμενη άνευ τέκνων και σε πιο βραδινή κατάσταση.... τα κορίτσια που δεν ήξερα πολύ σούπερ, το Ναταλάκι αδυνατισμένο και κούκλα όπως πάντα....
Οσο για τη σαγηνευτική Λινταλένια, τι να πω κούκλα μου, πρέπει να έχεις κάψει πολλές καρδιές !!!!! τα μικρά σκέτη γλύκα μας τα χάλασε λίγο γιατί δεν είχε after το όλο πάρτι... δεν πειράζει, την επόμενη φορά....
Ναταλάκι είχα και εγώ μηχανή... αλλά που μυαλό, μου το πήρατε....
A, ξέχασα... Ναταλί όταν βγήκες από το αυτοκίνητο με ρωτάει ο μικρός, "μαμά είναι πολύ καλή σου φίλη?" ναι του λέω, γιατί ρωτάς "γιατί είναι πολύ καλό και γλυκό κοριτσάκι, έχει πως να στο πω γλυκιά φωνούλα"..... τι να πω, το έχεις πρέπει να κάνεις κάτι με παιδιά, ένα παιδότοπο ασυνήθιστο, ή παιδικά παραμύθια.... σκέψου το !!!
Απόψε γιορτάζω κόσμος πολύς
μα γύρω μου κανείς
http://www.youtube.com/watch?v=pMGeuGoP4zQ
Καλησπέρα,Βιταμπελόκοσμε!Ε λπίζω να μου είστε όλοι καλά κι ας έχουμε κάμποσο διασκορπιστεί...
Μίλησα με το μπαρμπούνι χθες.Είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει στους τρελούς καθημερινούς ρυθμούς της.
Της τα έψαλα ένα χεράκι για το πώς την είδε και μετά συγχισμένη την έδωσα στην Πέννυ παραδίπλα,η οποία καθόταν
αναπαυτικά στον καναπέ της και χαμογελαστή έτρωγε τις δικαιολογίες της τύπου "μας ελέγχουν τους υπολογιστές
στη δουλειά και δε μπορώ πλέον να μπαίνω από κει,αλλά ούτε κι απ'το σπίτι που δεν προλαβαίνω..."
Και με τη συμπεθέρα της τη Βάσια είχα μιλήσει πριν πολύ καιρό...Κι εκείνη πιεσμένη πολύ χρονικά από δουλειά και δυό πλέον παιδιά!
Καταλαβαίνω πως όλοι έχουμε πολλά στη μη διαδικτυακή ζωή μας και κατά καιρούς εξαφανιζόμαστε,αλλά μάλλον περνά κι η μεταξύ μας
σχέση κρίση.Πρέπει σιγά σιγά κι εγώ να αποδεχτώ πως η εποχή εκείνη πέρασε ανεπιστρεπτί.Πέρασε πολύς καιρός και δε δείχνει να σώζεται...
Τέλος πάντων,μη βαραίνω το κλίμα(αν και πραγματικά με στεναχωρεί που χαθήκαμε τόσο με πολλούς...)
Αλαλουμένια,να'ναι καλά το κουκλί σου που συγκίνησε πολύ το 39χρονο "κοριτσάκι με τη γλυκιά φωνούλα".
Απορώ πάντως γιατί καθόλου δεν ασχολήθηκα με τα παιδιά εκείνη τη μέρα.Πάντως σοβαρά μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση.
Δείχουν να έχουν μεγαλώσει σ'ένα πολύ ισορροπημένο γεμάτη αγάπη και σεβασμό περιβάλλον!Να τα χαίρεστε να μεγαλώνουν με υγεία!
Οι συμβουλές σου για ν'ασχοληθώ επαγγελματικά με κάτι που αφορά παιδιά είναι κάτι που πάντα περνά από το μυαλό μου,
ωστόσο μένει εκεί.Καλύπτεται η ανάγκη μου από τα παιδιά των φίλων μου πού και πού και το προσπερνάω...Εξάλλου ό,τι αφορά
στο χρήμα,τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα,δε με απασχόλησε ποτέ...Αχ...Θυμήθηκα τώρα προχθεσινή ατάκα της μεγάλης κόρης της Πέννυ.
