Λίλα άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε να ρητορεύσεις χαμηλόφωνα! :lol:
Γλαύκη μου το πόσο σου πάει το ξανθό δεν λέγεται!!! :wow:
Είσαι και πολύ μανάρι λέμε!!!!
Printable View
Λίλα άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε να ρητορεύσεις χαμηλόφωνα! :lol:
Γλαύκη μου το πόσο σου πάει το ξανθό δεν λέγεται!!! :wow:
Είσαι και πολύ μανάρι λέμε!!!!
Στην Κινα ειναι Λιλακη κ εχω αρχισει να παιρνω τα κιλα μου ηδη.το μπλουζακι τσιτωνει αλλα φορτετε ακομη.
Αμαζόνα μου! Είσαι κούκλα, στην Κίνα είσαι μαρή;
Αααχ κορίτσι μου αν σε αυτά τα κιλά που είσαι τώρα είσαι μία κούκλα φαντάζομαι στα αδύνατα σου πως θα ήσουν. Γι αυτό και σε έχει πάρει τόσο από κάτω αγάπη μου. Καμία αμφάς δεν έχεις να μας δείξεις;;; Ε ε τώρα που μας γλύκανες!
Τον Αύγουστο θα μετράμε τις κατηφόρες σου Γλαύκη μου και θα ξαναβρείς σύντομα τον χαμένο σου εαυτό ;)
Ελι μου δεν ειναι το ξανθο!Τα 50 κιλα μειον απο τωρα ειναι!
Δεν πειράζει που τσιτώνει το μπλουζάκι γιατί πετιέται ωραία το βυζ@κι! :lol:
Ειναι και το αλλο.οι χριστιανοι με ξερουν σαν το χαζοχαρουμενο που εκανε παρεα με το γιο τους και διαβαζαν μαζι.και τωρα θα συζητει φιλοσοφικα με το βλασταρι τους.τι ντροπη εχω να τραβηξω θεε μου.θα παω οχι που δεν θα πηγαινα η ξετσιπωτη.
Ναι ναι το βυζ@κι πετιεται πολυ ωραια.ποιος βλεπει μετα αν τσιτωνει το μπλουζακι????
Να μην ντρέπεσαι Λίλα, είναι φυσιολογικό και οι γονείς του το ξέρουν αυτό. Εξάλλου αν στην ηλικία σας συνεχίζατε να διαβάζετε όπως κάνατε μικροί τότε είναι που θα ανησυχούσαν οι γονείς του!!
κοριτσια μου γενικα ειμαι πεσμενη με οσα τραβαω η κορη μια χαρα γραφει το μωρο βγαζει δοντια και με εχει τρελανειQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βρε Καλλιοπάκι κάτσε στην παρέα μας. Γιατί; Έχεις παράπονο; Δεν είμαστε εμείς αρκετά διαθέσιμες; :lol: Μας έχεις αφήσει πίσω στα νέα σου, πως πάνε οι εξετάσεις της κόρης σου, τι κάνει το υπερήλικο μωρό;
και αυτα μεσα σε ολα τα αλλα ελλη μου ελπιζω να τη βγαλω καθαρη και να μη με τρεχουν σε κανενα δαφνι στο τελος!Quote:
Καλλιοπάκι μου γιατί είσαι στις μαύρες σου; Οικονομικά μυρίζομαι.... όλοι αυτό το χαβά έχουμε οπότε φαντάζομαι και εσείς μία από τα ίδια. Κάθε φορά που μπαίνει νέος μήνας δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω, τι ποικιλία Θεέ μου! :lol:
καληνυχτες και φιλια
Καληνύχτα Καλλιόπη μου και καλή ξεκούραση, ελπίζω αύριο να ξυπνήσεις με καλύτερη διάθεση και περισσότερη δύναμη να αντιμετωπίσεις ότι σε απασχολεί :love:
Βρε καλλιοπακι μου ευχομαι να βρεις λυση στα προβληματα σου συντομα και να φτιαξει και η διαθεση σου.καλη νυχτα να εχεις.
Καλλιόπη κράτα γερά, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Δεν τη βλεπω εσεις???
Τωρα τη βλεπω.οκ