Εκεί που κάναμε τα μαθήματα της(εγώ στην καρέκλα του γραφείου της κι εκείνη στην αγκαλιά μου)μου πετάει στο άσχετο
πόσο πολύ χαίρεται που με συνάντησε.Της λέω κι εγώ πόσο πολύ χαίρομαι φυσικά που γνωριστήκαμε,φιλάκι,αγκαλί τσα και συνεχίζει
"Επειδή είσαι ονειρεμένη και αστεία κι έχεις κι ονειρεμένο σπίτι.Κι όταν μεγαλώσω θέλω να κάνω κι εγώ ένα ονειρεμένο σπίτι σαν το δικό σου"
Και της απαντώ πως θα τη βοηθήσω,αν θέλει,να το κάνουμε ονειρεμένο μαζί.Και τι μου απαντά με βεβαιότητα μάλιστα;
"Μα τότε εσύ θα έχεις πεθάνει!"Λατρεύω την παιδική ειλικρίνεια!Να τα χαίρεστε τα καμάρια σας!Είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός του κόσμου!
Να ευχηθώ στο Πωλινάκι μας,που σήμερα γίνεται κατά ένα χρόνο Πωλινακότερο(το φαινόμενο "Πωλίνα" αποτελεί για μένα και επίθετο)
να χαρεί τη μέρα της και ν'αφήσει κατά μέρους ανόητες σκέψεις τύπου γέρασα στα 28 μου χρόνια.Θα στα χώσω και τηλεφωνικά αργότερα...
Δε θα σου αφιερώσω τούρτα,καθότι φρεσκοσλιβωμένη,αλλά λίγη κουβερτούρα λιωμένη πάνω σου το βράδυ,δε νομίζω να πειράζει.
Εξάλλου,άλλος θα τη γευτεί εκεί...Ήδη η ζωή σου χαμογελά και συνειδητοποιείς πως άμα θέλεις κάτι,έχεις τον τρόπο να τα καταφέρεις!
Είναι πολύ σημαντική,θεωρώ,η χρονιά που μπαίνει!Είμαι σίγουρη πως θα μείνει σταθμός μεγάλων θετικών αλλαγών στην ιστορία σου.
Να χαρείς την κάθε της μέρα!Αφαλώς θα έχεις υπόψιν σου πόσοι θα δίναμε δεν ξέρω τι να ήμασταν στα χρόνια σου...Να μας ζήσεις!
Polinaki............ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑ...........:bouncy:
σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλα!
κ να έχεις πανω απ'ολα υγεία!! :love:
ΚΑλησπέρα!!!!!!! Καλά μιλάμε έφτιαξα μια τούρτα!!Αλλο πράγμα!!!! Θα την ανεβάσω στο θέμα μου, όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Σισι μου!!!
Ναταλάκι μου, το γνωστό σουξέ που λέει "Εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί... Πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά...!!!!" Νομίζω εκεί πρέπει να πάει και η σοκολάτα!!!!! Αφού είπαμε ο άντρας μου άφησε τα ξεκάθαρα υπονοούμενά του με το δώρο που μου έκανε!!!!! χαχαχα
Οντος η φετηνή χρονιά μέχρι στιγμής μου πάει τέλεια και πιστεύω θα συνεχίσει ακόμη πιο τέλεια!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου, και οκ δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την ηλικία μου, μέχρι το χρόνου που θα κλίνω τα 29!! χαχαχαχα
Φιλακια!!!
Αιτούμαι ουράνιου τόξου!Να λάμψει και πάλι ο ήλιος,να στεγνώσει κάθε μουσκεμένη διάθεση!Καλημερούδια μας!
ΟΥΑΟΥ τελειο το παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερίζω την όμορφη αλλά χαμένη παρέα... Που είστε βρε κορίτσια? Που χαθήκατε? Τώρα που άρχισα να χάνω κιλά δεν με παιζετε πια? :(:(:(
--->http://www.youtube.com/watch?v=CYgwKq3tqrcQuote:
Originally posted by polinaki1983
Που είστε βρε κορίτσια? Που χαθήκατε? Τώρα που άρχισα να χάνω κιλά δεν με παιζετε πια? :(:(:(
Εγώ πάντως,Πωλινάκι,να ξέρεις,δε σε παίζω γιατί με αυτήν σου την τούρτα,που συνεχώς τη βλέπω μπροστά μου,είμαι οριακά να πάθω ζάχαρο!
Το αγαπημένο τραγουδάκι του γιού μου!!!!
Μην ανχώνεσε, δεν παθαίνεις, είναι πολύ προσεγμένη η τούρτα μου, καμία σχέση με τις ετοιματζίδικες που είναι φισκα στην ζάχαρη!!!!
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα κι ευχές για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!
Εγώ θα το περάσω με τη σύζυγο.Έχω ήδη βγάλει πρόγραμμα πού θα πάμε και τι θα δούμε...
Σκοπεύω και να την κοιμίσω σ'εμένα.Τα παιδιά θα λείπουν,οπότε οι μεγάλοι θα οργιάσουν ανενόχλητοι!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ σήμερα!Ξεκούραααααααααααα� �ααααααασσσηηηηηηηηηη!
Πωλινάκη χρόνια πολλά.... κι ας άργησα.... σου εύχομαι γρήγορα το διψήφιο !!!!!!!!
Γειά σου τρελοκόριτσο !!!!!!!!!:love::love::love::love:
Σε ευχαριστώ πολύ αλαλουμακι μου!!! Απο το στόμα σου και στην ζυγαριάς μου το αυτί!!! χαχαχ
Μετά το Μπαρμούνι,ήρθε ο Πωληνάκης!Και μετά λες εμένα τρελοκόριτσο!Quote:
Originally posted by alalumaki
Πωλινάκη χρόνια πολλά....
Ε, οχι..θα το υποστηριξω το Αλαλουμ (και γιατι το όνομα της της δικαιολογει αλλά και γιατί μου ταιριαζει ΄...)
Δεν ειναι δυνατό να διορθώνουμε το Αλαλουμι επειδη αλλαξε τοπο καταγωγης στην Πωλίνα...ε, την πηγε προς την Κρήτη λιγο. Ε, και;;
Φοβουνται τα παληκαρια, μωρέ;
φιλια σε ανορθογραφους και ορθογραφημένους, εν-τονους και μη...να εχετε ενα καλο ΣΚ.
Χρόνια πολλά στις μανούλες!
Σ'οσες αξιωθήκατε να βιώσετε το θαύμα αυτό αλλά και στις μανούλες,που ευλογηθήκαμε κι οι ίδιοι,
ανεξάρτητα απ'το διάστημα που είχαμε/έχουμε την ευτυχία να βρίσκονται κοντά μας.
Φαντάζομαι πόσες ιδιόχειρες κάρτες,πόσα τρυφερά φρεσκοκομμένα λουλουδάκια και προπαντός
πόσες αγκαλιές και φιλάκια απολαμβάνετε σήμερα!Να έχουμε όλοι μια υπέροχη Κυριακή!Φιλάκια!
Καλησπέρα σας!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Ναταλάκι μου για τις ευχές σου! Εγώ προσωπικά πήρα μια καρδούλα μέσα σε μια γλαστρούλα που έγραφε "Σαγαπαω μανούλα, Ο ανδρέας σου" !! Το φτιάξανε στο σχολείο και η μαμά μου το κράτησε κρυφό για να μου το δώσουνε σήμερα!!!!
Εγώ κανόνησα και ήρθε μια καταπληκτική διακόσμηση με ηλιοτρόπια και ορχηδέες στην πόρτα της μαμάς μου, από μένα, την αδελφή και το αδελφό μου. Δεν το περίμενε και ξεκίνησε να κλαίει!!!!!! Μετακίνησε τα πάντα πάνω από τον μπουφέ της για να την βάλει εκεί να την βλέπουν όλοι!!!!!
Σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ να πάμε με τον μικρό σε ένα παρτυ γενεθλίων που είμαστε καλεσμένοι. Φιλακια πολλα!!!
Καλησπέρα από μια μελαγχολική Θεσσαλονίκη...Ευτυχώς,δε βρέχει όπως χθες...
Αφήνω μερικές σαπουνόφουσκες να'ρθουν να σας βρουν όπου τυχόν σκορπίζετε τις ανάσες σας
με την ευχή-που λέει κι η άτονη φίλη μας-τα εγκλωβισμένα χρώματα του ουράνιου τόξου
να φωτίσουν την ελπίδα μας,που τελευταία δείχνει να γκριζάρει...Φιλάκια πολλά και καλή μας εβδομάδα!
Πόσο όμορφα γράφεις Νadine...και οι εικόνες που συνδυάζεις επίσης πολύ όμορφες!
Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και μελαγχολική ύπαρξη;...
Καλησπέρα!!
Σήμερα, η μέρα ξεκίνησε με άγχος, μα να που όλο και κάτι γίνεται για να χαμογελάσει το χειλάκι μας.
Πήρα που λέτε ένα ταξί και μέσα εκεί άκουσα το παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q
........................................
Αν σας πω ότι δε γέλασα, θα σας πω ψέμματα! Κρυφά βέβαια από τον ταξιτζή, γιατί έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ, είχε και πολύ σοβαρό ύφος και δεν ήθελα να προσβάλω το γούστο του με τη βαναυσότητα του γέλιου μου! Μου κόλλησε κιόλας, όλη μέρα αυτό τραγουδάω! Είναι και κολλητικό, πανάθεμά το! Στην πρώτη ευκαιρία το αναζήτησα στο διαδίκτυο και με καμάρι και υπερηφάνεια, σας παρουσιάζω τη νέα μου ανακάλυψη! Το αφιερώνω με χαρά και χαμόγελο πέρα ως πέρα, στις ρομαντικές, ευαίσθητες και μελαγχολικές υπάρξεις του βιταμπελόκοσμου!
Υ.Γ. Ε, ρε ξενέρωμα που θα φάνε κάποιες κάποιες! Χεχεχεχεχεχε!!!!!! (σατανικό γελάκι) :punk:
angela-miss piggy,είσαι νέος,ωραίος,με πράσινα μάτια,θεληματικό πηγούνι,δυνατά μπράτσα κι ελεύθερος δεσμεύσεων;Quote:
Originally posted by angela-miss piggy
Νadine...Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και μελαγχολική ύπαρξη;...
Αν ναι,δώσε μου το τηλέφωνο σου να κλείσουμε ραντεβού.Επισυνάπτω φωτογραφία μου.
Νadine_Eumouk.
Ποιές άραγε;Ο Μι τζι! Ο γιόρ Τζι! Ο εβριμπάντιζ Τζι!Δεν έχω λόγια!Και καρότα!Quote:
Originally posted by Ava
Υ.Γ. Ε, ρε ξενέρωμα που θα φάνε κάποιες κάποιες! Χεχεχεχεχεχε!!!!!! (σατανικό γελάκι) :punk:
Για χάρη σου το άκουσα όλο!Σε θαυμάζω για την εγκράτεια που έδειξες στο ταξί!
Δε νομίζω να κατάφερνα το ίδιο.Είμαι σίγουρη δηλαδή!Κι έχει και 73.000 θεάσεις στο YouTube!
Πάμε όλοι μαζί : τσίκι τσίκι τα σποράκια καταπίνουν τα φαρμάκια!Δυό σακούλες την ημέρα,επιβάλλεται!
Nadine Eumouk...μου, σίγουρα η πιο προκλητική- λάγνα φωτογραφία σου είναι αυτή πάνω δεξιά!!!Είσαι πανέμορφη!...
Τι σαγηνευτικά μάτια, τι μεταξένια μαλλιά, τι λαμπερά λευκά δόντια, τι μπούστο και τι κορμί σφριγυλό...Μπορώ να πω πως είσαι η γυναίκα των ονείρων μου...
Παντοτινά δικός σου
Αμπντουλάχ-αχ βαχχχχχ!!!
Φίλατατε Αμπντουλάχ-αχ Βαχχχχχ!
Εκείνη που ονομάζεις γυναίκα των ονείρων σου είναι η ονειρεμένη Σαμούλε,η τέταρη ξαδέρφη μου από την πλευρά
της όγδοης συζύγου του πατέρα μου Πιπερίμ Καραπιπερίμ,διάσημου κι απ'το πασίγνωστο άσμα του Serdar Ortac.
Εγώ είμαι η κάτω αριστερά.Έπρεπε να σου το γράψω ως έχει :لقاء الجمعة|كلمة في حق المجاهد الشيخ أسامة بن لادن καθώς προφανώς
σου είναι δυσανάγνωστοι οι αγγλοσαξονικοί χαρακτήρες.Λυπάμαι αν σε απογοητεύει η κάποια κυτταρίτιδα και
η μεγάλη μου μύτη.Έχω προγραμματισμένο ραντεβού για λιπαναρρόφηση και ρινοπλαστική.
Ελπίζω σύντομα να συναντηθείτε με τον πατέρα μου να κανονίσετε το οικονομικό ώστε να προχωρήσουμε στο γάμο.
Παντοτινά κι εγώ δική σου!
ٲنَا ٱحِبُّك (I love you)
Νadine_Eumouk.
Χίλιες και μία συγγνώμες Νadine Εumuk μου!!!
Πώς ήταν δυνατόν να σε μπερδέψω με κείνη την μέτριας ομορφιάς ατσούμπαλη , εσύ είσαι χίλιες και μια φορές ομορφότερη από εκείνη, λάμπεις σαν τον ήλιο!!!
Σίγουρα θα οφείλεται στην αντανάκλαση όλου του θαυμάσιου χρυσοδιαμαντένιου θησαυρού που έχεις προίκα από τον φίλτατο πατέρα σου! Είναι τόσο δυνατή η λάμψη του που θαμπώνομαι και δε διακρίνω ίχνος ψεγαδιού πάνω σου αστραφτερό μου πολύτιμο πετράδι!
Ερχομαι ολοταχώς να σε ζητήσω σε γάμο...δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να με υποδεχθείτε...δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι πολυτέλειες και τα πλούτη όπως θα κατάλαβες , αστέρι της ζωής μου!
Χίλιες και μία (μη σου πω και δύο!) συγχωρεμένος,Αμντουλάχ αχ βαχχχχχχχ μου!
Το φτωχικό μας είναι ανοιχτό και σε περιμένει...Σαλαμάγια σαλαμά!
τρελοκόριτσο, ναι, ναι, καλά λέω, τα έχεις χάσει εντελώς!!!!!!!!!!!
και δεν είμαι ανωρθώγραφει εντάξει.... ένα λαθάκι έκανα, tide ευχαριστώ γλυκιά μου για την υποστήριξη !!!!!!!!!!
ματς, μουτς.........:fake sniffle:
Mουά,τρελοκόριτσο;Με σοκάρεις!:shocked2::shocked2::shocked2:
ʼλλος για τη βάαααρκαααα μαααααας!!!
Καλημερούδια Βιταμπελόκοσμε!Μόλις πέτυχα το τραγούδι και σε ελληνικό στίχο.
Όχι πως το προτιμώ απ'το αυθεντικό,αλλά,αν μη τι άλλο,το χρωστάμε στον τίτλο μας...
--->ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΑ : Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
Στίχοι: Κώστας Φασουλάς
Μουσική: Nicola Piovanni
Δες πιο πέρα κι απ' το φως.
Δες, δεν είσαι μοναχός.
Δες πιο πέρα κι απ' τον πόνο,
τη νύχτα που περνά,
σα γέλιο μάνας, μάνας που γεννά.
Δες στου χρόνου τη φωτιά.
Δες, πώς άντεξε η καρδιά.
Δες το ξάφνιασμα της λύπης,
σα χαίρεται η ψυχή και βγαίνει